Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 10
Mitsu-bishu spune:
Iulia82,
Am inteles ca Olynth creeaza dependenta, ca si Bixtonimul, de altfel. Ce e drept, Bixtonimul este mai acceptat in sarcina, dar in cantitati moderate. Ai incercat cu vitamina A? Sau sa faci inhalatii cu musetel si extract de eucalipt, dar sa insisti (am inteles ca ai mai facut) cateva zile, sa le faci inainte de culcare si sa te feresti de frig dupa.
In fine, am mai gasit spray-uri nazale care nu sunt contraindicate in sarcina dar iarasi spun nu e bine sa faci abuz pentru ca se stie ca majoritatea creaza dependenta: Pivalone, Ophtamesone, Vibrocyl, Pinosol (acesta este pe baza de uleiuri volatile de plante - pin, menta, eucalipt); toate se utilizeaza si pentru copii de 1 - 2 ani si unele chiar si entru bebelusi, deci sunt destul de sigure. Am inteles ca cu cele pe baza de apa de mare nu te intelegi, desi din experienta recomand Stermiar cu caldura. Sper sa gasesti printre toate astea o solutie pentru tine...
22+ cu baby neidentificat
Laura Ioana spune:
Fetelor nu-i voie vit. A in sarcina ca produce malformatii lui bebe!!! Doar cantitatea mica pe care o gasim in prenatale e permisa.
25+
Poze Laura
Puiul nostru drag
neda spune:
Buna fetelor,
In primul rind va multumesc pt urarile de La multi ani.
Eu nu prea am noutati.Vad ca voi mergeti destul de des la dr si beneficiati de eco 4D.Sunt tare geloasa.Nu stiu de ce nu ma trimit si pe mine la un eco mai performant.Oare considera ca nu e cazul ? Mi-ar place sa il vad si eu pe bb mai clar.
Si am vazut niste mamici tare sexy pe aici.Pai voi nu aveti celulita deloc si ce sa mai vorbim de ingrasat.Numai burtica e de voi fara pic de grasime.
Eu am luat pina acu 8kg.Si am inceput sa stagnez in greutate.E cam ingrijorator avind in vedere ca bb tre sa creasca.Dar nu prea imi e foame si asa ca am decis sa pap fortat.La sarcina precedenta nu prea am luat in greutate dinluna a 6-a si bb a fost fff mititel.Acum nu stiu din ce cauza nu prea a crescut el dar acum incerc sa pap si cind nu mi-e foame.
Neda
http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png
miri_mik spune:
ioi cate am de scris si precis uit jumate:))
miutsa, felicitari pt dantelutse si zulufi! sa fie sub ursitoare generoase!
iulia82, pana cand nasti o sa tot ai nasul infundat din cauza hormonilor, a progesteronului daca nu ma insel. vitamina A nu e recomandata intr-adevar, nici vybrocil - dar e drept ca eu pe asta il folosesc cand simt ca innebunesc.
neda, nici aici nu te trimit ei la 4D. daca vrei un 4D tre sa te duci intr-un studio specializat.
ginette, pacat ca nut e poti vedea cu fetele, ar fi fost frumos sa va vedem pe toate impreuna:)
gugu, ptiu ce mamica shic! cum ziceau fetele e o poza interesanta. esti un bondarel sexi cu burtica grozava!
gina, anjelik? chiar nu mai nik? inteleg ca una e ocupata cu mutarea, dar cealalta?:)))
am zis io c auit ceva... da-s cu un ochi la stiri...
a, lauraioana, chiar nu merita sa-ti toci nervii la scoala. desi sunt nostalgica, sunt suparata pe ei ca cu bruno nu mi-au dat ajutorul pt bebe (lunga poveste) dar nici inapoi in scoala nu m-as intoarce.
pfuuuuuuuuuu, revin mai incolo. a, a citi cineva: casatorita cu un masai, si adio africa? dar confesiunile unei prostituate d elux?
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
Mitsu-bishu spune:
Laura Ioana,
Intr-adevar, nu trebuie sa faci excese de vitamina A. Dar echivalentul a 2-3 picaturi pe zi in nas inseamna 8 - 10 fructe de avocado pe zi, chestie care pentru unele mame e natural (ma refer la locuitoarele tarilor unde avocado se papa ca merele la noi )... Da, excesul de vitamina A sintetica produc malformatii, insa pe termen indelungat. Nu cred ca daca ia 3-4 zile are ceva... Oricum, sanatate multa!
Mitsu-bishu spune:
In plus, daca se ia nazal, o foarte mica parte se scurge in gat si o si mai mica se absoarbe prin capilarele din mucoasa nazala... Adica... e vorba de cateva miligrame, mai putin decat in orice fruct...
iulia82 spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Iulia82,
Am inteles ca Olynth creeaza dependenta, ca si Bixtonimul, de altfel. Ce e drept, Bixtonimul este mai acceptat in sarcina, dar in cantitati moderate. Ai incercat cu vitamina A? Sau sa faci inhalatii cu musetel si extract de eucalipt, dar sa insisti (am inteles ca ai mai facut) cateva zile, sa le faci inainte de culcare si sa te feresti de frig dupa.
In fine, am mai gasit spray-uri nazale care nu sunt contraindicate in sarcina dar iarasi spun nu e bine sa faci abuz pentru ca se stie ca majoritatea creaza dependenta: Pivalone, Ophtamesone, Vibrocyl, Pinosol (acesta este pe baza de uleiuri volatile de plante - pin, menta, eucalipt); toate se utilizeaza si pentru copii de 1 - 2 ani si unele chiar si entru bebelusi, deci sunt destul de sigure. Am inteles ca cu cele pe baza de apa de mare nu te intelegi, desi din experienta recomand Stermiar cu caldura. Sper sa gasesti printre toate astea o solutie pentru tine...
MITSU,iti multumesc de raspuns.cred ca cel mai bine ar fi sa arunc Olynth-u ca sa nu mai fiu tentata sa-l folosesc.mai am vibrocil pt copii si nou-nascuti.pe asta-l tin pt urgente.mi-am luat wick vapo-rub si am sa mai fac inhalatii ..desi nu dau rezultate.
iulia 24+ iris-maria
POZE
uite cum crestem
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
gina, anjelik? chiar nu mai nik? inteleg ca una e ocupata cu mutarea, dar cealalta?:)))
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
Miri, va citesc din urma dar nu am timp sa scriu pentru ca am casa intoarsa, imi fac izolatie, pereti dubli, varuiesc si nu am timp nici sa mor. Cred ca si eu sufar deja de sindromul cuibului cum spunea Gugu, si am intors toata casa pe dos. Am toat ziua meseriasi in casa dar nu am timp sa raspund. Suntem bine si crestem mari, miscam la greu si cam atat. Promit sa mai scriu.
Pupici,
Angelique 26+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
nemary spune:
quote:
Originally posted by gabrittza
mai fetelor eu am fost aseara la dr de familie si mi-a spus sa iau elevit dar am inteles ca in functie de salariu se compenseaza.mie nu mi l-a dat compensat ca am salariu "mare"!!!
gabrittza 20sapt+
nu am mai auzit asa ceva. cand iti da reteta trebuie sa bifeze gravida, nu salariata. asa imi facea si mie doc.de familie pana cand am insistat si am luat gratuit Tardyferon i compensat Nospa.
eu zici samai insisti si sa-i spui ca de la farmacie ti-au spus ca sunt gratuite( sa intrebi si la farmacii)
Mari 22+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
LA MULTI ANI NEDA si un bb sanatos.
Laura D, multa sanatate iti doresc. Ai luat vreo pastiluta, ceva? sau ceva naturist?
Iulia, fff dragutze body-urile si rochitele pt.bb. Le-ai cumparat tot din Ungaria? pt.nas infundat mie doc mi-a recomandat Olynt pt.copii, dar inca nu l-am incercat. Si mie tot seara mi se infunda nasul dar incerc sa ma obisnuiesc cu el asa.
eu o sa stau acasa inca 2 saptamani si sper sa fie cu folos, cand vom merge la urmatorul control sa ne zica ca este totul ok.
Mari 22+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.