mamici cu tatici departe

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Eu nu am inca timpul necesar sa ma gindesc cum e sa fii singura ...am 3 copii...dintre care cea mare e la armata si vine doar la 10 zile acasa, iar ceilalti doi imi ocupa foarte mult timp.Baiatul e in clasa xI iar fetita cea mica abia a ineput clasa I.Baiatul are citeva examene de bacalaureat anul asta si trebuie sa se pregateasca destul de mult. Pe de celalta parte fiica cea mica imi ocupa intradevar aproape fiecare dupa-masa.
Nu am pe nimeni aici...deocamdata. Parintii mei sint in Romania insa peste 2 saptamini se intorc si imi va fi un pic mai usor.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Cum se descurca mamicile cu tatici departe?
Ce e nou cu voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Uite ca am sa raspund si eu chiar daca nu prea imi place sa vorbesc de viata mea particulara.
Ma inscriu la categoria 3 luni cu 2 luni.

Suntem casatoriti de 17 ani, si tot de atat timp el pleaca.

Mi-a placut asa (si nici nu mi-as dori altfel)pentru ca:
- nu spal in plus o farfurie
- nu calc camasi sau duc costume la curatat
- am mai mult timp pentru mine chiar daca sunt si instalator, si electrician, si mama si tata)
- nu strang decat dupa mine
- daca vreau sa fac curatenie fac, daca nu nu si nu ma priveste nimeni chioras.
- nu sunt obligata sa ma retrag in dormitor pentru a vedea un film cand este un meci important
- dragostea este mereu prezenta pentru ca ceea ce fac fac cu gandul la el
- apreciez dragostea, viata si casatoria la adevaratele lor valori
- rutina nu exista deci am scapat de stressul datorat ei
- nu ne certam

Sunt unele probleme pentru ca:
- sare etape din dezvoltarea copilului si sunt momente in care nu stie cum sa se poarte cu ea, pentru ca o lasa la un nivel si o gaseste la altul, dar are rabdare sa recupereze.
- fetei mele a inceput sa-i fie dor de el si sa-i simta lipsa
- au cam disparut prietenii pentru ca putini te accepta la sindrofii ca sotie singura

Dar, exista telefoane, mailuri, o mare dragoste si o mare disponibilitate.

Concluzia: sunt eu insumi, sunt curajoasa, fac si pricep lucuri pe care putine femei le fac si le pricep, am invatat sa ma bazez doar pe mine insami si sa-mi rezolv toate porbleme singura in timp record.
Nu imi e teama sa iau singura o hotarare mare in ceea ce priveste bunul mers al familiei mele - pentru ca stiu sa imbin ceea ce ii place lui cu ceea ce imi place mie. Ca de exemplu cand am cumparat masina sau apartamentul si cam era lipsa la apel.

Am avut un "hop" asta-vara cand ne-am hotarat (mai mult eu)sa facem o excursie in Europa de o luna de zile, noi trei cu masina. Si el m-a lasat pe mine sa aleg traseul si cazarile si eu am avut emotii ca poate nu iese bine. si el a avut mari emotii ca plecam cu floricica de 9 ani, si trebuia sa conduca atatia km si ca odrasla noastra pana acum ne-a stricat cam toate concediile cu urticarii, diarei, rau de masina si alte boli copilaresti care apar cu obstinatie numai in concedii.

Si stiti ceva? A fost PERFECT!!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Viviana
Felicitari!
Esti o femeie de toata isparava! Am crezut ca numai barbatul meu gandeste asa! Cand am citit mesajul tau parca l-am ascultat pe sotul meu vorbind. Daca Dumnezeu ne da putere si minte suficienta putem trece peste orice situatie.
Iti doresc numai bine, sa te tina Dumnezeu sanatoasa si la fel de curajoasa!
Pupici

Mergi la inceput

Eu inca nu stiu exact la ce categorie ma inscriu...sotul meu a fost acasa pentru 10 zile acum a plecat pentru 6 saptamini si probabil iarasi va fi cu noi de craciun si anul nou.
Nu e usor insa nu avem incotro deocamdata.
Nici pentru el nu e usor conditiile climaterice sint dure pentru el deocamdata(ne-am dezobisnuit de frig) dar incet incet se va obisnui...iar in ce priveste lucrul e cu totul altceva decit ceea ce lucra aici cu toate ca e in acelasi domeniu.
Ieri de exemplu cineva a spart geamul din spate lateral de la masina si am avut de umblat si de dat telefoane la asigurare...chiar i-am spus celei de la asigurare ca e prima data ca ma ocup de asa ceva...oricum pina la ora 14;00 am terminat si eram acasa...dar oricum mi-a mincat asta o jumatate de zi.
Viviana, multe din punctele care le-ai spus sint adevarate si pentru noi.
Noi insa avem 3 copii...fiecare cu probleme lui. Fetitei mici nu-i este usor deloc iar cei mari nu neaparat ii simt lipsa stii cum e la 16 si la 19 ani ai deja viata ta.
Prietenii nu au disparut cel putin deocamdata...oricum nu avem multi doar doua perechi de prieteni.
Perfect nu pot spune ca este insa am incredere ca va fi bine pentru toti in cele din urma.

Mergi la inceput

Hm, tocmai am aflat ca voi fi singura de revelion.
Si pe undeva, ma bucur, pentru ca de 4 ani organizam revelionul la noi acasa si mi s-a cam luat...

Asa ca am hotarat ca fetita mea isi va putea chema 2 prieteni din bloc si sa stea cu ei pana la ora 12.00. Zice ea sa vada si ei artificiile care nu se vad din balconul lor.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

viviana dar parca e tot rau sa fii singura de sarbatori.
Mie sincer mi-e dor de un revelion cu prietenii ca in vremurile tineretii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alitzu79 spune:

Buna, mamici cu tatici departe.
Am intrat doar sa va incurajez si sa va spun ca sunteti cele mai puternice femei din lume. Am fost si noi in situatia voastra cativa ani buni si stiu ce inseamna sot plecat 10 luni pe mare, facut copil pe vapor venit intamplator in port in tara (ca altfel..), sarbatori petrecute singura, nunti, botezuri, singurica...si cu toate astea foarte invidiata de orice suflare din jur....lasa, draga ca iti aduce baaaani...ceea ce e total gresit...nu sunt decat atat cat sa traiesti decent. Eu ca sa trec peste depresii ma concentram pe partile bune ale departarii, putine e drept, pe care le-a mai enumerat cineva mai sus.
Acum slava Domnului, am scapat de chin de aproape 2 ani dar mai am din cand in cand despre plecarile sotului.

Curaj, rabdare si sunteti cele mai tari!

Mergi la inceput

Da, intr-un fel nu e bine sa fii singur. Dar eu sunt cu familia si cu prietenii.
si dupa cum mi-a spus el: "e mai bine pentru tine deoarece ai langa tine o bucatica din mine, eu nu am nimic".

vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Eu inca nu sunt mamica, sper sa devin cat mai curand, dar vreau sa spun ca nu mi-as lasa sotul sa plece de langa mine si vice versa. Am zis mereu, cat de greu ne-ar fi trecem impreuna, nevoia de bani exista, recunosc, dar mai bine spargem o ceapa si o mancam impreuna decat sa ne stim unul departe de celalat. Ochii care nu se vad se uita, multe cupluri au divortat din cauza asta, a distantei, dar mai ales daca as avea un copil nu mi-as lasa sotul sa plece. Eu cunosc pe cineva al carui sot a plecat pe alte meleaguri, ea a ramas sa plateasca datoriile pe care le facuse cu plecarea lui si el a divortat de ea pentru a se casatori cu o alta femeie de pe acele meleaguri si cu care facuse si un copil. De aceea noi vom emigra impreuna, ptr ca suntem impreuna si la bine si la rau

AURA

Mergi la inceput