Mamici de mai-iunie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Buna dimineata fetele. Eu azi ma simt mai bine, am venit pe jos la servici si se pare ca aerul curat mi-a priit.
Eu am RH negativ, sotul pozitiv, iar in timpul sarcinii cu Alex am facut niste analize pt dozari de anticorpi , dar din fericire au iesit ok, deci nu a fost nevoie de injectii. La cateva zile dupa nastere(3 parca) mi-au facut in spital un vaccin pt a nu aparea probleme la bb2. Deci stati linistite, ca in ziua de azi RH-ul negativ nu mai prezinta o problema majora.

Deea6+, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Eu am o cunostinta care are grupa de sange tot 0, RH pozitiv si ea si sotul si a fost necesar sa faca o dozare de anticorpi la Institutul de Hematologie prin luna a 16-a... Nu stiu care este explicatia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

quote:
Originally posted by lilianaFi
Ina78....off,am sunat dr.,dar cum am abia 5 sapt.,a zis sa merg joi la un control si ca si asa e cam devreme...intre timp sa stau la pat ...tu cit timp ai avut acele secretii rozalii si ce trat.de sustinere ai?bine ca le-ai depasit si acum stai mai linistita,numai bine in continuare

Tratamentul pe care mi l-a dat era comus din cid folic (una dimineata + una seara), utrogestan... (sau ... o sa caut pe unde am scris, ca nu am retinut denumirea exacta) 4 pilule/zi. Repaus, fara stres, fara oboseala.

Am descoperit tot atunci ca a fost vorba de vulatie tirzie si fatul ca dimensiuni este mai mic decit cum ar trebui sa fie cf. UCM. dar mi s-a spus sa nu am panichez. Sa am rabdare.

Multumesc fetelor ptr. ieri, urarile voastre mi-au tinut la drum de urit. aseara nu am mai reusit sa intru. Oboseala...

Astazi va anunt ca mi-a fost greata - am dat la ratze. Pentru prima data. ma bucur asa tare. Sa nu spuneti ca sint defecta... dar pina acum nu am simtit in nici un fel ca sint .
Fetelor multa sanatate.
Despre grupa sanguina si RH nu va mai faceti probleme, aduceti la cunostiinta medicului, acum exista tratamente (dozari) pentru orice situatie.

o zi buna.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna fetele, eu tot am mai intrat si vam citit, dar nu mam simtit bine si nu am mai scris nimic, si cum nam scris de mult... sper ca toate sunteti bine si nu sunt complicatii..

Geta 7+, iubitoare de
http://getutza81.hi5.com
http://bd.lilypie.com/AO6cp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by cadina

Eu am o cunostinta care are grupa de sange tot 0, RH pozitiv si ea si sotul si a fost necesar sa faca o dozare de anticorpi la Institutul de Hematologie prin luna a 16-a... Nu stiu care este explicatia...

Pai explicatia este cea de care vorbeam eu mai devreme - incompatibilitatea de grupa sanguina - si este cu totul altceva decit cea de la transfuziile de singe...In fine nu sunt dr., dar v-am spus ce mi s-a explicat si mie de catre dr. mea - pot aparea la mama anticorpi datorita acestei incompatibilitati, repet, sunt foarte rare, dar asta nu inseamna ca nu exista...
In fine, nu conteaza...din ceea ce stiu eu ar rezulta un icter mai prelungit la copil...dar exista si riscul ca organismul mamei sa dezvolte acesti anticorpi si atunci fatul devine "un corp strain" de care sa "scape"...deci exista risc de avort oricit de mic ar fi el...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Fetelor, sunt bucuroasa! Sper din suflet sa ma tina si sa fie totul de bun augur. Deseara ma duc la cabinet la dr. T, am vorbit cu dansul la cabinet si ma asteapta deseara...
Va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna fetele.
Am mai furat din timpul de lucru 5 minute sa mai intru pe-aici sa vad ce mai faceti.
Vad ca cele mai multe va luptati cu greturile. Eu am avut ceva greturi f usoare in dimineata asta, dar au trecut f repede. In schimb as dormi toata ziua daca se poate.
A, si va trebui sa-mi cumpar cat de curand sutiene mai mari
Deabia astept sa ma duc in 5 octombrie la dra mea sa vad ce mai face samburelul.

O zi faina sa aveti si cat mai putine greturi.

Lili 5+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Lili si eu am pe 2 programare. sint la fel de nerabdatoare. Sa vezi cu 1-2 zile inainte.
Cadina speram sa fie ok, sa fii multumita si l fel de incintata.
Getutza macar treci sa ne spui ca e toul ok. Greturi... mai sint... la fiecare.
Gabriela dar determinarea incompatibilitatii se face in urma grupei de singe si a Rh-ului. Cred... Pe noi dr. ne-a intrebat grupa si Rh meu si de la sot numai rh-ul....

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Astazi e a treia oara ca vomit, si de mancat nu pot sa bag nimic in gura. Fetelor, eu nu mai stiu ce sa fac, parca nu exista nimic pe lumea asta care sa pot si eu manca, chiar numi pot inchipui ce sa mai mananc, sunt disperata. Deci, sa vedeti si voi, in primul rand nu mananc nimic ce contine carne (conserve, salamuri, pateuri), dulce nu pot sa mananc nimic (la mine si laptele cu cereale dintre cele mai simple si care nu contin nimic ca si fulgii de porumb) chiar si acestea sunt dulci pentru mine, apoi eu ce sa mananc ? spunetimi voi, pentru ca eu am fost la Kaufland si in tot supermarketul nu am gasit nimic ce sa cumpar sa mananc dimineata.

Geta 7+, iubitoare de

Mergi la inceput

Mai mananc fructe, dar cu atat nu fac nimic, si chiar si pe alea le dau afara, nu mai stiu ce sa mai fac, sper sa nu mai dureze. Doctorul aseara am fost la control si a vazut el ceva corpi cetonici si spunea ca daca ies in urina trebuie sa ma interneze cu perfuzii ca se poate agrava foarte tare, dar azi dimineata am primit rezultatele si sunt ok toate. Eu am mai facut si analizele acelea, antivaricela, antirubeola deoarece nu am avut bolile copilariei, si acum trebuie sa stau departe de colective si copii ca e periculos daca intru in contact cu acesti virusi vii, se recurge la avort. Colac peste pupaza, cum ieri miam facut aceste analize si antivaricela nu o facea decat intrun singur loc din oras, toate inafara de acesta leam facut undeva si antivaricela altundeva. Ca urmare trebuia sami ia sange din amandoua mainile, dar cum in cealalta mana nu mia nimerit vena sau ce ca nu a curs decat un strop de sange in eprubeta sau hotarat sa ma mai intepe o data si mi sa umflat mana de numa si ma doare ingrozitor ca nu o pot misca si atinge.

Geta 7+, iubitoare de

Mergi la inceput