Repartitoare caldura

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Federatia Asociatiilor de Proprietari www.fapr.ro/FAPR/info_utile/repartitoare.php" target="_blank">nu recomanda repartitoarele.
Scrie acolo negru pe alb ceea ce la randu-mi am reclamat in scris la Primarie si la ANPC. Acestea insa s-au spalat pe maini spunand ca intrucat adunarea generala a asociatiei de proprietari are o hotarare prin care s-a decis ce s-a decis, indiferent daca se incalca norme legale, n-am alta alternativa decat sa contest in instanta hotararea cu pricina. In loc ca statul sa fie un arbitru acesta ne indeamna sa ne scoatem ochii intre noi, proprietarii, pe banii nostri. Cum sa conving o masa de locatari, majoritatea oameni de tip nou, multilateral dezvoltati, ca civilizatia are un pret? Cand acestia nu accepta in ruptul capului sa se mareasca salariul femeii de servici motivand ca nu le ajung banii de paine, dar nici ca ar pune vreodata mana pe o pensula sa varuiasca casa scarii si sa castige astfel cateva paini cinstite, daramite pe matura asociatiei. Simt al proprietatii prost inteles ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Subliniez si eu ceea ce recomanda FAPR in documentul aminitit mai sus:

Blocurile din Romania trebuiesc aduse la un standard de locuit de tip hotelier cel putin pentru proprietatea comuna si nu degradate si transformate in pesteri!

Din pacate, multi conationali gandesc si se comporta ca si cum ar fi crescuti in pestera ...

Mergi la inceput