Produse Forever Living
Raspunsuri - Pagina 2
numeioana spune:
Si eu cred ca produsele sunt scumpe pt puterea noastra de cumparare, dar daca sunt atat de bune cum spuneti voi cred ca merita efortul. Am sa merg pe la cei din familie sa vad daca au nevoie de ceva, ca vreau sa comand si eu Lipstick-ul, sapunul lichid cu Aloe si pasta de dinti...
Ioana
18+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
lilina spune:
mama mea e reprezentant si a cumparat f.multe produse de la ei
pt.toata familia
sunt destul de scumpe dar sunt si bune
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
mamacangur spune:
Nu pot spune ca nu sunt scumpe pt. puterile noastre... DAr m-am inscris ca distribuitor pt. a-mi cimpara ceva produse si n-am regretat. Desi n-am facut tratamentul decat o luna (pt.energizare)m-am simtit mai bine. Nu spectaculos, dar nici n-am continuat.Motivul e simplu: prima data m-am imprumutat de bani ca sa cumpar. a doua oara n-am mai indraznit!
Am luat ceva acum cateva zile si pt. nasul curgator al fetei noastre si sunt fericita ca am scapat de picaturi cu antibiotic.
Am pus in balanta lucrurile si m-a gandit ca sanatatea ei e mai importanta decat banii pt. dintii mei. Nu-mi pare rau de banii dati. Acum fiecare face cum crede.
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)
mamica fericita!
mamacangur spune:
Am aruncat o privire la produsele Calivita ca m-ati facut curioasa. Preturile sunt chiar mari asa ca nu vad diferenta.Cred ca un produs 100% natural9de la orice firma ar fi) isi merita totusi banii fata de ce se gaseste in farmacii.
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)
mamica fericita!
V. Erica spune:
Coraly, cum (de) ia Sergiu Multivitamin Kids? Sunt bune la gust? Mi-ar fi placut sa le ia si Ruxi, dar mofturoasa cum e nu m-am incumetat sa-ncerc pana acum.
Si noi suntem foarte multumiti de produse, eu sunt si distribuitor.
Ce am incercat?
Firstul –pt. efectul sau hemostatic (pt coatele rupte si genunchii vesnic juliti); cosmetic –pt efectul sau dezinfectant; in cazul arsurilor solare –asta vara la mare l-a salvat pe-al meu sot de la baia cu iaurt pe care i-o pregatea socra-sa (impreuna cu crema cu propolis).
Activatorul -pt intepaturile de albine – dezumfla rapid locul si calmeaza durerea; le-a calmat mancarimea copiilor atunci cand au avut varicela; i-a scapat de durerea de urechi atunci cand au avut otita; pt. tenul meu acneic este lotiunea ideala (nu exagerez cu nimic, am incercat multe alte marci).
Gelul de dinti cu aloe si propolis –pt efectul sau dezinfectant, hemostatic, antiinflamator (gura este “poarta” de intrare a microbilor, nu?)
Bee Propolis –este un antibiotic natural, l-am folosit toti mai putin Ruxi (care nu inghite de bunavoie decat homeopate) in raceli, dar e recomandat in multe altele. Acum doua zile abia ma tineam pe picioare de racita, viroza d-aia urata cu nas infundat, frisoane, dureri musculare, ochi inlacrimati, si gustul mi-l pierdusem. Acum sunt 80% ok, si nici nu l-am luat de la primele simptome pt. ca ni se terminase.
Gelul de aloe vera si ceaiul de aloe –le-am incercat eu pt efectul de detoxifiere si se cunoaste.
Eric ia acum Aloe Berry Nectar pt intarirea sistemului imunitar si pt alergii si Bee Propolis ii dau la primele semne de viroza. Eu iau Lite-ul pt slabit, nu m-am indurat sa iau tot pachetul pt slabit, dar aveam nevoie de ceva cu putine calorii care sa inlocuiasca o masa hipocalorica atunci cand n-am timp sa mi-o pregatesc. Sa vedem ce rezultate voi avea…
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
coraly spune:
V Erica, el nu are nici o treaba cu vitaminele masticabile. Alte bomboane nu a vazut pana acum, asa ca astea, avand diverse arome si forme sunt o placere pt el. Mesteca fara probleme si vit C cu arome, iar cele de la Forever sunt toate cu forme de animale si colorate, deci nu are ce sa nu-i placa. Spune-i si tu ca sunt bomboane:)
Eu nu am indraznit sa-i dau aloe berry nectar, desi il iau eu acum, ma gandesc sa nu fie prea tare pt el. Tu in ce concentratie ii dai?
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Alaptatul - Help Line
V. Erica spune:
Coraly, Aloe Berry Nectar ii dau lui Eric 2 linguri dimineata pe nemancate si 2 linguri seara tot pe nemancate (este doza pt adultii care iau preventiv, din cate stiu eu). Ai putea incepe cu o lingurita x2/zi sa vezi cum il tolereaza, urmand sa cresti progresiv. Tu i-l dai pt imunitate?
Nici Ruxi n-a vazut bomboane pana acum. Pt ea bobo inseamna homeopatele, coacazele negre, stafidele, afinele. Daca sunt asa cum zici tu, cred ca le accepta si ea. Chiar mi-ai dat sperante.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
misha-germ spune:
vad ca pe aici se vb intens de aceste produse...sunt tare bune intr-adevar
miki-mami de trei muschetari!
manumanu spune:
FETELE, si eu vreau sa folosesc aceste produse, dar nu am gasit un distribuitor, asa ca vreau sa ma inscriu. Voi cum ati facut?