Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 7
irinouka spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4u
docdecap,medicul meu de familie mi-a spus ca Elevitul NU E COMPENSAT....sa o strang de gat sau nu???
ginger,incearca sa stai cat mai linistita,de dragul copiilor tai,o sa fie bine,eu am incredere ca daca era ceva grav,medicul ar fi avut el ceva mai multe de spus si de facut(analize suplimentare,sau chiar te-ar fi internat),nu????
imi pune si mie cineva carut albastru in lista?PLS....
Adriana S.
-21sapt-
http://community.webshots.com/album/560678069PUQAgJ?vhost=community
elevit e compensat, centrum materna insa, NU.
irina 23+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
http://bd.lilypie.com/APump3.png
Laura Ioana spune:
Da, Ancutz, vreau sa stau doi ani acasa...abia astept sa ma ocup de puiut Am vazut pozele tale, arati super si ai o burtica minunata si maricica
Gabrita si eu iau maltofer, elevit si omega3. Primele 2 le iau compensate, de omega3 nu am intrebat daca se poate da compensat.
Iulia am vazut si pozicile tale, sunt foarte frumoase lucrusoarele cumparate, iar carutul ala e super Pe ce site l-ai gasit?
25+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Laura Ioana spune:
Adriana am trecut baietelul pe listuta
Nicole_es te-am trecut pe listuta. Sa fie intr-un ceas bun! Asteptam sa mai scrii la subiect, ti-am spus cum e treaba cu mesajele moderate.
25+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Ellenuta spune:
fetelorrrrr
va rog din sufletul sa ne treceti si pe noi pe listuta cu gravidutze! DN - 21.12.1979 cu bebe fetiza. DPN - 05.01.2008, clinica Elias - dr Marius Calmofirescu.
multumim
25
Ellenuta spune:
30.03.2007
sar-mana!
25
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Elenuta care-i UM-ul tau (ultima menstruatie?)
25+
Poze Laura
Puiul nostru drag
laura_dimitris spune:
Hello, hello !!!!
LA MULTI ANI NEDA !!!!!
SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE, O NASTERE USOARA SI TOT CE-TI DORESTI SA SE IMPLINEASCA !!!!
Ginger, stai linistita si urmeaza indicatiile medicului! O sa vezi ca totul va fi bine !!
Meda, si eu astept abia sa te intorci de la eco joi si sa postezi fotografiile fotografiile bebeilor !!!! Dumnezeule, o sa-ti marturisesc ceva.... Cand ma cuprinde disperarea de cum o sa ma descurc eu cu bebe cand ii mai am pe cap si pe dimitris, basca pe barbata-meu () ... mi-amintesc de tine si de bucuria pe care o degaja cuvintele tale si pe care trebuie sa o simti desi... te asteapta 3 nu unul ca pe mine! si ma linistesc !!
Eu sunt racita cobza!!! Am luat frumusetea de viroza de la fiu-meu. Ieri am zacut in pat toata ziua iar astazi a trebuit sa vin la serviciu. Multumesc mult alina pentru pontul cu siropul de tuse stodal....!!!! Tu cum te mai simti ??
Ma doare capul infiorator, respir doar pe gura si cel mai rau imi este cand tusesc pentru ca ma doare burtica..... Asta este. Astept sa-mi treaca cand o vrea....
Aveti grija de voi ca umbla o viroza de toata frumusetea....!!!!
Laura 20+ si Dimitrakis 25.04.2003
Laura Ioana spune:
Elenuta s-a rezolvat! Cu placere.
LauraD vai de mine, cum ai racit in halul asta?! Baga ceaiuri si lamaie, la greu! Multa sanatate
25+
Poze Laura
Puiul nostru drag
laura_dimitris spune:
Multumesc mult Laurici !!!!
Cel mai mult mi-as dori sa ma pot baga in pat sub paturica ca asa... beau chiar acum un ceiut cu lamaie dar nu are niciun efect daca stau in biroul asta....
Laura 20+ si Dimitrakis 25.04.2003