Mamici de septembrie - octombrie 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 19
alina.clau spune:
Roxule,sa stii ca fetita mea pana la 3 aspt.si ceva numai dormea si manca!Acum de cateva zile a inceput showul.Nu stiu poate e de la colici pt ca atunci cand nu doarme si nu mananca,plange.E normal asa?
alina+ANDRA MARIA
Roxana_G spune:
Pai nu stiu cum e normal, dar cred ca sunt colici daca plange. Si fetita mea era cam asa pana pe la 3 sapt, insa nu a fost de la inceput ca o perioada era moarta de foame. BB Andrei e mama galagiei.
Acum doarme. Ma duc la nanitz. Bebici linistiti nasteri usoare!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
danuta36 spune:
Buna dimineata!
Jojo Miha iti urez bafta pentru sambata,sa fie totul bine!
Nastere usoara Miaunici!
Danielle si pt.tine
Prisi ce frumusica e Miruna,seamana cu tine
Dana 38s+
daniela76 spune:
buna dimineata,
chiar daca nu am intrat prea des pe aici, v-am citit in fiecare zi si am fost alaturi, cu gandul, de toate mamicile care au nascut .Felicitari pentru mamici si bebici.
Roxana vreau sa te felicit, chiar daca este prea tarziu, pentru curajul pe care l-ai avut de a naste natural. Ai un baiat minunat, sa-ti traiasca.
Eu sunt programata la cezariana, duminica asta, am niste emotii destul de mari, dar abia astept sa-mi tin bebica in brate. Mai am putin de tot.
Vreau sa va multumesc pentru ca am aflat foarte multe informatii de la voi si am stiut exact ce sa intreb doctor cand am fost la control.El se rezuma la a-mi spune doar ca este ok si atat. Sigur va voi citi si de acum incolo, mai ales ca voi fii mamica pentru prima data si vor aparea multe probleme pentru care nu voi avea o solutie, dar stiu ca aici voi gasi niste prietene care ma vor ajuta.
Jojo iti urez multa bafta si sigur va fi bine de data asta!
Va doresc numai bine...
+38 sapt cu Alexandra
poze cu noi
Carmenita spune:
Mihaela, bafta multa sambata! Nastere usoara si o printesa sanatoasa! Domnul sa va ajute! Eu sunt programata marti la cezariana, si numar zilele cum trec, si nu mai am rabdare. Tu cu cine nasti?
Miaunici, nastere usoara, maine! Sa fiti sanatosi!
Aseara am experimentat sterilizarea prin fierbere in oala. Urata treaba, imi iau sterilizator. Ma gandeam ca poate nu imi trebuie daca bebe papa tzatza, dar tot mai trebuie sterilizat cate ceva.
Alina, la multi ani pentru Andra Maria! Sa fie sanatoasa si sa creasca mare!
Carmen 38+ Andrei
AMR 6 zile
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
Roxana_G spune:
Urlete urlete urlete. Pare ca de foame, insa a ras 140 ml la bibe acum 2 ore (maxim!). Somnul a fost de fix 25 min, apropos de ce vorbeam noi pe aici. Iar simt ca ma ia depresia.
Rox ,
Poze
andrruzza spune:
'neatza
miaunici, nastere ushoara!
Nana, voi ce faceti??
Sabina, frumosi copilashi ai! Gheo e asa dulce, iar Sofia o adevarata domnisoara! Da, da, interesant carucior are Gheo, super :)
jojo, doamne ajuta, o sa fie bine!
Annisia, l-am vazut si pe brunetelu' tau, superb!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
De tomasa mai stiti ceva??
Moldoveanca o fi nascut?
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Roxana_G spune:
Gagici, sariti ca naste Carpatina! M-au apucat emotiile. Am primit sms ca e in drum spre spital pentru ca i s-a rupt apa.
Nastere usoara Carpatina si BB sanatos!
Rox ,
Poze
Sabina spune:
valeeeu!
Carpatina, da-i bataie, in 2 ore sa fii gata, ne-am inteles?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo