Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (227)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cristina sper ca e mai bine Razvan. of doamne...e groaznic sa aiba febra sub antibiotic si sa nu poti face nimic. e prima data cand Marco a avut febra asa mare, bine ca am scapat, caci doamne mult am mai langa el.
Anasebe imi pare rau de masina. bine ca sunteti ok, tabla se repara...daca ai si casco e si mai bine.
Ingrid bine ca e totul de la dintisori. mai sunt multi de iesit?
Toanca am vazut pozele, frumosssss, litf dintr-ala si noi am avut. Mie mi-a zis tipa de la agentie ca e frumos in Kemer...se imbina muntele cu marea, doar ca e nasola aplaja mai ales pt. copii ca e cu pietris.
Doamne Bianca ce idei iti vin.,..sa iei avionul pana in Antalya sa faci shopping in aeroport.
ma bucur ca e bine Sandra, imi pare rau de cazatura.
Anasol te si ai grija de tine.
Denisa mai zi ce mai faceti voi? ai dus-o pe Emma la gradi sau la tanti aia? Alex ce mai face?
Moni esti tot cu musafiri? cand au ajuns? chiar ca ti-ai tras o culoare...in ton cu moda.
Ana_m,Irinasi restul va .
maraki, Bombo sunteti mortale...as fi vrut sa va vad ca d-ne preotese, cred ca ati fi fost cele mai de gasca.
fug sa-mi intind hainele. cred ca pana maine spal non stpo la cate am.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

am venit si eu mai repede de la servici...maica-mea e cu nepotul meu de 5 ani (caminul se renoveza acum) iar Nelu a trebuit sa plece pana undeva urgent...asha ca m-am cerut de la servici ca nu avea cine sta cu Dani..
Giova..e nasol cand ai ce sa compari..am vazut si eu casetele filmate de prietena mea si mereu comparam cu ce aveam noi la hotel. Fiecare hotel are farmecul lui...la unele e mai bine dintr-un punct de vedere, la altele din alt punt de vedere...stii si tu cum e. Cam scurta vacanta si cu "probleme" dar bine macar ca v-ati distrat putin. De abia astept sa vad pozele.
Ingrid, nu am ce sa recitesc, "Mama eroina" a fost discutia pe mess nu aici. Deci stiu ce vb. Pe Sandra nu o doare nici capul nici spatele, dar totusi o mai masam.
Maraki cand te vopsesti? Ce culoare ti-ai luat? Mie mi-a iesit super faina culoarea , un roscat spre mov pt ca samponul cu care trebuie sa te speli dupa 2 sapt nu mi l-a furat aia asha ca l-am pus in vopsea si a iesit un roscat mai inchis. Asa a facut si coaefeza..samponul -a bagat in vopsea si a iesit f fain
Ana, deci faceti falcutze Ati trecut in perioada de falcute si veti stagna la inaltime probabil.
Irina, nu e vb ca sunt Toma necridinciosul, pur si simplu nu imi pot imagina cum vine aia sa iti fie rau de calc. Cred ca as muri sa nu stau la calc cu calc lucrez 8 ore pe zi, apoi acasa iar. Ce naiba as fi facut in sarcina daca imi erau de la el? Distractie placuta afara.
Dani ne termina noaptea, cred ca albesc pana ii iasa cei patru canini dupa care sufera acum ..se trezeste din ora in ora...facem cu schimbul si eu si Nelu. Cateodata asha plange zici ca e posedat...nu il poti linistii, nu vrea apa nu vrea in brate...urla de mama focului cate 5 minute, apoi se culca inapoi ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.
Mai avem 4 canini si ultimele 4 masele.
Si cam atat pe azi...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Azi a trecut maica-mea cu nepotul meu pe aici. Dani se joaca foarte frumos cu Alex. Maica-mea a observat un lucru interesant...lui Dani ii plac copii( de Sandra e satul si cu ea de multe ori se harjoneste si miorlaie), si ce a vb nepotul meu a repetat si el ...Concluzia...ii place intre copii, duce lipsa de copii si ar vorbi mai mult daca ar fi intr-un mediu cu copii care vb.
De luni mergem la cresa...mi-e asha de mila de el... si de mine.Saracul...dar sper sa fie spre binele lui.
Am inceput tratamentul cu Imunogrip...de azi incepand timp de 6 sapt. Imi pare rau ca nu am inceput mai repede, dar am tot uitat

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

In urma cu ceva timp a murit o femeie in conditii absurde.
>
> Intr-o duminica, a plecat cu niste prieteni sa faca o excursie in barca
> si si a pus la rece niste cutii de suc.
>
> Urmatoarea zi, luni, a fost primita la Spitalul Universitar ca miercuri
> sa iasa moarta. Autopsia a scos la iveala o leptospiroza (cu simptome de
> febra ridicata, fata palida si hemoragii) provocata de o bautura la
> cutie care a fost consumata fara pahar in barca.
>
> Examinarea cutiilor a confirmat ca acestea au fost infectate cu urina de
> soarece, in consecinta cu leptospire.
>
> Probabil ca persoana in cauza nu a spalat partea superioara a cutiei
> inaintea de a bea, si a fost contaminata cu urina de soarece, care
> contine substante toxice si mortale, printre care leptospirele care
> provoaca leptospiroza.
>
> Bauturile si alte alimente la cutie sunt inmagazinate in depozite
> infestate de rozatoare, si transportate pana la punctul de vanzare fara
> a fi curatate in prealabil .
>
> De fiecare data cand cumparati o cutie, trebuie sa spalati foarte bine
> partea superioara cu apa si detergent, apoi clatiti bine inainte sa o
> puneti in frigider.
>
> Dupa un studiu realizat de catre INMETRO (Spania), capacele cutiilor de
> bauturi sau de conserve sunt mai contaminate decat capacele WC-urilor
> publice.
> Studiul arata ca, cantitatea germenilor si a bacteriilor de pe capacele
> cutiilor este atat de importanta, incat este foarte important sa fie
> spalate cu apa si detergent, si sa fie clatite foarte bine
>
> Rugam sa distribuiti aceasta informatie la un numar cat mai mare de
> persoane posibil.
>

Mergi la inceput

Mi-a luat Nelu din piata 6 kg de spanac si 3 capatani de salata eu am luat ieri 3 kg de gogosari . Vrea ciorba de salata ca ii e pofta cica , iar restul le pun pe iarna la congelator. Asha ca am de lucru azi.... si mi-e cam lene...
Inainte puneam si salata pe iarna dar acum se gaseste prospata si iarna la orice magazin. Dar spanac proaspat nu este iarna( eu cel putin nu am vazut niciodata) si congelat de ce sa cumpar cand pot pune eu si mi-l fac cum vreau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Spor la treaba Bianca si Giova

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ingrid, nu am ce sa recitesc, "Mama eroina" a fost discutia pe mess nu aici. Deci stiu ce vb
O scurta recapitulare: Denisa a scris ca "nu e mama eroina", nu pt ca s-ar fi folosit cuvantul asta, ci pt ca ea se plangea de greutati, in loc sa stranga din dinti si sa fie foarte vesela, evident.
Apoi, eu stiu ca am primit un PM de la tine, pe care, sincer, de rusinea ta nu l-am postat si nu am vrut sa il arat la persoana in cauza, ca nu intentionez sa ranesc pe nimeni. Si nici sa ma pici cu ceara, nu l-as posta. Dar ca sa vezi, efortul meu a fost inutil, pt ca repede ti-ai dat arama pe fatza si ai continuat cu postarea aia cu "mila". Vrei sa o caut care e? Asa ca atunci cand ti-am scris sa-ti recitesti postarile, am stiut ce spun.
Cat despre mess, puteam eu sa vb multe, dar uite ca n-am vrut, mi se pare stupid.
Ma duc sa ma ocup de Diana, e mai bine, decat sa ofer explicatii pe DC.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki, fii pe faza fata, ca nu stii ce te asteapta . Au fost "atacate" pe rand persoanele (ultimile, de altfel) care mai aveau cat de cat intelegere pentru posturile Biancai.
Ingrid, .
Sa vedem apoi cu cine mai "vorbesti", Bianca.
Dar asta este "alceva", vorba ta .

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Ingrid, cred ca vorbesti limbi straine pt mine Nu inteleg de ce te crezi vizata si ce legatura au PM noastre. Ar fi bine sa clarifici problema pt ca fetele bine "intentionate" deja fac speculatii.
Astery, pai o sa vorbesti tu cu mine, mereu ai ceva de comentat asha ca nu mi-e frica Pt fiecare fraza am si cate o replica pe masura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Fetelor, sunt tare suparata. Tocmai am aflat ca am o piersica stricata in buzunar. Si mie nu-mi plac stricaciunile. Le urasc. Sunt odioase.
Acuma, spuneti voi, ce sa fac cu ea: s-o arunc? s-o strivesc cu piciorul? caci s-o las acolo - pute si-mi pateaza buzunarul...
Ooooffff, ce necajita mai sunt.......

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput