am renuntat la regenon si am inceput cu reductil 2

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

adina, eu stiu ca malaiul ingrasa, porumbul, deci banuiesc ca si pufuletii.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by adina_ghise

Buna fetelor!!! Am citit atatea despre voi aici incat m-am ambitionat si am inceput si eu Reductil 10mg. Prima pastila am luat-o marti si azi m-am cantarit prima oara. Cantarul nu mai arata 85 kg ca si pana acum ci 83,5kg (la 1,70 m inaltime). Sunt atat de fericita de numa....... Sa va spun ce mananc in fiecare zi : dimineata am mancat sau o banana sau un baton cu muszli, apoi plecam la facultate si mai mancam un baton pe la 2-3, iar seara ajungeam acasa si nu imi era foame deloc, mancam fie o rosie cu o felie de branza(slabiciunea mea) fie un cremvursti sau un mar. Si nu mi-e foame deloc. A! si in timpul zilei mai aveam 2-3 bomboane cu mine la fac (m-am rasfatat un pic). Sper sa continui tot asa, as fi multumita cu cat as da jos in 2 luni. Miscare am facut asa s-asa, adica de cand am inceput pastilele nu am mai mers cu masina la fac ci pe jos; si in plus eu fac si dansuri populare adica vreo 2-3 ore de 2 ori pe sapt, dar acuma de ceva timp nu am mai ajuns la repetitii. Va doresc si voua succes si o sa va mai scriu sa va tin la curent ! V-am pupat!

Degeaba continui in "ritmul" asta pt. ca te vei ingrasa la loc.
Nu este normal nu este sanatos si nu te va ajuta sa te mentii la o greutate ideala chestia asta .

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Dragelor, azi dimineata m-am cantarit, nu am mai rezistat pana marti (cand ar fi o saptamana de cand am inceput cu reductilul)si aveam 90,7 kg...deci cred ca e ceva. Si e bine de tot. Am de gand sa slabesc pana la 65 cat aveam cand l-am cunoscut pe sotu , dar nu am de gand sa iau pastile f mult timp, cel mult vreo 3-4 luni iau, si apoi am sa incerc sa imi mentin obiceiurile culinare sanatoase, cu 3 mese pe zi, echilibrate si la ore cat mai fixe, dimineata un mic dejun bun si sanatos, fructe sau cereale cu lapte, la pranz legume cu gratar, iar seara ceva usor, sau fructe. Doamne ajuta, avand in vedere ca am plecat de la 93, cred ca sunt pe calea cea buna in special ca nu am avut pana in prezent vreun efect secundar (si am ajuns la a5a pastila). Pupici si bafta la toate care incercati sa slabiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

quote:
Originally posted by adina_ghise

Eu sunt din Tm, si am citit pe forum ca in Iasi,parca,cineva a luat de la HelpNet fara reteta. Asa ca m-am dus la o farmacie Helpnet si nu m-a intrebat nimeni de reteta. Incercati si voi in orasul vostru la farmaciile astea.
Voiam sa va intreb stie careva daca pufuletii ingrasa sau nu? Tot am intrebat in stanga si in dreapta si nu am aflat nimic. Poate ma ajutati voi.

Incearca sa nu mananci;daca vei sa slabesti intr-adevar nu mai rontai nimic in afara de fructe,deci nu:seminte,chipsuri,pufuleti,biscuiti,sticksuri,nimic!Daca vrei sa continui cum crezi tu,s-ar putea sa slabesti o perioada cu ajutorul pastilelor si apoi sa pui la loc.Deci tu trebuie sa-ti schimbi dieta total si ireversibil;eu asa am facut si nu regret niciun minut.Consuma fructe,alea da,le recomand oricui!
Mult succes si ai grija de tine!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Muzzete,m-am cantarit ieri-am 72 acum.Tu ce mai zici?
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muzette spune:

Fetelor,am mai slabit un kg!!!!!!!!!Am 71 kg de la 79.Azi am luat a 33a pastila.Eu zic ca am slabit bine pana acum.Voi ce parere aveti?Ma simt super bine.Aseara am fost la o masa festiva si am mancat f.putin!Am putut sa ma abtin.Nici nu-mi vine sa cred.Este un lucru extraordinar sa vezi ca te poti controla.Nu credeti?Am ciugulit cat o vrabiuta.La ora 19 s-a adus fripura iar eu nu am mancat.Am o vointa de fier.Sper sa o am in continuare,ca altfel ar fi mare pacat.Toate femeile ma intrebau cu am reusit sa slabesc asa.Iar eu eram tare mandra de mine.

Va doresc sa dati jos atatea kg cate doriti si nu uitati VOINTA conteaza cel mai mult!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_ghise spune:

Ce mai faceti fetelor? Maine am o sapt de cand am inceput sa iau reductil, de-abia astept sa ma cantaresc, desi ceva-ceva am slabit ca simt pe hainele pe care le imbrac ca imi sunt mai largi. Voi cum mai stati? Ce mancati? M-am gandit, daca vreti, sa deschidem o lista cu alimentele ce trebuie sa le consumam zi de zi si cele pe care NU trebuie, inafara de fructe si legume care sunt recomandate la orice cura. Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Fetelor , daca tot tineti cura si nu mancati de toate , de ce va bucurati atat despre cat de incredibil e reductilul?
Nu el va slabeste ci regimul alimentar.
De Placebo ati auzit? Ca exact despre asta este vorba aici.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muzette spune:

XIO,e adevarat ce spui tu ca tinem si cura,dar Reductilul e cel care ajuta.Eu am incercat fel de fel de cure <fara sa iau pastile> si nu slabeam decat f. putin si nu intr-un timp asa de scurt.Eu raman la ideea mea ca Reductilul este f. bun.Sunt multumita de felul in care am slabit.Si nu pot zice ca tin o cura acum,pentru ca mananc cate putin din toate.De medicamentul de care spui nu am auzit.Ce e cu el?Da mai multe detalii!
Va pup si fiti optimiste ca va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anita28 spune:

Buna fetelor! Nu am mai intrat de mult,dar v-am urmarit mereu. Azi am luat a 28-a pastila,in total am slabit 6.5 kg,destul de multumitor zic eu,avand in vedere ca tineam o groaza de cure,le incepeam si renuntam destul de repede la ele. Constat ca reusesc sa ma abtin de la multe alimente,dulciuri,ceea ce inainte nu se intampla,deci reductilul isi spune cuvantul aici.
Sper sa-si faca efectul in continuare,acum simt ca nu mai dau jos nici macar un gram.Oricum se vede la haine,mi-am luat deja pantaloni cu o marime mai mica,dar ce ma bucur cel mai mult e ca se vede ca am slabit la burta,pana si inelele imi stau mai lejer pe degete .
Succes tuturor la slabit.
Pupici si sa ne mai tineti la curent!

Mergi la inceput