Mamici de septembrie - octombrie 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

Nanaaaaaaaa,ne-ai lasat cu ochi-n soare?
Ce-a fost interventia aia scurta si total ,,la inducere in eroare''?
A?Nu ne spui nimic despre bub?
Ne-ai cerut ,ti-am pus,dar tu?

Auzi, lasa-o sa se concentreze... ca daca nu naste-ti pierzi carnetul de prezicatoare!

38+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Adimercedes, Moldoveanca, Tomasa, Nana, Mada
Criss felicitari si bun venit bebe Julia

buna,
noi azi am fost la dr, am crescut 2,5cm si 500 g, suntem bine in general, dar d-na dr. a zis ca i se pare ca are putin piciorelele spre interior, cica din cauza pozitiei din burtica, ca nu e nik grav , asa ca sapt viitoare mergem la ortoped preventiv

am fost si in parc si a dormit toata ziua si acum doarme , sa vedem ce facem la noapte , ca mami nu a dormit azi

Mandarinuza sa ne dai si noua reteta de slabit, ca eu insist sa-mi cumpar niste jeansi, cand ....nu stiu
Flori si Vmkrissa va traiasca bebelul grasun si scumpel
Rox,Ana, sa treaca colicii repede la bebei

Sim daca stateam mai aproape faceam un club de schimbat si alaptat in parc , Miru are senzori cum o pun la tzitzi cum face kk

poze
Marta si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

tomasa
mada
nana

gabriela,sabina
annisia tare scumpi baieti ai,nici tu nu esti mai prejos
sim abia la sfarsitul saptamnii???

danielle 40+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

Noi tot 2 in 1.Am fost dimineata la monitorizare, tensiunea normala.... deci nici vorba de inducere. Contractii ceva cam multe dar neregulate si astea normale. Deci mai am de asteptat. Vineri am iar programare la monitorizare, daca pana atunci nu se intampla nimic.

Carpatina vroiam sa te intreb daca ti-ai facut ceva “stoc” de-acasa cu oarece medicamente ptr bebe... sau ceaiuri ptr tine. In vara mi-am luat doar o crema de galbenele si ma gandeam ca poate as mai avea nevoie de ceva.

Tomasa Nana Moldoveanca Adi Mada28

38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Prisi si fie-mea avea picioarele spre interior. Mi-a aratat moasa niste tehnici de masaj, si i s-a indreptat piciorul in 2 sapt.
Mangaie apasat cu degetul tau talpa lui bb, dinspre calcai inspre degete. O sa vezi cand functioneaza, ca bb strane automat din degetele. Si apoi mangaie partea exterioara a piciorului, tot dinspre calcai spre degetul mic. Trebui sa incerci mai multe 'drumuri' pe piciorus pana nimeresti nervul, dar cand l-ai gasit, tot asa, bb indreapta piciorul in pozitie normala.
Bafta :)

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Joahnna ma bucur sa aud vesti bune. Dilatatia tot 3? Deci putem la pastrare majoretele deocamdata.
Moldoveanca, Adimercedes, Tomasa
Nana, Mada28

Noi ne bagam in patut, am cam obosit cu pregatirile prin casa, si maine avem drum la Iasi la control.

37s, tra-la-la-la-lala-la! Ne-am facut mari!
Lucrusoare bb

Alinus cu Iulius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

quote:
Originally posted by alinus_25

Joahnna ma bucur sa aud vesti bune. Dilatatia tot 3? Deci putem la pastrare majoretele deocamdata.
Alinus cu Iulius

Da tot 3 cm...oare cat mai duc asa..ooooooooof
Bafta maine la medic!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Stati ase ca nu am nascut si nici nu nasc acum, doar am probleme ca nu merge afurisitul de forum. CAnd se conecteaza cand ma da afara.
Am scris de nspe ori mesaj si dispare in neant.
Suntem tot 2 in 1 si asteptam sa vedem ce se intampla in continuare.
Dar daca tot puneati majorete ptr fetele care nasc, mie de ce nu? Ca poate poate se indura Andrei de mine si da vreun semn.
Pupicei dulci si sarumana ptr sustinere.

Nana, 41+ Andrei

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

nu mai e nimeni pe aici?toate va odihniti,burtici si mamici?
si noapte buna!

danielle 40+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Iaca, si eu! Azi am avut asa o zi mai deprimanta, nu toata, doar o parte din ea. E greu sa stai si singura.
Vad ca se lasa cu ceva bebici zilele astea. Tinem pumnii la fete pentru nastere usoara si bebei sanatosi!
Azi mi-am facut chiar si tampoanele pentru spital. Am facut din 2 pachete de vata si prietena mea mi-a zis ca ea a folosit 4 pachete in spital,si a stat 5 zile. Asa ca maine mai iau 2 pachete si incep la infasurat tampoane . Ce mai activitate am si eu!
Grea si asteptarea asta, va inteleg mai fetelor! Eu stiu clar pana cand mai am de stat si parca tot mi-e greu sa astept.
Anissia, sa iti traiasca baietii! Ce aratosi sunt!
Ce bine de voi, deja plimbati bebei in parc. Sper sa mai prindem si noi vreme frumoasa sa iesim la plimbari. Acum e asa frumos afara si eu plimb bebe in burtica. Sper sa fie o toamna lunga si frumoasa.
Acum va spun si eu noapte buna, ca nu avem nimic interesant de povestit. Dar lasa ca ne facem noi mari.

Carmen 38+ Andrei
AMR 7 zile
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png

Mergi la inceput