Gravidutze si mamici din CLUJ - 17

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Antoni, Ripley, va multumesc si eu sper sa fie bine in continuare,la urmatorul control iar ma duc cu inima indoita sa nu cumva sa se intample ceva rau ca n-as suporta sa-l pierd si pe asta.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Alex. Eu am nascut in iulie. Recunosc ca sotul meu a dat banii la medic. A dat 1000 lei la dr;150 la moasa; Am dat eu 20 lei la infirmiera care a venit sa imi faca toaleta si sincer iti spun ca la asistente nu am dat nimik desi s-au purtat impecabil cu mine. Eu am nascut la Stanca cu Dr Todea.La medic am dat cam mult. Colegele de salon au dat cate o 100 de euro care mi se pare putin. Media este cam de 200 euro.

Sper ca nu te supi ca ti-am rasp si eu

mamicutza lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

BUna fetelor, nu am mai trecut de mult pe aici, au trecut vremurile cand eram gravida si toata ziua pe net! Dar am mai intrat si am mai citit ce ati scris...
Daca ma puteti trece si pe mine pe lista mamicilor din Cluj...
VA pup

Mioara mamica lui Doru Andrei (1.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

kitzi, hai c-o sa fie bine! gandeste pozitiv!

alx, eu am rh negativ, insa pana acum nu am luat nimic. medicul a zis ca abia dupa nastere, daca bb e pozitiv, sa-mi iau vaccin (a zis ca e posibil ca spitalul sa-l aiba, oricum)

ripley, las' ca s-a ingrasa bebelica dupa nastere, de o sa le depaseasca p-ale noastre

bex, - uf, inca nu am nume. m-am laudat io cu lista mea de 30 de optiuni, din care ramasesera 5, dar niciunul din ele nu-mi place. in fiecare zi imi strofoc creierii, da' de imi vine o idee, dar ... nu vrea sa faca click nici unul .

cristina, pt lista eu 5.martie.'80. bb fara nume: dpn 11.11

meli, cu depresia e nasol, n-ai ce sa-i faci, e o boala.in romania nu se trateaza asa serios depresiile, ca se gandesc unii ca-s fasoane, dar e boala grea, sa ne fereasca domnul pe toate de ea.

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

a, si cu salin vs umidificator.

am mai zis pe subiect, da' nu ma asculta nimeni salinul nu umezeste aerul deloc. (plus ca efectele sunt indoielnice, cred ca e si autosugestie - la noi nu a avut efect pt rinita) numai scoate particule fine de sare in aer, se vrea a fi ca si cum ai merge in ocna la plimbare. noua ni s-au parut bani aruncati de pomana, si l-am exilat in ceva sertar aiurea.

umidificatoare special pt bb am vazut de la chicco, si prin ceva farmacii gen sensiblu, da' nu m-am uitat la firma.

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Umidificator este cu cu aer cald si cu aer rece. Depinde de care suportati. Sotul meu are rinita, dar n-am suportat (nici dion cauza zgomotului) si am recurs iarna la clasicele vase atarnate de calorifer.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Din auzite, Alex: 300 eur medic (da' asta la cezariana) 100 la anestezist, asta tot euro. La neonatolog 1 mil, la asistenta pediatra care se ocupa de ea 20 lei, si apoi cu hartiile de 5 lei prin jeburi.... acuma eu zic ca 200 eur sunt arhi-suficienti... eu am sa dau 250 cred pt ca e cezariana si ma si preia la 37 de sapt... nu e vba de zgarcenie, da' asa sar preturile la dr ca la bone, cumva fals urcate de cei care au bani prea multi si exagereaza.

Ripley 36+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

va rog eu tare mult sa spuna cineva si care sunt preturile la gine 1 .

mie mi-e groaza sa nu dau mai putin decat trebuie!
bex, tu n-ai auzit nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

mai fetelor, tre sa dam spaga medicului daca e vorba de medicul care ne-a urmarit toata sarcina??? Adica eu ma gandesc ca pana acuma am cheltuit macar 15 mil. strict pe consultatii in ultimul an si pana nasc probabil se mai aduna vreo 4-5... Si sa-i mai dau vreo 10 la nastere???

Nicoleta 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Nicoleta, de aia sunt si eu cam impotriva, sa zicem ca la mine e caz mai special ca noah, nu el mi-o urmarit sarcina, insa tot am platit vo 6 mil in total pe 3D si 4D la IsoX, tot lui mare parte din ei.
Dar asta e obiceiul. Iar eu fiind cezariana mai trebe sa le dau si inainte, asa intuiesc io.

Dpop, cred ca aceleasi preturi functioneaza si la Gine I. Enorme, clar.

Ripley 36+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput