am renuntat la regenon si am inceput cu reductil 2
Raspunsuri - Pagina 12
leeloo5979 spune:
Buna fetelor!Sunt la a treia pastila
de reductil,curios este ca ziua nu imi este foame (bine, ar fi de precizat ca zilele astea au fost foarte aglomerate la munca, si numai la mancare nu imi statea gandul), dar aseara a trebuit sa gatesc o tocanita pentru sotu' ... si m-a trecut o foame de zile mari
.Am rezistat. Pana la urma nu am putut tine mesele dupa cum mi-am propus cu doua de fructe, dar oricum, nu am mancat prostii. Azi nu m-am mai cantarit, o sa ma cantaresc o data pe saptamana, cred ca e cel mai bine pentru mine.
Acum...cu privire la temutele efecte secundare, se pare ca (cel putin pana in prezent)fac parte din categoria fericitelor care nu se confrunta cu niciuna dintre acestea. Nici macar uscaciunea gurii...asa ca am de gand sa continui cat pot cu reductilul.
meriott spune:
Buna fetelor...Iti multumesc Muzette pentru incurajare...sper sa slabesc macar 7kg cum ai slabit tu...eu sunt in Spania acum si ma intorc in tara la sfarsitul lui noiembrie si as vrea sa ii fac o surpriza sotului....sa ma intorc cu cateva kg in minus...reductilul l-am cumparat de aici si costa 50 de euro....am sa va tin la curent cu evolutia mea..sunt la a doua pastila...va pup...si va urez sa ajungeti la kg dorite...
J G spune:
buna tuturor, felicitari fetelor care au slabit si bafta celor care doresc sa slabeasca.
Am luat si eu Reductil cu succes, am slabit spectaculos. E adevarat ca m-am ingrasat imediat dupa dar este pentru ca nu am putut tine tratamentul foarte mult si am mancat aiurea.
Am intrerupt tratamentul pentru ca fac parte din micul procent de utilizatori care au parte de atacuri de panica din cauza Reductilului.
Interventia mea este doar sa va fac atente ca acest lucru se poate intampla, nu de alta dar sa nu mai luati in continuare pastila pana gasiti referiri la acest efect advers pe care il pot lua (nu este trecut in prospect pentru ca e nesemnificativ la testari). Deci daca se intampla sa aveti un atac de panica intrerupeti tratamentul pentru ca in cateva zile puteti ajunge sa aveti 10 atacuri/zi.
Spor la slabit!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
meriott spune:
Draga J G ...nu ne-ai spus cum se manifesta atacurile de panica....as vrea sa stiu care sunt simtomele...eu am doua zile de cand iau pastile reductil si deocamdata nu am reactii adverse...dar este bine de stiut ce au patit alte fete cu acest medicament ca sa fii foare atenta la reactiile adverse...ok...te pup
RamonaD spune:
Le urez tuturor fetelor care-au inceput tratamentul sa fie sanatoase si sa slabeasca!Mult succes si veti reusi saca vreti cu adevarat;scrie clar pe prospect;"Pacientii trebuie atentionati ca nerespectarea schemei de tratament poate provoca cresteri in greutate; de aceea, chiar dupa intreruperea tratamentului, ei trebuie supravegheati in continuare de catre medic. "Asa ca trebuie schimbate obiceiurile alimentare rele.
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
vikky spune:
Multumesc pentru incurajari fetelor.Azi am luat a doua pastila si simt ca s-a redus mult senzatia de foame,oricum seara nu vreau sa mai mananc.Pentru fetele care deja au slabit ne puteti spune ce ati mancat primele zile,ati tinut un regim anume sau doar mai putina mancare?
adina_ghise spune:
Buna fetelor!!! Am citit atatea despre voi aici incat m-am ambitionat si am inceput si eu Reductil 10mg. Prima pastila am luat-o marti si azi m-am cantarit prima oara. Cantarul nu mai arata 85 kg ca si pana acum ci 83,5kg (la 1,70 m inaltime). Sunt atat de fericita de numa.......
Sa va spun ce mananc in fiecare zi : dimineata am mancat sau o banana sau un baton cu muszli, apoi plecam la facultate si mai mancam un baton pe la 2-3, iar seara ajungeam acasa si nu imi era foame deloc, mancam fie o rosie cu o felie de branza(slabiciunea mea) fie un cremvursti sau un mar. Si nu mi-e foame deloc. A! si in timpul zilei mai aveam 2-3 bomboane cu mine la fac (m-am rasfatat un pic). Sper sa continui tot asa, as fi multumita cu cat as da jos in 2 luni. Miscare am facut asa s-asa, adica de cand am inceput pastilele nu am mai mers cu masina la fac ci pe jos; si in plus eu fac si dansuri populare adica vreo 2-3 ore de 2 ori pe sapt, dar acuma de ceva timp nu am mai ajuns la repetitii. Va doresc si voua succes si o sa va mai scriu sa va tin la curent ! V-am pupat!
Anca Wish spune:
Felicitari celor care au slabit!
Si eu am luat o vreme Regenon si slabeam cam 5 kg/luna. Beam multa cafea si avea niste reactii ciudate. As vrea sa incerc si Reductil.
Intrebare: Reusiti sa-l luati fara reteta? Nu am decat vreo 6 kg de dat jos si sigur, daca ma duc la doctor, imi va spune sa urmez vreun --nu stiu ce regim--.
Cum sa-l procur?
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
roxanaz spune:
Reductil fara reteta in Craiova
alyynna21
4 Posts
Trimis la - 19/10/2007 : 13:24:58
--------------------------------------------------------------------------------
buna fetelor.....deschid subiectul asta pentru ca am auzit ca in craiova se da reductil fara reteta .......dar nu stiu la ce farmacie.......soo,care dintre fetele care sunt din craiova si care iau reductil pot sa-mi spuna si mie de la ce farmacie il procura ele...marilena12...parca tu iei de undeva...daca intri pe topic poate imi spui....plssss
adina_ghise spune:
Eu sunt din Tm, si am citit pe forum ca in Iasi,parca,cineva a luat de la HelpNet fara reteta. Asa ca m-am dus la o farmacie Helpnet si nu m-a intrebat nimeni de reteta. Incercati si voi in orasul vostru la farmaciile astea.
Voiam sa va intreb stie careva daca pufuletii ingrasa sau nu? Tot am intrebat in stanga si in dreapta si nu am aflat nimic. Poate ma ajutati voi.