am renuntat la regenon si am inceput cu reductil 2
Raspunsuri - Pagina 30
bretonica spune:
unde-mi umblatiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..offffffffffffffffffff..m-ati lasat singura,singuricaaaaaaaaaaaaaa:-(((((((((((((((pupice..off...off
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Isa_Cris spune:
Eu sunt prin zona...dar putin deprimata...
Sper sa-mi revin cat mai repede!
aaaa....azi am trecut pe morcovi si telina pana ajung acasa!
Va pup
bretonica spune:
ciao fetizele...ISUCAAAAA de dce-mi esti deprimata?...imi pare rau crede-ma...sper sa iti treaca repede,iar daca vina este dieta,incearca sa nu te gindesti ca suntem la cura...poate funczioneaza mai bine..eh?ce zici?
alynuss cred ca este bolnavioara de nu se face auzita...offff,offff fetuzele mele...va pupaceste bretonicaaa PUPICE LA FETIZEEEEEEEEE...
bretonica spune:
ciao fetizele...de ieri dimineaza,pina azi dimineaza am reusit sa pun un kg,nu sa dau jos

...nu ca am mincat cine stie ce,dar am mincat dezorganizat,si mai multe fructe si iaurt decit era necesar..dar am avut o zi tare grea ieri si de aceea...de azi ma fac fata cuminte...respect regimu...ce greu doamne sa reusesti sa fii constant in dietele astea...voi fetizele cum stazi?..a-ti mai pierdut ceva,si cite kg minus de luni pina astazi?...ALYYYYYYYYYYYYYY unde esti papusaa?...Isucaaa sper ca si tu esti mai bine..va pup dulce si hai sa fim tari!!!PUPICE LA FETIZEEEEEEEEE
alyynna21 spune:
buna dimi la fetitze!!!....imi pare rau ca nu am intrat zilele astea...nici nu m-am simtit tocmai bine si nici internetul nu prea a mers....si mai mult ma enervam...ce sa va spun?....am tinut dieta ...parca ...parca m-am mai tras putin.....la fata:):):)....dar am luat antibiotice si poate si pt ca nu prea am avut pofta de haleala...de azi intru iar la dieta adevarata....adica insotita de mulllllltttttttt sport...voi ce mai faceti?....breto....si mie mi-e dor de tine....astept sa intrati sa imi spuneti...azi ce mai mancati?.....va pup
bretonica spune:
ciao fetizeleeeeeeeeeeeeeee..bine te-ai intors alyyyyyyyyyyy(kis,kissss,kissss,kis)..ieri a fost randu-l meu sa nu intru...am avut treaba...ce sa va zica bretonica,decat ca este cuminte,mananca sanatos,si ca a facut si cite puzin sport,nu foarte mult,ca inca trebuie sa ma obisnuiesc cu aparatele prin casa,eu le-as sterge numai de praf(as zice ca face parte din mobila..ihiihihihi)..dar nu ma las...sunt cuminte cuminte,si le bag in fiecare zi in seama,sincer ma cam obosesc,dar...C'è LA VIEEEE!!!!sa stiti ca beau foarte multa apa si 3 l la zi,azi am sa incep sa-mi fac si ceai verde antiadipos,ca nu mai ies la baie cum ieseam la inceput cu pastilele astea redi + liv...dar conteaza exagerat de mult sa bei,am vazut pe pielea mea,mananci sanatos,cam ce am scris prin zilele trecute,si bei foarte multa apa,si totusi slabim(la mine se vede)innaninte mincam si mai puzin dar nu slabeam asa si ma simzeam si f.slabita,acum nu am probleme,in afara de oboseala fizica de la aparate..asa ca haideti intrazi in fiecare zi pe aici ,si sa ne incurajam mereu,ca sa nu ne demoralizam si sa reusim impreuna..am ajuns sa facem sedinte ptr curele noastre de slabit ca aia care vroiau sa se lase de droguri...SI MINCATU ESTE O DEPENDENZA...TREBUIE SA INVATAM SA MANCAM SANATOS SI SA REUSIM SA BAGAM MACAR ZILNIC MINIM JUMATE DE ORA DE SPORT!!!URAAAAAAAAAAAAAAAAAA...URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ...APLAUSEEEEEEEEEEE...rad singura...e rindul vostruuuuu...va astept si va pupacessssssssssssssscccccc-....PUPICE LA FETIZEEEEEEEE
bretonica spune:
FETIZELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...iar a-ti luat pauza?..offfffffffffffffff.....UNDE MI-ATI PLECAT?...putea-ti sa ma luati si pe mine nu?...PUPICE LA FETIZEEEEEEEEEEEEE
roxanaz spune:
continuarea la capitolul 3: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114297
Roxana