usi interior pentru casa
Buna.
De la ce firma sa comand usile pentru interior pentru casa? Am tot cautat pe net dar ma poate indruma cineva pentru ceva serios si de incredere. Vreau usi pline din lemn.
Raspunsuri
dodo spune:
Usile pline din lemn nu se recomanda pt. interior. De ce? Gindeste-te numai la varianta cind, din greseala, un copil da sa inchida usa(sau o loveste si se inchide singura, din avint) si are degetele pe tocul usii Dealtfel se poate intimpla si unui adult...
b.nica spune:
dodo nu inteleg ce legatura este intre usile pline si prinderea degetelor care se poate intampla(am vazut recent)si intr-o use simpla de dulap?
asi spune:
quote:
Originally posted by dodo
Usile pline din lemn nu se recomanda pt. interior. De ce? Gindeste-te numai la varianta cind, din greseala, un copil da sa inchida usa(sau o loveste si se inchide singura, din avint) si are degetele pe tocul usii Dealtfel se poate intimpla si unui adult...
Si atunci cum sa le facem sau e bine sa punem perdea?
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
CatXO spune:
Mie imi plac mult usile de la Pinum, dar sunt cam scumpe, deci mi-am luat usi de la Porta Doors, care sunt destul de bunutze.
Pupici
dodo spune:
quote:
Originally posted by b.nica
dodo nu inteleg ce legatura este intre usile pline si prinderea degetelor care se poate intampla(am vazut recent)si intr-o use simpla de dulap?
diferenta e ca, daca-ti vine usa grea peste degete, tinute accidental pe toc, pe latura unde vine clanta, desigur, iti poate reteza degetele(unui copil), pe cind o usa usoara, goala la interior, provoaca numai durere..Cine-a proiectat usile de interior usoare, goale la interior, n-a fost un prost..Acuma fiecare cum crede de cuviinta..
mgabi spune:
catXO ai dreptate usile de la Pinum sunt super demult visez la ele dar totusi le-am cerut o oferta de pret si astept raspunsul. Daca nu incerc sa ajung la Design Mall poate gasesc ceva pe plac. Merg si pe ideea ceva mai accesibil nu din lemn sa vedem.
dulce pe toate.
andanii spune:
http://www.eximlemn.com/
cele mai frumoase usi si calitatea superrrrr
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.