Piticlonti de iulie-august 2004 (231)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai, m-am luat cu vorba si am uitat si eu sa-i urez LA MULTI ANI Ancai!!!!!!!

Ioana - ce tare-i Gorodica mica!!!! super-logica...!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Ioana,de la taxe,ca aici platesti taxe nu gluma,si nici nu poti s-o dai cotita in popusoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Concluzia zilei..neamtul ramine neamt si romanul ...roman forever..and ever! Deci am rezolvat-o si pe asta!

Dana super gradinita! Sampanie??Hi,hi..aici bautura este prohibita..nici macar la petreceri nu esti servit cu asa ceva! Pentru ca americanii nu prea au masura...ori beau si se imbata ori sint abstinenti! Iar faptul ca este de stat..este si mai laudabil..Taxe platim si noi de ne uscam..dar gradinita gratis in Us nu exista! Singura poate fi gratis este grupa mare..in rest 1250 $/luna...cum este in zona la mine..adica cit nu au unii salariu!

Anca la multi ani ..multi...frumosi...
Roxana facusi gargara..sau te bat? Pat vad ca este constant...nici prea prea nici foarte foarte
Andries..ce dragut vorbeste Victor..super tare! Cicalitor este si Luca..numai ca nu are limbajul asa de dezvoltat...
Roberta..of,of..eu credeam ca esti/sinteti ok
Dana poze cu cizmele si hainele de la Zara..de ele vorbeam :)
Ioana ..Maria este o dulcica...Dar daca schimbati pe tanti Geta???
Cristalinule..sintem in aceesi echipa si eu nu am doi...sint prea categorica..toleranta aproape de zero...deci te inteleg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani Anca!! Sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa!!

eu azi m-am rasfatat, am fost la cosmetica, mi-am facut un tratament, m-am pensat, sunt o aranjata, arat cu 10 ani mai tanara (ce minuni face o hidratare profesionista la ten, degeaba dau eu cu crema la mine acasa, nu iese niciodata ca la salon) off.. si ce mi-as mai face si la par ceva, dar ce sa fac, nu pot sa vopsesc, nu pot permanent, nu pot decat sa-l tund si parca nu-mi vine... asa ma mananca degetele de-un permanent de cand am aflat ca e iar la moda parul bucle...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna seara!
ANDRIES, sa-ti fie de bine infrumusetarea! Eu am bucle si vreau par drept, m-am tuns saptmanan trecuta (prea scurt pentru gustul husbandului) si statea super intins, l-am spalat si-s ca o oaie ratacita in scaietzi
OLIVIA, wooaaw, 1250$? Si-mi mai spui ca il gasesti si cu papucii pusi invers???
Am uitat sa iti multumesc pentru raspunsul referitor la revenirea dupa dieta daneza, faza e ca am incalcat un pic aseara dieta dar merg asa pana la capat... Luni seara am fost la o petrecere la restaurant, am luat-o razna ce chestii erau pe masa, m-am abtinut eroic, dar cred ca in subconstientul meu au ramas prajiturile, asa ca aseara mi s-a facut rau de pofta de ceva dulce. Efectiv nu mai aveam aer, asa ca am mancat doua bucatele mici, mici de napolitane de la Matei. Ca o mai avea efect sau nu dieta, ramane de vazut, macar s-au dus 4 kg si chiar de pe abdomen si "aripioare".

Despre...noi...ce sa zic, nu ne batem dar e cert ca relatia e sub nivelul marii...

V-am pupat, mai sunt in zona daca mai stati la discutii!

Mergi la inceput

Robi imi pare rau ca esti sub nivelul marii...inoata...cit poti tu de mult...tu stii mai bine...si mai "birfeste "sotul" aici..uneori ajuta ..Eu dau doar 700$..pt ca Luca este inca la cresa....datorita repatrierii..nu am vrut sa-l mai chinui cu o noua scoala...dar grupa mica atit costa...iar de stat nu exista asa cum am mai spus..

Dieta o sa-si faca efectul stai linistita...Te-ai tuns? Si eu as vrea bucle...dar mi-e frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Roberta bravo pentru cele 4 kg duse, duca-se definitiv!! Stiu ca e mai greu sa slabesti de pe "copane", dar nu cred ca doua napolitane strica dieta. Si hai mai ridicati si voi stegul pacii si ingropati securea razboiului ca e pacat de anii astia frumosi, macar acum cat suntem tineri sa ne intelegem.

Discutie intre mine si husband, vis a vis de vasectomie versus legarea trompelor:
eu: al treilea copil nu-l mai vreau!!
el: nici eu nu mai vreau sa ramai gravida, a fost foarte greu in sarcina asta si pentru mine, nu mai pot de stres, abia astept sa-l vad;
eu: pai si cum ne protejam? nu-ti faci o vasectomie?
el: nu draga, eu nu vreau sa-mi tai nimic!!
eu: pai eu numai cu tine as putea avea alt copil, daca te vasectomizezi am rezolvat!!
el: nu draga, mai stii ce-o sa fie peste 20 de ani?

Andries

Mergi la inceput

Andries face bine o infrumusetare...bine inclusiv la mansarda! Sotul tau ..a fost sincer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

ANDRIES-, draguta discutia... Peste 20 de ani, hmmmm, eu ii faceam pe loc vasectomie...

Am uitat sa va povestesc de mareata sedinta cu parintii- a fost, evident, de cerut bani si atat!
dar macar m-am bagat singura in seama pe acolo si am pus punctul pe i la neshte capitole- scosul copiilor in curte la aer, dusul la toaleta, faptul ca mie nu-mi convine ca au bagat TV in clasa pentru ca ii vor lasa la desene non-stop...

OLIVIA, m-am tuns dar din pacate nu-l mai pot aranja singura si nu am timp de coafor de fiecare data cand imi spal parul. dar o sa creasca la loc curand...

Fetele, nu mai stiu ce sa fac cu nasul lui Matei, e praf iar, maine il trimit cu tati la doctor...

Gata, sunt chemata la nani de tiranul mik!

Va pup, noapte buna si sper sa pot accesa DC maine de la birou- o zi ne lasa, doua zic ca accesarea acestui site e interzisa...bleah...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna seara!

mamici si pitici noi printre noi, bine ai venit Liz!
LMA Anca, sanatate!

n-am mai postat ca am dat de greu iar...e posibil ca Andreea sa aiba infectie urinara, vedem maine sigur...Dan cu noile crize de nervi cu tot tacamul...eh, e toamna iar, si toamna nu-i ca vara, ca sa citez oarecum din intelepciunea cuiva.

simt ca am ramas de caruta cu voi, nu mai pot tine pasul, asa ca parca mi-e cumva sa mai scriu

revin daca o sa am ceva inteligent de spus, deocamdata astea-s vestile despre noi, in mare

va pupam

Mergi la inceput