FIV 135

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Ana,
ce explozie frumoasa de bucurie!!!
Mersi mult, mult.
Deasemenea mi-ai facut seara mai frumoasa.
Astept aceeasi veste de la tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

FELICITARI MAMICO!!!!

O sarcina usoara si frumoasa sa ai si sa te bucuri de aceasta perioada fara sa fi deloc stresata.
Daca in ziua 10 ai 108 in ziua 14 va fi peste 400, deci posibil ? Iti tin pumnii ca betahcg-ul sa-si dubleze valoarea ca sa stai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Diana, FELICITARI! Ce mult ma bucur pt tine! De acum , stai linistita, si nu mai munci asa de mult, da?
Tin pumnii sa se dubleze valoarea!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

diana_d felicitari din suflet,sa ai sarcina usoara si la termen cu bb sanatos
Dream Ana_p Mirela1 Kora Zouzounaki

...a inceput toamna bine,sa o tineti tot asa fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Diana d, FELICITARI !!! Ei, ti-am zis eu ca vei reusi acum ? Am avut dreptate ! Totusi ia-o mai usor cu geamurile si gradina...sau vrei sa-l inveti pe bb de mic cu greul ?

Marrina, tu chiar gandesti la fel ca mine sau citesti gandurile oamenilor ??!!!

Azi dimineata (z. 21) am fost la BIOS sa-mi fac progesteronul (iau rezultatul maine). Exact asta am vrut si eu sa aflu : intr-un ciclu in care stiu clar ca nu am ovulat (folicul gol), ce valoare are progesteronul ! Ca se spune chipurile ca daca vrei sa afli daca ai ovulat in luna respectiva, sa faci progesteronul in z.21! Iar daca e normal (asa l-am avut mereu pana acum !), inseamna ca acel folicul s-o transforma in corp galben ??! O sa intreb cum e si cu chestia asta, la prima vizita la Giuli.
CM meu variaza intre 28-31 zile, iar menstra dureaza cam 3-5 zile, deci ok, zic eu. Ma enerveaza doar spotting-ul de 2-3 zile inainte de CM, in rest nu ma plang, no pain, no nothing.

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Diana: mii de felicitari,draga mea! Asadar,primul FIV din aceasta toamna de la Giuly a fost o reusita!Asadar,Dracea a inceput cu dreptul!Acum stai linistita si fii optimista,trebuie sa fie bine!Spune-ne,te rog,tratamentul tau de sustinere.Pupici!

Mirelus: te si mult,mult noroc vineri!

Felicia,Relya,Flori: baftaaa!!!!

Cristal: asteptam si de la tine tot o veste " pozitiva"!

Zouzou:sunteti niste frumosi!Mult noroc la acest FIV!

Dariela: ne luam de manuta...si eu tot amanare cu o luna si tot diphereline de 3.75 la purtator...vezi ca da niste bufeuri....mama-mama!!!!

Eu fac AMR-ul.Mai am 3 saptamani pana vin la ecografie!

toate fetele de la acest subiect!Multa bafta tuturor!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

DIANA FELICITARI SI SARCINA USOARA!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Fetele mele dragi,
Moni Felicia, Liliana, Ramy, Nusy, Antosit,
sunteti niste scumpe foarte scumpe,
multumesc mult, mult de tot!
Felicitarile, bucuria voastra ma fac si pe mine
sa fiu mai implinita, mai linistita.
Imi sunteti dragi si va doresc tot binele din lume!
Bebelusi frumosi si sanatosi!
Si sa va urmati cu indarjire visul, atat cat va tin puterile,
si chiar mai mult decat atat.
Eu ma lupt de 13 ani.
Ramane de vazut pana la urma,
daca aceasta sarcina aflata la inceput va decurge bine.
Oricum, voi fi in continuare alaturi de voi
si va pupup cu drag,
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

fETELORnici nu au inceput bine restantele din toamna si iata si prime coronite! NE BUCURAM PENTRU TINE DIANA!
Felicia_am inteles ca azi dimineata ai dat o tura pe la Giuli! Nu te-am prins, cred ca ai venit cu noaptea in cap, sa nu ti-o ia cineva inainte...Eu am ajuns pe la 8.00 cand Monseniorul aproape terminase prima tura!
Sa ma treaca si pe mine cineva la start in Septembrie - Octombrie. Azi luai si noua schema: Gonal F 2/zi si atat.Fara inhibare ca la mine ce sa mai inhibe.... Mai departe vedem ce s-o intampla dupa 6 zile de stimulare, respectiv martea viitoare, asta daca imi vine maine CM sa o pot considera Z1. Asa ar trebui.
Asa ca nu mai e loc sa mai repet hormonalele si luna asta si mai bine ca tot dupa AC as fi fost si chiar nu stiu care e interpretarea unui FSH mare..Om vedea, asteptam Inhibina B sa vina de peste mari si tari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Kitta, maine merg la Giuly, nu eram eu asa de matinala, m-ai fi vazut! Sa fie intr-n ceas bun startul!
Marrina, se straduieste saracul, dar ieri a fost la serviciu si n-a reusit sa ajunga mai repede.. ai intrat pe usa alergand, transpirat, asa de tare s-a grabit! Va urmaresc crecetarile (ale tale si ale Ramonei ). Hai ca poate reusiti sa gasiti voi explicatii, daca dr-ii nu le gasesc!
Mirelush, sa inteleg ca vineri ai punctia?

poze

Mergi la inceput