Mamici de septembrie - octombrie 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ali, uite ca n-am baut ieri decat dimineata, imi mai fac acuma o oala de chimen si anason.
cu prosopul e o idee buna, mai puneam si eu, dar azi noapte eram terminata, de cand m-am sculat de dimineata pana la ora 1.40 AM a doua zi nu dormisem nimica.

oricum,la Sofia era mai rau......daca va putetiimagina.Putin mai rau decat la Ana cu Vladutz chiar, pt ca aveam teama de a-i da sa suga, dura suptul 2 ore....copilul urla, ma simteam vinovata....
acuma pur si simplu nua m cum sa trag un pui de somn ziua, daca as reusi, ar fi OK, e doar oboseala, nu si alte probleme.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

'Neata!

Sabina merci,sa fie!
Gabriela asa e,mai am un pic..
Ana e bine ca le-ai pus,poate vine bb zilele astea..
Felicitari Tzuc si Tomasa sa va traiasca printesele!

Mada28

Nana

Dana 38s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

tzuc tomasa felicitariiiiiiiiii !!!!!! sa va traiasca bebelini si sa fie sanatosi !!!!!!!!!!!!!!!

roxana tare faine poze.ai niste scumpei si dulci de copii.nu mi se pare ca bebe Andrei ar fi chiar asa mare,mi se pare ca seamana mai mult cu tati decat cu tine si Alexandra la fel.
slippers
nana ma mir fiindca nu te-a programat ptr. spital moasa ca sa induca travaliul,aici asa se face daca ai depasit 41 saptamani,nu te lasa mai mult.te-a lasat sa astepti asa si sa fierbi de nerabdare
eu am programare luni la moasa cand fac exact 41 saptamani,daca nu se intampla nimic pana atunci,ma programeaza la spital ptr. inducere.
sper ca bebe Andrei sa vina cat mai repede,si azi daca se poate

aseara intre 1 si 2 noaptea am avut frate o gramada de contractii si mi-am zis ca asta e,gata,vine bebelusha,dar de unde ca s-au oprit dupa 2.......imi venea sa imi dau pumni
tare smecheri sunt bebelushii astia,se lasa asteptati prea mult!

danielle 40+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Eu raportez o noapte linistita,fara prea multe treziri.De acum inainte cred ca o sa dorm tot cu grija,stiind ce ma asteapta...Azi m-am trezit cu ceva scurgere maronie pe chilot,dar cred ca e de la controlul de aseara,care a cam durut.Bagajul de spital e aproape gata,iar tati e in concediu de odihna de luni,1 oct.,la fix si l-a programat!Inca n-am stabilit numele bebelinei,dar ma gandisem la Miruna Andreea,mai vedem...

Annisia,Roxana,chiar ca aveti baieti frumosi!

Dana 38s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Felicitari tzuc! Sa va traiasca printesa!

38+ cu Ioana

Mergi la inceput

Felicitari Tomasa! Bun venit pe lume Maria!

38+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

Felicitari TZUC SI TOMASA! sa va traiasca printesele , sa fiti sanatoase

Carpatina bafta azi la interviu!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Multumesc pentru urari fetelor. Mai va tin in tensiune si maine. Maine dupa-amiaza sunt programata la cezariana. Va pup si celor ce nasc :nasteri usoare si bebei sanatosi.
Asa ca majoretele sa mai stea si maine
pupici

40+ Luca Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

rox, sunteti o familie super!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Joahnna
Carpatina bafta azi la interviu!

Sa fie!

Apropos de medicamente si ceaiuri .. am cate ceva, aduse de mama acum.. garmastan, galactogil, chimen si anason, baneocin.. ce vorbeau fetele pe-aici.. Cosmetice .. i-am luat Mustela, ca pe la toate farmaciile numai p'astea mi le laudau.. i-am luat un sampon pentru par/corp, crema hidratanta dupa baie si crema cu zinc pentru iritatii. Plus servetele umede... Dar astept sa vad ce ma "invata" asistentele la spital..

38+ cu Ioana

Mergi la inceput