am renuntat la regenon si am inceput cu reductil 2
Raspunsuri - Pagina 8
anita28 spune:
sigur n-o sa ma impacientez,de-asta am si zis ca nu ma mai cantaresc cateva zile,astept sa treaca acea perioada si apoi va tin la curent.
multumesc frumos si tie de urari,sunteti niste dragute,ma bucur ca v-am intalnit si ca reusim sa ne sustinem una pe cealalta.
pupici
anita28 spune:
ce faceti gagici?sigur nu mancati pt ca nu aveti nici o pofta,nu-i asa?
colegul meu de birou mananca langa mine: salata de la spring time,shaorma+cartofi prajiti si castraveti murati,e un miros in birou de pici pe spate....partea buna e ca pe mine ma lasa rece,nu am absolut nici o pofta. azi nu am mancat prea multe,decat iaurt si vreo 2 mere.
de dimineata mi-am amintit in drum spre serviciu ca am uitat sa iau pastila
,are ceva daca o iau cand ajung acasa?stiu ca tb luata dimineata pana in 10,dar chiar mi-a scapat ![]()
voi ce ziceti ca mai mancati?de slabit a mai slabit careva?
pupici....si spor la treaba celor care inca sunt la scarbici
muzette spune:
Fetelor,am mai slabit un kg!!!!!!!Am 74 kg.
RamonaD,la multi ani pentru Cosmin!Sper ca am inteles bine ca ieri a fost ziua lui.
Ieri am mancat 2 crenvursti,si 2 clatite bineinteles goale.Nu am avut timp de mine deloc.Va pup si va urez spor la slabit!
RamonaD spune:
Felicitari,Muzette!!Si eu am mai dat jos un kg-am 75.
Si merci de urari,ai inteles bine;cred c-ai vazut pe-aci pe undeva.
Anita...nu stiu,nu cred ca e nimic dac-ai uitat.Eu n-am uitat niciodata-e primul lucru pe care-l fac dupa ce ma trezesc,chiar inainte de pipi!
Ai grija sa nu mai uiti!
Dimineata am mancat o nectarina si cateva boabe de struguri si pe la 18(am intarziat azi c-am fost plecata-sa-mi fie rusine!-2 crenwursti.Si apa,normal!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
RamonaD spune:
Bravo,Anita,tine-o tot asa!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
ege spune:
muzette de unde iei reductil din cta?pot lua si fara reteta?
cam cat costa?am auzit variante de 80 sau 200 lei?
multumesc
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
LauraNicole spune:
Buna seara!Buna seara! Eu am luat regenon si am slabit mult cu el dar am ramas gravida si a trebuit sa renunt.Din pacate am pierdut sarcina respectiva acum 3 luni.
Am o greutate constanta de 3 ani si anume 85 de kg la o inaltime de 156cm si cu Regenon slabisem cam 10kg intr-o luna si ceva,aproape 2 luni dupa ce incercasem(si chiar tinusem) shpe diete fara rezultat.
Ce intrebare am eu la voi,imi puteti spune care din cele doua,adica REgenon sau Reductil,este mai bun?Nu am avut absolut nici o reactie adversa si am mancat absolut normal,fara excese dar nicxi sa mor de foame.
Paine nu mananc de foarte multi ani decat cand pap ceva gen salata de vinete ,nu sunt un fan al pastelor si nici al dulciurilor dar nici nu refuz cate ceva din an in paste,nu mananc excesiv dar tot ce mananc o fac cu pofta .
.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven
muzette spune:
Ege, REDUCTILUL l-am luat fara reteta de la farmacia vis-a-vis de Tomis Mall si am dat pe cel de 15 mg 100 ron.
RamonaD,ai avut dreptate ca exista o perioada de platou in care nu mai slabesti.Dureaza mult aceasta perioada?Si tu ai patit asa,sau numai la mine se intampla?Sunt speriata!Oricum zilele astea nu prea am avut grija de mine,am fost la soacra-mea si am mai ciugulit cate ceva si seara dupa ora 18.Dar sper sa imi revin ,acum ca am ajuns acasa.De pe data de 4 pana azi nu am mai dat jos decat 0,500g.Deci in 20 de zile am dat jos 5,5 kg.Oare e bine?
Va pup pe toate si va urez spor la slabit!!!
babyyy spune:
fetelor va urmaresc si ma minunez cum scapati de kg asa d usor si repede!
Eu tin cure de slabire ,am incercat de toate dar mai am 8-9kg de dat jos si nu mai pot.Degeaba ma infometez,iau pastile,2l apa/zi ca nu scad in greutate:(
As incerca aceste pastile doar ca in vara am avut problm cu inima,palpitatii,ma durea in capul piptului,,, mi-a fost f rau si mi-e frica.
Chiar nu stiu c sa fac,ma cam tenteaza...
Oricum FELICITARI TUTURORRR!
Si la cat mai multe kg in -