Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Ginger ai grija de tine si de sufletelele tale incearca sa stai linistita , imi pare rau ca nu ai venit cu vestile la care te asteptai tu.
Dr nu ti-a dat mai multe explicatii?????
Si mie imi e teama pana joi pana merg la dr, am niste emotii de nu mai pot , sper doar sa fie bebe bine, nu am mai fost de o luna la dr si mi se pare o vesnicie .


cum creste
Carmen 21 + David Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Irinouka- mi-a zis ca se poate intampla sa scada lichidul,ca daca fatul urineaza se reface cantitatea de lichid...dar trebuie sa vedem saptamana viitoare,luni la eco daca se reface...dar pana atunci tampesc,nu alta...m-a intrebat si cum ii simt cand se misca...mai ales pe cel cu lichid putin il simt cel mai bine,se misca oricum amandoi foarte mult,mai ales seara si dimineata.


+23 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

dragii de ei...
ginger, tot ce poti sa faci, nu-i asa, e sa incerci sa razbesti cat mai cu bine pana la urmatorul control. e faza aia clasica in care e f usor sa spui lucruri si extrem de greu sa le simti pe pielea ta dar, crede-ma, macar 1% din ce simti tot pot intelege. macar putin din toata teama si nesiguranta ta de acum. sper din toata inima ca se va reface cantitatea de lichid si ca totul se va dovedi un moment de care iti vei aminti cu usurare cand iti vei tine gemenii in brate.

puuuuup fata!

irina 23+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

http://bd.lilypie.com/APump3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut fetele pe fuga...

adica sunt inca in buc, dar am prins internet cat sa va salut. va dat seama, eu am ratat intalnirea de la Cta ca eram in buc si o sa ratez intalnirea din buc pentru ca e vremea sa ma intorc la Cta.
defazata cu pi/4, ce mai!!

fetele cu pb sau ingrijorari (zic mari, danonique, ginger), io vin cu incurajari si cu un , sa aveti grija de voi si de bebei cat puteti, dar fara ganduri negre, da?? ca dup-aia urmeaza de la mine cadouri mai putin placute

despre medicul de familie: pentru monitorizarea gravidei se face consult lunar, tensiune, greutate, dimensiuni, ascultat copilul (daca are palniuta din-aia) reteta de vitamine pre-natale sau alte medicamente necesare. Spunea cineva mai demult ca o cam usuca vitaminele (elevit)-se dau compensate de la medicul de familie!!
Cereti sa vi se masoare tensiunea de fiecare data (mie mi-o masoara si la gineco, si la MF) pentru ca tensiunea mare e o problema. acum spre inceputul lunii 7 se fac analizele de al 3-lea trimestru, analize de sange si urina (daca nu exista alte suspiciuni inainte).

gata cu sfaturile bune acum, ma duc sa-mi odihnesc neuronul, ca am destresat atata pana acum ca am obosit... asa bine e acasa si abia astept sa ajung si sa ma linistesc bine de tot...

fetele si burticile
Monica 25+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ginger, ia-o incetisor... daca era intr-adevar o problema grava, foarte grava,luau masuri imediat. fiind gemeni e inevitabil ca unul sa fie mai mic decat celalalt, si probabil si cantitatea de lichid mai mica. ei au scris limita inferioara pe hartii, deci nu "insuficient" sau cantitate periculos de mica. oricum nu depinde de tine daca creste sau nu cantitatea de lichid. nici nuc red ca pierzi lichid, pt simplul fapt ca ti-ar fi facut un test reactiv daca vedeau vreo problema de genul asta la ecograf. in momentul asta tot ce poti sa faci e sa stai calma si sa incerci sa vezi lucrurile optimist. nu-ti foloseste la nimic sa te necajesti, nici tie, nici copiilor, si nici problema n-o rezolvi. bea un ceai de plante, calmant, si stai cumintica in pat. fara eforturi inutile si fara plans... ok? pusici mari si grasuni de incurajare:)

pusici

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Anca -Diana, Darene, Gatta multumim!!! BBlusa e...azi s'a miscat si mai activ, si mai mult, adica si in timpul zilei ( si cand eram la volan, si cand mergeam pe strada)

Creatza draga mea, imi pare rau ca doare operatiunea "pieptanatul". Dar e frumos...sau tie iti sta tare bine cu el asa. Eu il am putin ondulat si sotul meu mai ondulat ca mine...si speram o fetita creata...sau ondulata. A ta cred ca va fi o creatza mika. Cred ca e fantastic de frumos la o fetitza par cret ( numai sa nu se chinuie...cum zici ca te chinui tu )

Matgravidutz felicitari pt juramant si pt miscari

Fetelor dragi, am sunat azi pe doc. si mi'a zis sa ma prezint la 24 de saptamani pt morfo. Din ce am auzit io e tarziu, dar acum deh...stie ea ce stie poate. Abia asteptam pozici!!!

Sanatate si pupici

20+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

<a href=http://lafemmebonita.com><img src=http://image.lafemmebonita.com/c/p538104.png border=0></a>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Nici la prima sarcina nici acum nu m-a consultat medicul de familie in vreun fel. Imi da doar compensatele si asta pt. ca i-am cerut eu. Habar n-avea ca se compenseaza Elevitul si Feretabul.
Gineco ma cantareste la fiecare consult si ma innebuneste cu kg.,dar tensiune mi-a luat o singura data la sarcina trecuta cand ma plangeam de ameteli.

Ginger imi pare tare rau ca ai astfel de vesti de la dr. dar eu cred ca tb sa stai linistita, fara efort in orice caz. Daca era ceva grav cu siguranta te oprea la spital.



Roli 23+ cu si Marc (9 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Ginger mult curaj si multa rabdare pana lunea viitoare.Sper ca totul se va rezolva.Cred ca daca era ceva grav iti facea analize suplimentare.te pup.

danonique 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

n-am citit inca ce ati mai scris. am de recuperat de la pagina 19. pana una alta - link cu ce ma amuz eu in seara asta.


http://www.youtube.com/watch?v=RRIhmhfSl-s&NR=1



Anca D.

21+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor care tre sa stati la pat, sigur va doreati de multa vreme sa studiati ceva...stiu eu, o lb strraina, Coranul, istoria civilizatiilor crestine, poate psihologie, tehnici NLP...curaj! puteti depasi momentul!
si eu am colul scurt (asa a zis Pop):2,4cm-3,1cm...ginecologul a zis ca e ok...nu-i lung dar merge...nu car si nu port tocuri.
eu nu am ajuns la medicul de familie...e grav?
cu Ozi faceam lunar hemoleucograma, glicemie, calciu si pipi...acum nu mi-a zis dr nimic....am facut acum 9 sapt...voi faceti mai des?

21+

Mergi la inceput