Gravidutze si mamici din CLUJ - 17

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Codruta, e pe eroilor pe dreapta, putin mai jos de biserica Schimarea la Fata, se numeste Nicoli Gioielli. sunt tot felul de cercelusi dragalasi, sigur gasesti ceva;)

http://community.webshots.com/album/560587841GLaQlo
Co34 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

No, m-ati pus si pe mine pe numarat: de 10 ani stam impreuna de 8 stam impreuna si de 5 casatoriti
Oana, contractiile (de dinaintea nasterii) le simte fiecare diferit: eu am avut dureri ca de ciclu, pe o prietena numai spatele a durut-o. Iar contractiile cele nedureroase (in trimpul sarcinii) se manifesta prin incordarea abdomenului, parca ai in burta o piatra.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Bex

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Carrie-am comandat!hihi, mersi, tare mi-a placut si mie.
Carrie-iti multumesc, daca nu trece, o programez la Miu.nu ti-a spus cumva mama ta unde s-o masez? eu asa am inteles ca in unghiul intern al ochiului. dar....sunt blonda, nu-s sigura.mersi mult.
pupici mamici
Meli

Mergi la inceput

Nu stiti un job, prost platit, program putin ca nu mai pot sta prin casa, trebuie sa interactionez cu oamenii , sa ma imbrac frumos si sa ma aranjez ....glumesc, dar poate stiti

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108041
subiect nou, adica.
nu am reusit sa copiez listuta frumoasa... dc n-am invatat in 3 ani de DC, ce sa fac? Scuze Cristina, poate reusesti tu

Ripley 37+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Raluca, rugam asistentele sa imi sterilizeze pompa, au sterilizator.
Bex, nu sint deloc tampite intrebarile, ma poti intreba orice, daca pot ajuta, cu placere. Scutecele de finet mi-au fost de mare folos in maternitate, le foloseam cand o schimbam, cand o puneam pe patul meu, cand regurgita, ma rog in multe situatii. Oricum, abia iti schimba alea o lenjerie.
Alex, deci nu mai e mult…Bravo! Tinem pumnii! Supozitoare iti trebuie pt perioada dupa nastere, in cazul in care nasti normal si esti taiata, te va ajuta cand mergi la toaleta.
Soso, ce dulce e Sorana….
Cristiana, noi nu am mai recoltat cellule stem, ca pana ne-am hotarat, am nascut, am amanat prea mult momentul. O vom face la bebe 2. Felicitari Theiutei pt iubitul cel nou! Ce scumpica!
Raluca, ce ma bucur ca esti bine si uite ca duci sarcina la termen! O sa radem noi prin saptamana 40….
Ripley, tu esti bine? Ce face Anuta?
Meli, eu cred ca la varsta ei, e normal sa doarma deja toata noaptea.

Referitor la bani, eu i-am dat dupa, moasei, iar doctoritei, fiind un caz special, nu eram pacienta ei, i-am dat o parte inainte, sa ma ia in grija si o parte dupa. Dar dupa parerea mea si dupa cum am vazut ca sta treaba, banii se dau dupa, nici nu mi se pare normal sa ii ia inainte.

Stiti fetelor, cand vad bebelusi mai mari asa….sint tentata sa zic ca abia astept sa creasca si Sara, dar nu mai zic nimik, k parka vad ca o sa mor de dorul ei…asa dulci sint si asa bebe mici. Sa vedeti cand plange si are deja lacrimi si o iau in brate si se uita la mine asa neajutorata si cum cauta sanul si imi prinde cu manuta degetele in timpul alaptarii….Asa o legatura speciala…nu o pot explica, nu se poate decat simti….Cand o privesc sau o tin in brate, parka nimik altceva nu mai conteaza pe lumea asta! Cateodata mi se face dor in cele 3 ore cand doarme si abia astept sa se trezeasca.

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput