atunci cand uitam de noi........
Raspunsuri - Pagina 2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
MissParker spune:
Oricum fata a crescut in ultimii patru ani ca si cum tatal nici nu ar exista, ce s-ar schimba concret pentru copil la divort? Sau care ar fi tragedia ca si-ar "pierde" un tata pe care-l cunoaste doar ca nume, ca idee?
Nu ramane casatorita doar pe hartie, pentru un statut imaginar.
Refa-ti viata! Daca vei fi si tu fericita, ii va fi si fetitei mai bine.
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
wonderful spune:
Distanta a marcat adanc relatia voastra.Poate ar fi bine sa faci un efort sa vezi ce/daca se mai poate redresa ceva dupa ce vine el in tara.Pt. constiinta ta si nu numai.De abia cu el alaturi o sa-ti dai seama ce ai/aveti de facut.
Annnca spune:
Daria,am inteles ca,distanta v-a indepartat f mult.Dar chiar nu-l mai iubesti din cauza distantei ? Nu cred ca iti poti uita sotul mult iubit din cauza distantei.(asta daca l-ai iubit asa tare).
La faza cu amantul...mi-e greu sa cred ca,4 ani nu te-a mai atins nimeni....dar...daca tu zici.
Parerea mea,subiectiva poate: Lasa-l sa vina acasa la voi,discuta cu el,stati impreuna.Nu te poti desparti de el,doar asa...ca a plecat 4 ani.Daca nu aveti alte probleme si inca va iubiti...(asta o sa vezi dupa ce vine)...atunci de ce sa renunti dinainte.. ?
rodicaosoian spune:
Buna
am stat mult pe gandurii pana ti-am scris
iti zic din experienta unor prietenii care au fost aici.
1. El era aici de 3 ani,nu a fost niciodata in acest 3 ani acasa,vb zilnic cu sotia la telefon,la fel si ea ca si tine ia spus ca nu il mai iubeste,el sa incapatinat si sa intors acasa in Ro si dupa cateva luni au divortat si acum el regreta enorm ca sa intors acasa pt ea si copil .
un alt prieten este aici de 7 ani si distanta ia racit foarte rau,nu au divortat inca dar nici mult nu cred ca va mai fi daca el tot pe aici sta(el zice ca nu este surprins daca sotia ii zice ca divorteaza)
deci,ochii care nu se vad se uita!
si de ce sa mai astepte sa vina el acasa si sa dicute?paraca a zis mai sus ca el a fost acasa de Paste si cred ca atunci si-a dat seama ca nu mai au nimic in comun,nu mai au subiecte comune
nu este usor sa stergi aceea singuratate de 4 ani cu buretele,sant foarte multe golurii pe care si daca ai vrea sa le umpli tot nu poti.
daria1978 spune:
am citit tot ce mi.ati scris si va multumesc.
In dimineata asta a venit un prieten comun la noi si mi s.a parut normal sa.i spun, dar reactia lui m.a lasat muta. cand i.am spus ca divortam mi.a raspuns cu o intrebare: te.ai plictisit? am ramas socata, dar am inteles ca acum se cern si prietenii si ca indiferent cat m.as stradui eu sa le explic sunt convinsa ca multi nu ar putea sa inteleaga.
A inceput sa.mi spuna ca ptr noi a muncit si ca s.a chinuit sa avem de toate si acum.... nu mai am puterea sa explic la fiecare in parte ce se intample si probabil ca in curad vor venii un potop de acuzatii.
nu pot sa ma bag cu capul in pamant ca strultul, dar nici nu cred ca rezist.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana1177/oana1177.jpg)
oana1177 spune:
quote:
Originally posted by Annnca
Daria,am inteles ca,distanta v-a indepartat f mult.Dar chiar nu-l mai iubesti din cauza distantei ? Nu cred ca iti poti uita sotul mult iubit din cauza distantei.(asta daca l-ai iubit asa tare).
La faza cu amantul...mi-e greu sa cred ca,4 ani nu te-a mai atins nimeni....dar...daca tu zici.
Parerea mea,subiectiva poate: Lasa-l sa vina acasa la voi,discuta cu el,stati impreuna.Nu te poti desparti de el,doar asa...ca a plecat 4 ani.Daca nu aveti alte probleme si inca va iubiti...(asta o sa vezi dupa ce vine)...atunci de ce sa renunti dinainte.. ?
Never say never !
offtopic: ia uite cum le stiu unii pe toate; vorbesti cumva din experienta???
de unde stii tu ca in astia 4ani ea nu l-a rugat sa vina acasa, sa le fie alaturi??? nu crezi ca in astia 4ani Daria a avut nevoie de sprijin, de cineva care s-o asculte, de cineva cu care sa se sfatuiasca, cu care sa se bucure de nazbatiile fetitei, de cineva care s-o tina in brate, etc - acel cineva, dupa umila mea parere, este sotul, cel care i-a promis ca va face asta!!! dar in realitate a plecat...
tu nu-ti dai seama ca tatal nici nu-si cunoaste copila??
ce inseamna pt tine o casnicie? tu stai acasa la smotru si cratita si esti fericita din moment ce iubi se ocupa de partea materiala?
![](icon_smile_dead.gif)
Oliv75 spune:
Personal cred ca erai decisa (in proportie covarsitoare) asupra a ceea ce o sa faci in viitor inante de a posta acest subiect
goldi spune:
Si de ce crezi ca nu era bine ca Daria avea deja o parere?!
A vrut sa vada daca lucrurile par la fel si din afara ... si bine a facut.
Revenind la topic, parerea mea este ca trebuie sa incercati sa va reacomodati impreuna, macar pentru a avea constiinta impacata ca ati incercat sa va salvati casnicia.Probabil ca si sotul gandeste la fel, din moment ce vrea sa se intoarca.
Iar daca nu merge,veti hotari impreuna cum trebuie sa incheiati casnicia.
Poate totusi mai este o sansa.
Annnca spune:
quote:
Originally posted by oana1177quote:
de unde stii tu ca in astia 4ani ea nu l-a rugat sa vina acasa, sa le fie alaturi??? nu crezi ca in astia 4ani Daria a avut nevoie de sprijin, de cineva care s-o asculte, de cineva cu care sa se sfatuiasca, cu care sa se bucure de nazbatiile fetitei, de cineva care s-o tina in brate, etc - acel cineva, dupa umila mea parere, este sotul, cel care i-a promis ca va face asta!!! dar in realitate a plecat...
ce inseamna pt tine o casnicie? tu stai acasa la smotru si cratita si esti fericita din moment ce iubi se ocupa de partea materiala?![]()
quote:
Originally posted by oana1177quote:
ce inseamna pt tine o casnicie? tu stai acasa la smotru si cratita si esti fericita din moment ce iubi se ocupa de partea materiala?![]()
Eu chiar nu inteleg de ce nu ai tu loc de mine niciodata.
Eu mi-am expus parerea la problema ei,nu la a ta.
Si am dreptul sa fiu subiectiva.Si repet: Nu cred ca o femeie in 4 ani si-a asteptat incontinuu sotul fara sa se uite in stanga dreapta,la varsta ei.Mi-e greu sa cred ca,si-a iubit atat de mult sotul incat nu l-a inselat...cand nici macar nu mai vrea sa fie cu el.