atunci cand uitam de noi........
Raspunsuri - Pagina 4
26octombrie spune:
quote:
Originally posted by Annnca
La faza cu amantul...mi-e greu sa cred ca,4 ani nu te-a mai atins nimeni....dar...daca tu zici.
quote:
Nu te poti desparti de el,doar asa...ca a plecat 4 ani.
ce pot sa mai spun?! sunt fara cuvinte...
se poate comenta asa ceva??
... sa-ncerc, totusi: cam cati ani se pun la faza asta? "dupa douazeci de ani"?!
Daria, io zic sa-ti vezi de viata ta, ai patru ani de recuperat pentru sufletul tau. Vestea buna e ca tu, din modul in care te-ai prezentat, ai toate sansele sa iti gasesti un om minunat, alaturi de care vei uita toate dorurile tale, in schimb sotul tau nu va avea niciodata sansa de a trai acesti patru ani din viata copilului sau, alaturi de el. a pierdut mii de frumuseti si de clipe unice. faptul ca si-a asumat aceasta pierdere mie mi-ar fi dat de gandit in ceea ce priveste lista prioritatilor lui...
Insoteste-te si fii fericita, e cea mai frumoasa urare si o voi dori de cate ori voi putea!
Luana si Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
26octombrie spune:
am uitat sa-ti urez bun venit pe desprecopii si sedere indelungata si placuta!
Luana si Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
paula2003 spune:
Crezi ca ai sa fii mai fericita singura?
Eu cred ca te inseli. El a plecat sa aveti o viata mai buna....sa nu uiti asta!
Cine te va lua sa-ti cresca copilul???? Stau pa margine drumului barbatii care-si doresc sa-ti cresca tie fetita!!!! Ma faci sa rad. Eu cunosc un cazuri care tot asa el in tara, ea in .........tarile calde si dupa 10 ani au reventi si sunt o fam. Nu cred ca de dragul copiilor sunt impreuna sau ca se mai iubesc. Sigur au avut fiecare aventuri, au avut viata lor. Poate ..........este mai bine pt. amandoi.
Tu decizi dar sa nu-ti para rau.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
andrath spune:
quote:
Originally posted by paula2003
Crezi ca ai sa fii mai fericita singura?
Eu cred ca te inseli. El a plecat sa aveti o viata mai buna....sa nu uiti asta!
Cine te va lua sa-ti cresca copilul???? Stau pa margine drumului barbatii care-si doresc sa-ti cresca tie fetita!!!! Ma faci sa rad. Eu cunosc un cazuri care tot asa el in tara, ea in .........tarile calde si dupa 10 ani au reventi si sunt o fam. Nu cred ca de dragul copiilor sunt impreuna sau ca se mai iubesc. Sigur au avut fiecare aventuri, au avut viata lor. Poate ..........este mai bine pt. amandoi.
Tu decizi dar sa nu-ti para rau.
Acest citat intra cu succes la categoria "AFARA E SOAREEEEEE".Prietenii stiu de ce!
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
paula2003 spune:
Dragele mele,...............am spus si spun sincer ce cred. Nu cred ca va sari nici un barbat sa cresca copilul cuiva. Sunt raritati acei barbati care ajuta o femeie sa-si cresca copii ei.
De ce sa nu recunoastem ca avem si noi probleme mari in casa cand vrem sa luam ceva copilului lui, sau sa facem ceva pt. copilul lui...........cum ar fi sa-i spun ca vreau pt. copilul meu?????
Vad ca va provoc la ras, va binedispun dar incerc sa va deschid ochii ca nu este asa de roz dupa gard................
Barbatii vor doar aventuri, nu vor obligatii, dureri de cap...........asta sa tineti minte!!!!!!
Adilushu1 spune:
4 ani e o perioada foarte lunga - eu unul nu prea inteleg cum poti sa stai departe de familie asa de mult timp. Sunt acum la a 4a delegatie mai lunga de 2 saptamani in 9 ani (si vorbesc doar de 25 de zile...) si simt ca inebunesc fara familie...pierd momente importante din viata copiilor mei...dar 4 ani??? e ca si cum n-ar mai exista pentru mine, ca niste rude indepartate pe care le vad la 4-5 ani pe la cate o nunta/inmormantare - dar oricum nu simt nimic pentru ei.
Eu nu pot sa cred ca cineva poate sta departe atat de mult timp (fara sa fie fortat - inchisoare etc) de familia sa si inca sa ii mai iubeasca.
Curaj - sa iei hotararea cea mai buna!
Flavia spune:
Draga Daria,
as putea sa iti spun ca am trait aceasta experienta dupa numai 3 ani de calatorii in tarile calde si tot asa cand am vrut sa divortam s-a intors acasa si ne-a luat 2 ani si ceva sa intram cat de cat in normal, cat de cat pentru ca vraja a cam disparut dar in sfarsit s-a instalat linistea.
Faza cu amantul e o magarie la modul in care a fost pusa intrebarea, desi ai avea dreptul si tu la o supapa fie chiar si numai pentru sex..deobicei in astfel de situatii amantii acopera doar nevoi sectoriale ( abureala, sex )over all partea care ne face sa ne simtim dorite ...Ai sa descoperi ca iti alegi amantii dupa cum era sotul, ca au cumplit de multe lucruri in comun doar ca unul are stralucirea noutatii si timpul sa te abureasca
E foarte greu de decis, pentru mine fericirea copiilor (2) a contat mai mult decat a mea, am decis sa raman langa el pentru ei. Si eu ma saturasem de "singura, caraus din piata, mama singura, femeie singura si multe alte "avantaje " pe care le simti ca femeie cu sot plecat in alte tari" si mai ales ma dobora faptul ca nu intelegea ca am nevoie de el.
Ne-am departat enorm... am reust sa reparam ..inca avem cicatrici si mai ales nu cred ca vom uita prea curand...pentru ca doare al naibii de tare sa te trezesti intr-o zi si sa iti dai seama ca in suflet ai un mare gol..si ca nu te mai intereseaza prea mult ce face ca tu oricum te-ai invatat alone
imi amintesc o faza amuzanta in care intr-o noapte a venit din Bulgaria neanuntat si eu m-am speriat am pus mana pe bata de basball de sub pat (caci eram o femeie solo cu 2 copii si mi-era frica de muream noaptea) si am intrat brusc in bucatarie unde era infractorul (adica el) si culmea l-am speriat atat de tare ca a scapat farfuria din mana.
Ajungi sa ti se para nefiresc sa vina acasa... tu ai o viata a ta, el nu mai stie ce iti place , nu mai stie cat porti la haine (al meu mi-a luat vreo sase pulovere prea mari , plus un sutien imens etc) cand vine acasa sexul e din ce in ce mai naspa pentru ca oricum nu poti recupera si la un moment dat te simti cheap cand incerci acoperi restantele"
Cat despre prieteni..hmm aici o sa ia cele mai multe surprize cand anunti ca divortezi desi de multe ori rudele resusesc sa bata recordul.
Ignora-i pentru ca numai cine a trait situatia ta poate sa-ti inteleaga fustrarile.Tu trebuie sa alegi starea de fericire care ti se potriveste
Nu stiu daca te-a ajutat mesajul meu..
Flavia