Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 6
iulia82 spune:
quote:
Originally posted by gabrittza
mai fetelor eu am fost aseara la dr de familie si mi-a spus sa iau elevit dar am inteles ca in functie de salariu se compenseaza.mie nu mi l-a dat compensat ca am salariu "mare"!!!
gabrittza 20sapt+
Hai ca asta chiar e tare,nu ma pot abtine sa nu comentez....si n-ai intrebat-o pe tanti dr daca nu cumva iti trebuie si o copie dupa cartea de munca cand mergi la farmacie,sau adeverinta de salar???Doamne fereste cate mai pot nascocii unii medici....
iulia 24+ iris-maria
POZE
uite cum crestem
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by medamaya1
Nu am probleme, sper numai sa fie bine.
Am o stare asa timpita, imi vine sa pling non-stop,fara motiv, iar cind am vazut ca a mai reusit inca o fata de la fiv , va da-ti seama , atita mi-a trebuit, am tras o ropota de plins, l-am si speriat pe sotul meu saracu.
Pup fetele
Meda 17+
http://community.webshots.com/user/meda78?vhost=community
Starea ta este normala dar nu te mai gandi la ce este mai rau,sarcina ta este speciala si trebuie sa te bucuri de fiecare moment.
Sa vezi ce vesela o sa vii de la dr cand o sa iti spuna ca totul este ok
anca 33+
Maria
poze
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!
ancadragoman spune:
quote:
stati asa ca nu inteleg cu prenatalul si postnatalul!imi explica si mie cineva cand si cum intram in prenatal?
gabrittza 20sapt+
Ai dreptul la 126 de zile de concediu pe care le imparti cum vrei tu,dar este important sa iti ramana 42 de zile dupa ce nasti ca pe urma sa intri in cei 2 ani.Sper ca ai inteles.
anca 33+
Maria
poze
ancadragoman spune:
Laurici atunci este f bine asa ca nu are rost sa o lalai aiurea pe la servici.
Stai 2 ani acasa?
Noi intr-adevar mai avem putin si eu sper ca bebelina sa mai stea macar trei saptamani ca se cam grabeste
anca 33+
Maria
poze
Ellenuta spune:
gabrittza,
uite cum sta treaba cu pre si post natalul
salariata ce cotizeaza la asigurarile de sanatate, are dreptul conform OU 158/.2005, ca dupa luna a 6-a de sarcina sa intre in concediu de maternitate. Acesta este de 126 de zile calendaristice si se imparte in concediu de sarcina (inainte de nastere - prenatal) si de lauzie (dupa nastere - postnatal). Cele 126 de zile si le distribuie fiecare femeie dupa cum ii convine, singura restrictie fiind ca minim 42 de zile din cele 126 sa fie dupa nastere.
b. Numai cele 42 de zile de dupa nastere din acest concediu sunt obligatorii. Pe restul poti sa nu le iei, daca acest lucru te avantajeaza mai mult.
sper ca te-am ajutat
eu de exemplu voi incerca sa vin la serviciu pana aproape de nastere pentru a beneficia de mai multe zile platite cu 85% din salariu. pe de alta parte, poti sa-ti mai iei cate un medical, dar nu se plateste 100%.
pupicei
25
quote:
stati asa ca nu inteleg cu prenatalul si postnatalul!imi explica si mie cineva cand si cum intram in prenatal?
gabrittza 20sapt+
Ginger00 spune:
Sunteti niste dulci...acum stau in patuc si ma rog sa fie totul bine...va multumesc pentru suport
+23 sufletelele mele
Atat mai avem
iulia82 spune:
LA MULTI ANI ,NEDA!!!!MULTA SANATATE,FERICIRE,SARCINA USOARA,BEBE SANATOS SI TOT CE-TI DORESTI!
iulia 24+ iris-maria
POZE
uite cum crestem
gabrittza spune:
acum am inteles cum sta treaba cu concediul.multumesc mult fetelor!!!
gabrittza 20sapt+
gabrittza spune:
nu am intrebat dar m-a surprins ca m-a intrebat de salariu ca sa imi dea niste medicamente!?!
dar acum nu mai conteaza,o sa il cumpar si gata.si mi-a dat maltafer sau cam asa ceva!
gabrittza 20sapt+
iulia82 spune:
GINGER,o prietena de-a mea a avut mari probleme,placenta previa,col deschis si maaaaaaari pierderi de lichid.si cu toate astea a nascut un baietel sanatos.si eu stiu ca lichidul se tot inoieste,asa ca daca cantitatea pierduta nu e mare,se reface. Stai linistita ca va fi bine
Se vorbea de cosmetice pt bebe.Eu m-am gandit ca voi folosi produsele din gama Bubchen.Astea le folosesc si acuma pt mine si-mi plac tare mult,cel putin gelul de dus miroase super,super.
Am mai luat niste hainute pt piticuta mea...daca vreti sa le vedeti...http://good-times.webshots.com/album/560748502mrTexx?start=12
Si am gasit un leagan electric,cu baterii,2 jucarii si 6 melodii la 210 lei.E bun pretul? ati gasit mai ieftin?
iulia 24+ iris-maria
POZE
uite cum crestem