Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 15
Raspunsuri - Pagina 6
medamaya1 spune:
Buna fetelor.
Am fost ieri la control, la 3 saptamini dupa cerclaj si m-am unplut de nervi, ptr ca dr de aici la care m-a trimis Marinescu( sa scutim cit se poate drumurile la Bucuresti) nu-mi zice mai nimic , plus ca nu-mi raspunde nici la intrebarile pe care i le pun.
Colul e acum de 2,1cm, inainte de cerclaj era 3 si ceva.Asta ma ingrijoreaza, ma gindesc ca a scazut prea repede si mai am mult din sarcina.
Despre bebei, mi-a spus dupa ce am intrebat-o eu binenteles , cu greu mi-a raspuns, ca asa in mare sint bine, dar ca e aglomeratie mare acolo si sa asteptam morfologica de trim 2 , sa mai creasca , sa se vada mai bine.Acelasi raspuns l-am primit si cind am intrebat-o de sex( nu i-am spus ca mi-au spus la B ce sex au, binenteles nu 100%.Ea mi-a spus ca sint 2 fetite si un baiat.... parca vad ca nasc ori 3 baieti, ori 3 fetite.Dar asta e mai putin important, important e sa fie sanatosi.
Ca marimi au 12,2, 13,8 si 14,1 cm
Iar ca si gramaj au asa, 207gr, 250gr si 266 gr.
Bine toate astea le-a scris pe foaie, nu mi-a zis nimic , plus placente aspect normal, os nazal prezent, stomac prezent, fal.med.deget 5 , la toti.
Si DBP( ASTA NU STIU CE INSEAMNA) , 40MM, 41MM SI 44 MM.
Repaus la pat cit mai mult.
Vroiam sa fac si morfologica la ea, dar nu mai este cazul, macar acolo sa aflu si eu mai multe.
In rest va pup pe toate si bebeii sa fie toti sanatosi.
Meda 18+
pussi spune:
MedaDBP este diametrul biparietal! restul cred ca am vb de ele!
fetelor eu vomit noaptea de la acid... ma simt rau si nu pot sa dorm... si stau prost cu mancatul! Nu-mi trece cu nimic ... cred ca este disgravidie de trim. 3! A mai avut cineva? Cum ati scapat de ea?
PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
elen spune:
pussi, nu stiu cum e cu disgravidia,
nu te-am uitat cu carutul. nu am gasit inca factura, dar nu am uitat de carut
meda - mai bine stai numai in pat. mi se pare scurtut colul pt per sarcinii. nu-i bai ca poti sa il ai si sub 2 si sa stea puiutii pana la termen, dar mai bine sa previi
elen spune:
sa nu radeti de mine dar am o intrebare
am realizat acum ca eu, in nebunia mea sa nu prefere fetele bibe in loc de tzatzi, le-am dat pana acum si laptele muls si praf cu tetina Avent 1 si 2, desi la varsta lor deja tb folosit cu 3 de la 3 luni
Credeti ca am facut vreun rau? Adica ele patesc ceva ca au tras cu mult efort din alea 1 si 2?
LEVI spune:
Buna.
Si ai mei sunt bolnavi iar toti trei.
Cred ca a adus Daria viroza de pe la gradi ca ea a inceput prima.
Apoi Andrei cu nas infundat si tuse,iar azi a inceput si Stefan la fel.
Voi ce le-ati mai dat celor mici in afara de nurofen?Antibiotic?Ceva pt tuse?Eu le-m dat Sumetrolim si Ambroxol picaturi.
Nici nu am scapat bine de o viroza ca am dat peste alta.Si iarna e luuunga.Iar pe Daria nu am pur si simplu cum sa o impiedic sa nu intre la ei.
Elyanne si Elen,sa stapaniti sanatosi carutul!
Ainia,sanatate multa!
Luminita mami de Daria si gemenutii Andrei si Stefan
http://www.flickr.com/photos/9183494@N03/
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=3612283" target="_blank">poze noi
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
LEVI spune:
Elen,nu le-ai facut nici un rau! Doar au facut muschi la obrajori.
Bine ca au tras ,ca ai mei daca vad ca nu iese laptele usor,se enerveaza si nu mai mananca.
Luminita mami de Daria si gemenutii Andrei si Stefan
http://www.flickr.com/photos/9183494@N03/
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=3612283" target="_blank">poze noi
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
MadyEr spune:
Buna tuturor mamicilor si burticilor!
Nu am mai scris demult dar am citit tot. A fost o nebunie cu viroza asta. Mai intai Ana, apoi Moni. Acum se pare ca le-a trecut. O sa merg totusi luni cu ele la control sa vad daca asa este (sper sa nu mai ia viroza de acolo). Eu nu le-am dat antibiotic desi doctora l-a prescris, dar mi s-a parut ca nu are rost din moment ce mancau bine, se jucau si nu aveau febra prea mare (maxim 37.9). In schimb le-am facut frectie vreo 3 zile la rand si Monicai i-am dat si Panadol ca ea era putin mai rau in sensul ca si tusea. Sper ca am facut bine dar mi s-a parut ca le-a dat antibiotic cu prea multa usurinta tinand cont ca sunt totusi mici.
Pussi, incearca cu Renni (antiacid), nu manca ce vezi ca iti creste aciditatea si ceai de tei. Am citit ca si cel de menta este bun dar mie mi-a facut mai rau. Si bea multa apa.Eu beam cam 5 l de apa pe zi si nu prea am avut probleme. Sper ca te-am putut ajuta.
Meda, stai mult in pat. E cam scurt colul, ar fi bine sa vorbesti cu doctorul tau. Multa sanatate si bebei sanatosi!
In legatura cu carutul, eu l-am lat din Germania.Are landouri (foarte utile, inca stau in ele desi Moni nu prea mai are loc), aparatoare pentru picioare cand se face sport, aparatoare de ploaie, plasa de insecte si gentuta. Din fericire cumnatul meu este acolo. Este foarte incapator (locuri alaturate), solid (noi ii zicem "limuzina"), are roti mari (foarte important ca sa amortizeze bine) insa este destul de greu de manevrat mai ales la curbe.
Va pupam ca s-au trezit printesele.
vera alina spune:
quote:
Originally posted by medamaya1
Buna fetelor.
Am fost ieri la control, la 3 saptamini dupa cerclaj si m-am unplut de nervi, ptr ca dr de aici la care m-a trimis Marinescu( sa scutim cit se poate drumurile la Bucuresti) nu-mi zice mai nimic , plus ca nu-mi raspunde nici la intrebarile pe care i le pun.
Colul e acum de 2,1cm, inainte de cerclaj era 3 si ceva.Asta ma ingrijoreaza, ma gindesc ca a scazut prea repede si mai am mult din sarcina.
Despre bebei, mi-a spus dupa ce am intrebat-o eu binenteles , cu greu mi-a raspuns, ca asa in mare sint bine, dar ca e aglomeratie mare acolo si sa asteptam morfologica de trim 2 , sa mai creasca , sa se vada mai bine.Acelasi raspuns l-am primit si cind am intrebat-o de sex( nu i-am spus ca mi-au spus la B ce sex au, binenteles nu 100%.Ea mi-a spus ca sint 2 fetite si un baiat.... parca vad ca nasc ori 3 baieti, ori 3 fetite.Dar asta e mai putin important, important e sa fie sanatosi.
Ca marimi au 12,2, 13,8 si 14,1 cm
Iar ca si gramaj au asa, 207gr, 250gr si 266 gr.
Bine toate astea le-a scris pe foaie, nu mi-a zis nimic , plus placente aspect normal, os nazal prezent, stomac prezent, fal.med.deget 5 , la toti.
Si DBP( ASTA NU STIU CE INSEAMNA) , 40MM, 41MM SI 44 MM.
Repaus la pat cit mai mult.
Vroiam sa fac si morfologica la ea, dar nu mai este cazul, macar acolo sa aflu si eu mai multe.
In rest va pup pe toate si bebeii sa fie toti sanatosi.
Meda 18+
http://community.webshots.com/user/meda78?vhost=community
buna
sunt incepatoare si nu prea ma descurc pe aici,
intru de ceva timp pe DC si va citesc mesajele dar nu am scris; sunt insarcinata, am 2 bb si DPN 26.03.2008 si sunt la Sp.Panait Sarbu
am trait o experienta neplacuta la inceputul anului acesta si eram pacienta lui Marinescu ,acum sunt din nou insarcinata si m-am mutat de la el la un alt doctor care se ocupa mai mult de mine si imi raspunde la orice intrebare
pussi spune:
elen le-am scris la astia http://www.buggster.ro/index.php?action=produse&id=5# ... sa vad daca imi raspund! daca nu .. te stresez pe tine!
mady mersi, dar deja la mine Rennie sunt ca mentosanele... nu mai au niciun efect! Am luat si Dcarbocalm.. si nimic! Oricum de ieri n-am mai vomitat! Lichide eu beau de obicei multe 2.5-3 l... si doar apa plata!
revin maine cu noutati dupa ce vb cu dr. meu...
PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
ainia spune:
pussi si eu aveam arsuri ingrozitoare. Cel mai rau era ca nu puteam dormi noaptea din cauza lor Ca sa pot atipi trebuia sa stau aproape in fund (iti dai seama ce pozitie "comoda" de somn aveam) pt ca daca stateam la orizontala ma ardea ingroxzitor! Cica era din cauza faptului ca bebeii impinsesera stomacul, acesta avea alta pozitie si sucul gastric(ce contine acid clorhidric) o lua in sus!! Asa ca mi-am dezvoltat o "tehnica de supravietuire" si anume: nu mai mncam nimic dupa ora 17!!! Observasem eu ca daca nu mananc seara, pot dormi ca "ma slabesc" arsurile. Doar apa beam. Nu tot timpul, insa in marea majoritate functiona. Pupici la fete!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata