am renuntat la regenon si am inceput cu reductil 2

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alyynna21 spune:

`neatza!....alta zi de dieta=alta zi de chin........ies la raport cu ce o sa pap azi....micul dejun...o portocala ,apoi cafea,pranz ...niste carne cred cau niste ciorba de pasare.....iar diseara nu stiu inca.....ma mai gansesc....sa nu uitam de redigest si liv52.....si de sport....aseara am sarit coarda timp de o aproximativ o ora......azi am febra musculara la maini....va poop....deocamdata cam atat,sunt racita ...ma doare si o ureche...m-a tras curentul ieri....si eu stau cu ceaiul dupa mine isa_cris......nu esti singura...breto?...tu azi papi ce ai scris ieri?.....sport faci?.....sper ca ai scos aparatele de la pastrare....hai...sus pe le...te pup breto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Pe mine nu ma prea atrage sportul! Cam o ora pe zi ma plimb (in pas vioi!). Tot incerc sa gasesc o sala sa merg...dar singura nu-mi place!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

'neaza si voua...brava isa,incet,incet o sa reusim...vreau sa zic ca ajung cele doua kg de apa pe zi,nu trebuie sa te fortezi daca nu intra....incearca sa mananci si morcovi macar(cruzi)ca sunt mai buni...grapefruitul este foarte bun,cel mai bun fruct ptr o dieta,vezi ca mai nou au aparut si graprfruitul rosu care este mai dulec de cel galben(pompelmo)..la mine azi dimineaza la cintar sa vazut foarte bine,chiar daca stiu ca e mai multa apa,dar m-am mai desumflat...deci sunt multumita!!!mincati ce va zic eu si o sa avem rezultate sa vedeti...trebuie sa ne incurajam in fiecare zi!!!IUBITAAAAAAAAAAAAAAAA unde-mi esti?ce ai mincat ieri?ce zicea cintarul azi dimineaza? VA PUPACESCCCCCCCC ciao,ciao

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

'neaza si voua...brava isa,incet,incet o sa reusim...vreau sa zic ca ajung cele doua kg de apa pe zi,nu trebuie sa te fortezi daca nu intra....incearca sa mananci si morcovi macar(cruzi)ca sunt mai buni...grapefruitul este foarte bun,cel mai bun fruct ptr o dieta,vezi ca mai nou au aparut si graprfruitul rosu care este mai dulec de cel galben(pompelmo)..la mine azi dimineaza la cintar sa vazut foarte bine,chiar daca stiu ca e mai multa apa,dar m-am mai desumflat...deci sunt multumita!!!mincati ce va zic eu si o sa avem rezultate sa vedeti...trebuie sa ne incurajam in fiecare zi!!!IUBITAAAAAAAAAAAAAAAA unde-mi esti?ce ai mincat ieri?ce zicea cintarul azi dimineaza? VA PUPACESCCCCCCCC ciao,ciao

Mergi la inceput

De fortat nu ma fortez, doar ca e minune mare sa beau atat!!! Alyynna a reusit sa ma faca sa beau o,5 l dimineata la trezire! Se pare ca a devenit un obicei deja!
Eu cred ca ar trebui sa ma las de fumat...ca am observat ca dupa ce fumez mi se face foame! Nu stiu daca este doar ceva din subconstient sau chiar imi provoaca foame!

Mergi la inceput

Fetele?????!??!?? M-ati parasit? Azi n-a mai intrat atata ceai...dar promit sa recuperez pana deseara!
va pup...va scriu maine!

Mergi la inceput

ciao fetozelee...ce sa zic,am scris azi dimineaza 10 pagini si acum cind ma uit se vede ca am gresit ceva ca nu a fost publicat,,,si scrisesem asa de mult,of,of!!!printre care si ce o sa mananc azi...si multe,multe altele!!!:-((((isa noi nu stim nimic de superdieta asta si sincer ne simzim bine aici...suntem numai noi(ihihihi)eu azi am micat dimineaza doua pompelmo cu o felie paine prajita,la amiaza carne cu o salata,si in seara asta peste cu lamaie..apa 2l minim,ca mi si scirba,liv52 cu redigestu(isa,astea sunt niste hepatoprotectoare si akuta si in metabolism)...am mai facut 15 min stepper,si sunt obosita dejaimediat ma apuc de ceva abdomene ca ma kiama aparatusi altceva cam atita...'imi pare rau ca esti racita 'ubitaaaa...ai grija de tine si inveleste-te bine:-****..isa,ar fi bine sa lasi si tigarile,e mult mai sanatos,eu am 4 ani de cind nu mai fumez si sunt foarte mindra,fumam ca un turc,mai mult de 3 pakete la zi...economisesti in bani si sanatate!!va pupacessssssssssssc PUPICE LA FETIZEEEEEEEEEE

Mergi la inceput

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH....am uitat sa-ti zic 'ubita ca si acum mai am gust de fier in gura,si nu mai iau reductilu de o gramada de timp,da-ti seama ce daunator este,si cu tensiunea ce sa mai zic,inca o mai am si pe aia din cind in cind(eu care nu am suferit niciodata de tensiune)asta este o EXPERIENTA IN PLUS pe sanatatea noastra!!!mi dor de tineeeeeeeeeeeeeeee...pupice la fetizeeeeeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Neata! Superdieta e tot aici pe forum!
Mi-a spus si alyynna de acele medicamente, dar cum i-am spus si ei, inca sunt in faza de analize! Dr incearca sa-mi gaseasca motivul pt care m-am ingrasat si sa descopere ce hormoni au luat-o razna si de ce! Luna aceasta sper sa afle ce si cum sta treaba si atunci o sa pot face si tratament.
Asa ca deocamdata, ma tin de sfaturile de aici...apa, legume, fructe si...multa sustinere din partea voastra
Iar cu tigarile....pot spune ca le-am redus de la un pachet pe zi la un pachet la o zi jum - doua. Inca nu mi-am pus ambitia sa le las de tot...e greu...

Mergi la inceput

ciao fetozeleeee...buna dimineazaaaaaa(la amiaz..)'ubitaaaaaaaa unde esti,ma faci sa ma preocup ca nu te simti bine,da si tu un semn cit de mic,de viata...mic,mic,mic.....eu sunt foarte multumita de dieta care o fac si medicamentele care le iau(redi cu liv)senzatia de foame normal ca imi vine destul de des,dar bag morcovi cit cuprinde si multa apa,cind nu mai pot...a-ti vazut ca am scris ce am mincat zilele aste,si am scazut 2kg exacte,stiu ca e doar apa dar m-am desumflat bine,de acum va fi mai greu,dar daca suntem cuminti si nu mincam nimic in plus pe linga,atunci e imposibil sa nu slabim!!!hai sa ne incurajam una pe alta,ca funczioneaza...AZI DIMINEAZA AM MINCAT NUMAI O FELIE DE PAINE PRAJITA CU CAFEA,..nu mai aveam iaurt,si nici pompelmo...la amiaza inca nu stiu ce oi minca,dar am sa va scriu dupa,ok??alyyyyyyy unde estiiiiiiiiiiii???va pupaceste BRETONICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....PUPICE LA FETIZEEEEEEEEEE

Mergi la inceput