Nou stil de viatza (151)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Tzuni, una mai saltareata nu gaseai?ca deja dorm de la vremea de afara.De azi dim ploua, m-a terminat.
Roxana, ai avut noroc de vreme frumosa la Oktoberfest,ca de azi s-a ssticat vremea si asa o tine toata sapt.Deja maine sunt max 8 gr

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

www.youtube.com/watch?v=ZZZADbubu0Y" target="_blank">PENTRU TUMPI

...da sonorul la maxim!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Tzuni inca o data felicitari si toata stima mea pentru pasul facut. Tinem pumnii sa obtii atestatul (pe care sigur il vei obtine). Dumnezeu sa te ajute si sa te ocroteasca. Ingerasul ales de tine va fi fericit alaturi de tine si impreuna cu tine.

Multumesc mult fetelor pentru incurajari. Si eu sper si voi incerca in continuare. Ma rog la Dumnezeu sa nu ma lase. Imi plac atat de mult copiii!!!

Am uitat de raport. Cum va spuneam de ieri sunt cu "rusii" pe cap. Deci raport: 64,6 kg

Azi am mancat:
- un mar si o nectarina
- un iaurt 0,1% grasime (400 g) cu fulgi de porumb.
- restul pana la 250 grame fulgi de porumb (au fost super buni, si nu m-am putut opri pana nu am mancat toata punga)
- seara (20.00) putina mancarica de ficat cu un gogosar crud.

Pupici tutror fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Multumesc, Violeta!

Desteptareeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

E luna plina. Ar trebui sa avem energie maxima!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata fetelor dragelor!

Tumpi, chiar asa ca am avut noroc, era atat de frumos afara, cald si bine, lume in maneca scurta, iar la concert, oh, extraordinar! La cluj inca e frumos afara, toamnele sunt frumoase la noi, putin cam frig dimineata, dar avem soare si se incalzeste frumos la amiaza...

Tzunico, buna dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ioi Tzuni, stii ce zice vorba? ca luna plina e un motiv bun pentru unii sa faca lucruri traznite :-)) (sau lipsite de sens ... in varianta cinica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

moama , dar stiu ca v-au mers manutzele! Acum trebuie sa ma duc sa citesc

De azi ma bag si eu. Nu mi-am facut poftele ... , dar ma bag ca nu mai tine. Ma mai primiti?

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

apropo de luna plina - eu stiu ca poti slabi mult mai usor daca incepi cu luna plina asa ca.... succes fetelor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by Mercedes

apropo de luna plina - eu stiu ca poti slabi mult mai usor daca incepi cu luna plina asa ca.... succes fetelor la slabit!

... asa este , din cauza asta incep si eu acum desi am rusii pe cap

tzuni

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele!
Tzuni,acum am vazut despre ce-i vorba,nu stiam de ce te tot felicita fetele :) FELICITARI si de la mine,sa fie intr-un ceas bun si sa mearga repede,poate pana la Craciun ai cupil!

Eu am fost aseara la sala-prima data in viata mea,a fost SUPER mi-a placut teribil numai ca e al naibii de scumpa sala aia,(a fost numai o proba gratuita)Saptamana asta mai caut si de la 1 octombrie cred ca ma duc zilnic la cat de mult imi place.Am lucrat din greu la aparate aproape 2 ore si nici macar n-am febra musculara!!Eu ma gandeam ca o sa behai intinsa pe jos dupa 10 minute,dar a fost mai mult decat ok! Sunt mandra si uimita de performanta mea

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput