Saltelele SIESTA

Saltelele SIESTA | Autor: delia_alx

Link direct la acest mesaj

Stie cineva ceva despre ele?Am vazut muuuulte saltele sambata de la Previ nu mi-au placut, da la Saltex sunt asa si asa, cei de la Domus Flex au ajuns la preturi cam mari aprox 830 ron, la Mobexpert nu mai zic...Cele de la Siesta mi-au placut si au un pret mediu adica o saltea ortopedica de 1,20 cu 2 m. costa 525 ron cu livrare la domiciliuDar daca mai are cineva as vrea sa ma asigur inainte s-o cumpar pt. ca o iau pt. copil.Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Ia cu incredere. De pe la inceputul lui septembrie dorm pe una din astea si dorm biiine!
...ma mira pretul, eu am luat 1.60 x 2.00 cu cca 390 ron. Varianta era ortopedica, cea super-ortopedica (ceva mai tare) era cu 50 ron mai scumpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_alx spune:

Daniella merci de raspuns! De unde ai luat salteaua?Caci diferenta este destul de mare si da vreau una ortopedica gama se numeste Elite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

De la un magazin de aici din Ploiesti (Bibi Boutique), dar am vazut si pe la alte magazine din Ploiesti si cam tot acelasi pret. Iar numele e doar Siesta, n-am retinut ceva de vreo gama. Da chiar e ok: comoda, 2 fetze, 5 ani garantie etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_alx spune:

Gata am gasit de ce salteaua Siesta este mai scumpa: f. simplu gama ortopedica are un pret(290ron la dimensiunile 1.2 cu 2m), iar gama Elite este alta calitate si costa 525 ron. Ieri am gasit alta gama import Italia se numeste Linia Flex si probabil ca o sa comand de acolo salteluta pt. fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobby2121 spune:

am auzit de cei de la saltele ted ca au produse bune si foarte accesibile pentru copii...stiti ceva despre ei???

Mergi la inceput

pretul saltelei pentru copii este de 112 ron dimensiuni 60x120...saltelele provin din bulgaria si dupa spusele lor sunt de calitatea superioara...astept raspunsuri si eu de la cunoscatori.multumesc

Mergi la inceput

pretul saltelei pentru copii este de 112 ron dimensiuni 60x120...saltelele provin din bulgaria si dupa spusele lor sunt de calitatea superioara...astept raspunsuri si eu de la cunoscatori.multumesc

Mergi la inceput