am renuntat la regenon si am inceput cu reductil 2
Raspunsuri - Pagina 9
RamonaD spune:
quote:
Originally posted by muzette
Ege, REDUCTILUL l-am luat fara reteta de la farmacia vis-a-vis de Tomis Mall si am dat pe cel de 15 mg 100 ron.
RamonaD,ai avut dreptate ca exista o perioada de platou in care nu mai slabesti.Dureaza mult aceasta perioada?Si tu ai patit asa,sau numai la mine se intampla?Sunt speriata!Oricum zilele astea nu prea am avut grija de mine,am fost la soacra-mea si am mai ciugulit cate ceva si seara dupa ora 18.Dar sper sa imi revin ,acum ca am ajuns acasa.De pe data de 4 pana azi nu am mai dat jos decat 0,500g.Deci in 20 de zile am dat jos 5,5 kg.Oare e bine?
Buna,Muzzette!Nu stiu ce sa-ti zic,cred ca depinde de fiecare organism in parte;eu sunt acum intr-o astfel de perioada si de-aia nici nu prea am mai scris aici.anau te impacienta ca totul va reveni la normal!Sub nicio forma sa nu intrerupi trtamentul mai devreme de 3 luni!Te pup si mai vorbim.Ai slabit ok,stai linistita!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
Va pup pe toate si va urez spor la slabit!!!
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
RamonaD spune:
quote:
Originally posted by babyyy
fetelor va urmaresc si ma minunez cum scapati de kg asa d usor si repede!
Eu tin cure de slabire ,am incercat de toate dar mai am 8-9kg de dat jos si nu mai pot.Degeaba ma infometez,iau pastile,2l apa/zi ca nu scad in greutate:(
As incerca aceste pastile doar ca in vara am avut problm cu inima,palpitatii,ma durea in capul piptului,,, mi-a fost f rau si mi-e frica.
Chiar nu stiu c sa fac,ma cam tenteaza...
Oricum FELICITARI TUTURORRR!
Buna!Te sfatuiesc sa nu incepi sa iei reductil daca ai avut sau ai probleme cu inima!Citeste prospectul de pe net.Sanatate multa!
muzette spune:
Babyyy,si eu te sfatuiesc sa nu iei pastilele daca ai probleme cu inima.Nu te juca cu sanatatea ta!
RamonaD,deci daca si tie ti se intampla inseamna ca faza de platou exista!Oricum ,facand o comparatie cu tine,tu spuneai ca ai slabit 10 kg in o luna jumate,deci eu cu aproape 6 kg in 20 zile este cam acelasi lucru.Tare imi e frica ce se va intampla dupa ce vom opri tratamentul!!!Sunt fete pe aici care spun ca au pus la loc kg.Sunt speriata ,dar totusi optimista.
Va voi tine la curent cu evolutia mea si sper ca aceasta faza sa nu dureze prea mult.
VA UREZ SUCCES LA SLABIT!!!
anita28 spune:
Buna fetelor! Am mai revenit si eu pe aici. Am slabit 5 kg in 15 zile,pantalonii deja stau aiurea rau pe mine.....dar nu ma vaiet.
Si eu ma gandesc ce-o sa se intample dupa ce vom renunta la aceste pastile,dar vreau ca macar o data sa ma vad si eu mai slaba
.
Ma bucur ca nu am absolut nici o reactie adversa si ma simt super ok.
Va pupic pe toate,spor la slabit.
bobo77ro spune:
Buna seara tuturor!
Fetelor, am citit tot ce ati scris pana acum despre Reductil si se pare ca intradevar da rezultate. Mie mi s-a recomandat (de catre medic) sa iau Lindaxa. Acum sunt in a patra zi de tratament, inca nu m-am cantarit (o fac o singura data pe saptamana) asa ca nu stiu rezultatele ; pana acum nu au aparut reactii adverse.
Totusi am mai citit pe diverse forumuri ca nu ar fi la fel de eficient ca Reductilul. Ma puteti ajuta cu ceva informatii? Stiti cazuri de persoane care au slabit totusi cu Lindaxa?
Multumesc anticipat!
alyynna21 spune:
javascript:insertsmilie('
')
amorezat 
bune fetele.........nu mai intra nimeni pe aici?..nu ne mai aduce nimeni noutati?
anita28 spune:
revin eu cu noutati.
am slabit 6 kg in 18 zile,probabil acum o sa urmeze faza de platou cand stau si ma uit la acul cantarului ca nu vrea sa se miste deloc.
muzette,ramona,voi cum va mai descurcati?
RamonaD spune:
Anita,chiar daca nu mai scriu zilnic aici asta nu-nseamna ca renunt la tratament!Sunt ok,am azi 73 kg-deci am pierdut 13 kg in 2 luni(de pe 11 august).Sunt multumita,arat mult mai bine,toti colegii,prietenii,familia imi spun asta!Am inceput sa-mi mai iau ceva haine pentru ca nu mai puteam imbraca ce purtam inainte sub nicio forma.La inceput imi strangeam cat puteam cureaua,dar vu timpul deja mi se increteau oribil pantalonii.Sunt fericita,nu mai am niciun stres deja,nu ma mai cantaresc ca o disperata de 2 ori pe zi.Pur si simplu totul e normal si slabesc firesc.Te pup si tinem legatura!
Bafta la slabit tuturor;sa avem mai multa grija de noi in viitor pentru a nu mai ajunge in situatii-limita!Eu sigur n-o sa mai ajung...mi-o promit!
muzette spune:
Revin si eu cu noutati.Am mai slabit un kg;in sfarsit am trecut de faza de platou.Am 72kg,deci am slabit 7kg in 25 de zile.Sunt mandra de mine si imi place cum arat.Toata lumea imi spune ca am slabit.Hainele deja sunt largi pe mine si nu stiu cu ce sa ma mai imbrac.Burtica s-a redus la jumatate si asta imi place cel mai mult.Partea rea este ca nu prea mai pot bea apa ,nu stiu de ce.Beau dar nu ca la inceput.Trebuie sa imi impun si sa tin tot timpul sticla cu apa dupa mine.<M-am tras > si la fata!Am inceput sa gust din toate asa cum m-ati sfatuit,nu cum faceam acum o saptamana cand mancam numai ce era permis,iar dupa ora 18 daca imi e foame,ceea ce se intampla foarte rar,mananc un mar.
Va pup,va felicit pentru kg in minus si mai tinem legatura!!!!!!!