Mamici de septembrie - octombrie 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 11
alina.clau spune:
Multumesc,Roxana G, pt incurajari!Cam cat dureaza colicii astia nenorociti?Eu ii dau Bonnisan si Espumisan.Cred ca Espumisanul e mai bun,dar voi incerca si gripe water.
Si mai am pe suflet o mare problema!Deci,eu nu am mameloane si bb nu putea sa suga,se chinuia si mie imi facea rani si tot nu se satura.Asa ca pediatra mi-a zis sa o pun doar 10 min la san la fiecare masa si restul sa-l dau din biberon dupa ce-l mulg cu pompa.Mie mi-e frica sa nu pierd laptele pt ca vreau sa-i dau macar pana la 4 luni!Aveti idee daca se poate pierde desi ma mulg cu pompa?Mie mi se pare ca a mai scazut productia de cateva zile!
Va pup!
alina+ANDRA MARIA
luy spune:
moldoveanca, nu te lasa !!!
Mai e putin si-ti vei tine bebelusul in brate !
Sim, La multi ani ! pentru bebe Stefan cel frumusel, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si voinici si sa aveti mult noroc in viata !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
luy spune:
Pinacolada, este Gripe Baby Water
luy spune:
Noi suntem suparati... Ieri a venit pediatra la vizita de 1 luna si a zis ca are icter prelungit si ne-a dat trimitere sa mergem sa-i facem analize Mi-a zis ca sa mai asteptam vreo 4 zile si daca nu trece icterul, sa mergem la analize. Dar eu zau ca nu imi dau seama daca are sau nu icter, asa ca n-am ce sa apreciez peste 4 zile...
Saracuta, cum sa mergem sa o intepe si sa-i ia sange ? Pai eu lesin acolo...
Ma apuc sa caut pe net cu icterul asta...
Pinacolada spune:
mercic luy si sa ai noroc sa-o treaca icterul...nu cred ca o inteapa......poate o pune la raze, ceva
danielle02 spune:
moldoveanca
luy imi pare tare rau ca sufera micuta ta.sper sa ii treaca repede icterul
danielle 40+ Ebonee
pozici
Gabriela77 spune:
Felicitari Tzuc pentru mica printzesa !
Felicitari Tomasa pentru frumoasa Maria ! Sa cresteti mari si sanatoase si sa va bucurati de familia voastra frumoasa !
Roxana, superb bebe Andrei!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
aniast72 spune:
Felicitari Tzuc si Tomasa pentru bebeline, sa creasca mari si frumoasa, sa rupa inimile barbatilor.
moldoveanca
Fetelor, va rog frumos recapitulati-mi si mie la ce e bun Gripe Baby Water si unde se gaseste?
luy, sanatate multa micutei tale.
Mai vin si eu cu o intrebare...cum sa-i sucesc eu programul copilului meu? Doarme ziua afara de mama focului, dupa amiaza iesim la plimbare si doarme la fel de bine iar noaptea....ne omoara. Sa nu-l las sa doarma ziua ca sa doarma noaptea?
Andreea, de Vladimir Constantin
aniast72 spune:
alina.clau si eu am avut aceeasi problema cu mamelonul stang, nu avea bb de ce sa apuce, era mamelon ombilicat. Mi-am cumparat niste mameloane de silicon de la Avent, le-am folosit vreo 2 saptamani cu succes, apoi s-a format si mamelonul. Si mie mi-era teama sa nu pierd laptele din cauza asta dar uite ca s-a rezolvat. Ti le recomand cu caldura, chiar sunt utile.
Andreea, de Vladimir Constantin