Mamici de Martie-Aprilie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Buna dimineata stol vesel si ciripitor!

Adriuta bine ai venit in stolul nostru de randunici vesele, iti urez sedere placuta, sa ai grija de burtica si sa ne spui si noua ce ti se intampla tie si lui bebe.Primele 15 mesaje sunt moderate,asa ca pune-te pe scris la foc automat ca sa putem sa vorbim in timp real.Succes la scris

Oana felicitari pentru caruciorul roz,sa va dea DD sanatate si tie si micutei randunici de acolo din burtica.

Mami_papatot esti o dulce si o haioasa.Tocmai m-am uitat si eu la pozele tale si mi-au placut tare mult.Mi-as dori sa fac si eu luna de miere intr-un loc asa frumos cum a fost acela unde ati petrecut voi. Cat despre povestioara pe care ne-ai spus-o asa de dimineatza, sa stii ca mi-ai facut si mie pofta de zapada,si ma gandeam ca Alexuta mea care are deja 2 ani nu a vazut pana acum zapada,oare o mai vedea mititica derdelus in fata blocului cunm era pe vremea noastra?Sau o sa mergem o data pe an la munte si gata zapada...

http://bd.lilypie.com/YCuJp3.png
Nicol,mami de Alexia,in asteptare de 2 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

neata randunici!

iuly, eu zic sa nu-ti faci probleme...atata timp cat a vazut activitate cardiaca..

eu nu mi-am facut betaHSG si nu s-a intamplat nimic...m-am dus la ecografie cand aveam 6 sapt...si inca nu se vedea aproape nimic decat sacul embrionar...apoi am stat ca pe ghimpi 2 sapt si cand m-am dus la 8 sapt era totul in regula, activitate cardiaca, se vedea si embrionul... asa ca eu zic sa mai ai putina rabdare, sa mai faci o ecografie,ca acolo se vede cel mai bine.

adriana..chestia cu poftele e relativa, nu obligatorie...e in functie de organismul fiecareia...eu n-am avut nici greturi, niste pofte disperate sa-mi trimit barbatul la 2 noaptea dupa capsuni. doar asa o inclinatie catre mancaruri acre.dar imi placeau si inainte, asa ca poate acum s-a accentuat putin. fiecare dintre noi suntem organisme diferite si fiecare va reactiona in mod diferit...asa ca stai linistita.

va pup si ne mai auzim..ma duc sa-mi ajut cumnata..ca e singura cu bebe al ei de 10 luni.

_
13+

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Salutare, Poporului de Randunici!

Punctual, replicile mele pentru anumite Randunici:

1. Simonette-cea-Inimoasa, multumesc pentru reteta gustoasa si eeconomica de gogosici cu stafide!!! Toata familia le-a apreciat gustul delicios!!!
O sa-ti simt lipsa cat vei fi la tara!!!

2. Clabuc, deschis albumul tau si admirat tare-tare, "forma aerodinamica" si gratia!!! Adevarata Randunica!!!

3. Oana, felicitari pentru Bebelina!!! Sanatate maxima si tie, si fetitei tale!!! Odisee si nastere usoara!

4. Clauclau si Mihutza, tin pumnii stransi sa reveniti de la bebe-kontrol cu vesti bune si colorate!!!

5. Delphin, sper ca baietii de la garaj au facut o treaba buna cu masina ta!!!

6. Adriuta, vad ca ai "aderat" la Clubul nostru! Iti doresc "integrare" usoara si Odisee asemenea!

7. Ioana (cu acordeonul), felicitari pentru bebele tau energic!!!

8. Zana-Zozelina, multumesc pentru deschiderea unui nou capitol!!!

9. Monica din Tara Artarului multumesc pentru explicatiile ce mi-au satisfacut curiozitatea!!! Iti doresc mult optimism legat de evolutia sarcinii si starea lui bebe, si multa bafta cu cadrele medicale care iti supravegheaza sarcina!

10. Naty, care mai e viata ta??? Mi-e dor de tine???

11. Roxana-Claudia, mai zi-ne cevaaa!!!

12. Midasnu, cum iti merge???

13. Salutari si pentru Originala din Uniunea Sovietika!!!

Salutari si celorlalte Randunici nenominalizate!!!

Azi m-am trezit cu un chef de munca rarissim...si am la trebi, ciorchine, pe cap!!! Rasar mai tarziu pe Forum!!!

12+ si mamik de Larisik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

la !

Sunt pe fuga, fug la gradi cu puiul si apoi la cursuri! VVin mai pe seara!

Felicitari Oanei pt. caruciorul roz si un gand bun fetelor care merg azi la eco.

Simo, drum bun si distractie placuta! Vei fii in sevraj DC.

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Tigroaica energetica, salutari si tie, mamma mia, n-as vrea sa fiu in pielea celui care iti va sta in calea fericirii azi!!! Iti doresc ca diseara sa bagi cornul in perna victorioasa pe toate planurile.

sovi 9+
http://community.webshots.com/album/560779944thEVjK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata!

Cand ma cearta Sovi atat de frumos , nu pot sa rezist sa nu scriu trei randulete. Iertati-mi absenta, am muuuulte rau pe cap la serviciu, atat de multe, incat mi-am cam consumat rezerva de buna-dipozitie

Am citit tot din urma, mi-am spalat ochii cu fete care mai de care mai frumoase ( Sovi, am salvat una din pozele tale, sa ma holbez la ea in dracii mari, poate are si fii-mea ochii tai ), o felicit pe Oani pentru fetita cu codite si le tin pumnii fetelor care se intorc azi cu carucioarele colorate. Ii urez vacanta placuta Simonei, si pup toate randunicile care desi nu au fost nominalizate in mesajul asta care se vrea scurt, imi sunt toate la fel de dragi.

Si eu ma duc astazi la noul medic ( ma rog, la Dna Doctor ), am emotii cat casa ( ca deh, sunt patita ), si in drum iau si rezultatul de la testul triplul...Sper sa va scriu de acasa cum a fost!

Va pupacesc si va doresc o zi cat mai frumoasa!

Olga 16+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ma primiti si pe mine printre voi? Ieri am venit de la medic si am o buburuza foarte activa

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

quote:
Originally posted by sovietica

Tigroaica energetica, salutari si tie, mamma mia, n-as vrea sa fiu in pielea celui care iti va sta in calea fericirii azi!!! Iti doresc ca diseara sa bagi cornul in perna victorioasa pe toate planurile.

sovi 9+
http://community.webshots.com/album/560779944thEVjK

stii ce e cel mai dragut? ca eu dupa numele tau de pe forum, ma gandeam, ma sovietica asta trebuie sa fie vreo zdrahoanca de femeie ... si cand colo ... fata mea este model, urca firma pan'la cer ...

mami_papatot 11+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Neata Randunici ,

Cory, multumesc pentru cuvintele frumoase, si tu esti o draguta si o scumpica.

Mami_paptot, mi-au placut mult pozele tale, buburuza dulce-foc si ........... hainutele tale, bluzita cu barza si cadoul si plovarasul cu piciorusele. Poti sa-mi spui si mie, te rog, de unde le-ai luat?! Si ce burticuta zdravana ai; la mine nu prea se vede, oricum in 14 saptamani n-am luat decat aproape un kg, dar o sa se vada si la mine; numai cand imi pun blugii de graviduta, atunci da, atunci se vede.
Cand ai timp, te rog, spune-mi si mie de unde le-ai luat ca sunt tare dragutele. Mersi si te pupic .

Promit ca va scriu mai incolo, acum trebuie sa ma concentrez pe treaba de la servici. Ce sa fac? Sa vada bebe ca mami e constiincioasa si sa fie mandru/mandra de mine.

Laly 14+

http://community.webshots.com/album/560819757dkYfHC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Scuze ..... sunt cam uituca!

Oana, felicitari pentru printesica ta scumpa, sa va traiasca si sa fiti sanatosi si fericiti.

Clauclau si Mihuta, va tin si eu pumnii si astept cu nerabdare vestile de la voi.

Sovi, te pup mult si pe tine, ca tare mi-esti draga.

Ce dor o sa-mi fie de Simonette. Tare mult o iubesc pe fata asta, si, parca as cunoaste-o de cand ma stiu ... e o persoana cu adevarat deosebita.

Gata, back to work!

Laly 14+

http://community.webshots.com/album/560819757dkYfHC

Mergi la inceput