FIV 135

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Hai, mai Andrada, asa te lauzi? Deja ai inceput sa te stresezi? Ia lectii de la Dany!
Daniela, ma bucur ca ai trecut cu bine de experienta cu histro, acum trebuie sa te linistesti, ia lucrurile pas cu pas, si va fi bine!
Anca, mie mi-a scris dr Cocei in dosar (s-a uitat pe analize, si, avand fsh bun, a zis ca sunt suficiente 2 fiole de menogon /zi, dar proful va avea ultimul cuvant) iar cand am mers la eco, dupa ce terminasem cele 14 zile de inhibare, dr Marinescu a pastrat aceeasi schema. Cu siguranta maine te va programa la eco pt z 21 si daca totul e ok, vei incepe inhibarea in aceeasi zi. Bafta maine!
Avalon, bine ai revenit!
Cris, bafta maine!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Andrada,felicia,va multumesc mult
Andrada,Intalnire????,cand ca vreau si eu ,si mai vreau sa vorbesc ceva cu tine in particular,daca nu te deranjeaza sa te sun.

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Cris fetele vad ca n-au inca chef de intalneala dar eu tot vreau sa facem o intalnire de-aia cu injectoare ca sunt tare reusite!
de sunat ma poti suna oricand. iti trimit nr pe PM.

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor am sa va rog pe careva dintre voi sa deschideti urmatorul subiect deoarece eu am sa plec cateva zile acasa la parintii mei,bunicul meu de 89 de ani e grav bolnav,sper ca DD sa il mai lase printre noi...va pup si cand revin sper sa citesc numai vesti bune pe aici!Va tin pumnii tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ma bucur ca nu m-ati uitat, fetele mele dragi!

Rami, imi pare rau ca nu a fost sa fie fivul pe ovulatie naturala... dar eu cred ca trebuie sa exploatezi aceasta posibilitate, aceea de a nu mai baga hormoni in corp si sa incerci pana cand foliculul/foliculii vor fi cu ovocit... practic sa pandesti momentul cel bun si sa dai lovitura... cat despre un eventual tratament pentru imbunatatirea calitatii ovocitelor, ce sa zic am tras cu ochiul pe un alt forum unde erau cateva fete carora li se recomandase administrarea de dehidro epi androsterone, prescurtat DHEA cateva luni inainte de fiv. Asa si as vrea sa-mi dau si eu cu parerea vis-a-vis de corelatia intre progesteron-folicul cu/fara ovocit... ei bine eu nu cred ca exista vreo relatie, dupa ce se se sparge foliculul, indiferent daca a continut celula germinativa (ovocitul) sau nu, celulele rezultate din 'ruptura' foliculului se regrupeaza si acesta formeaza corpul galben care secreta progesteron in faza luteala... deci nu are relevanta... in schimb, cred ca estradiolul ar oferi ceva indicii in acest caz, valoarea lui... poate ma insel, dar eu asa cred...

Despre dexamethasone... o sa ve explic cat de repede "ce m-a apucat", sa nu credeti cumva ca in disperare am luat agenda medicala si mi s-a pus pata tocmai pe acest medicament, nu, nu, am un rationament si o sa vi-l prezint...

Revin imediat cu explicatii si ca sa raspund fiecarei fete care m-a primit cu bratele deschise dupa aceasta absenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

KORA Prontogest 100 fl IM este Progesteron injectabil la noi iar Prometrium 200 mg capsule cred ceva tip Ultragestan. Sa ma corecteze LILIANA daca gresesc.

marrina ptr. incurajari.

kla78 astept noutati de la eco vino cu vesti bune.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Pisix, ma bucur ca ai intrat si tu in pregatiri, imi place nespus entuziasmul tau si pentru ca am vazut ca tot intrebai de tratamentele de care auzi pe aici, unele din 'ingredientele' principale care nu trebuie sa lipseasca din 'schema' unui fiv reusit sunt increderea, optimismul si entuziasmul, tu le ai deja si asta-i minunat!

Si mie mi-a fost dor de tine, Monica! mi-au zis fetele ca ai intrebat de mine si ma bucur mult ca nu m-ai uitat. Hai, poate marim si noi comunitatea aceea de fivoase-gravidoase de la odisee, ce zici? Eu cred ca am face o gasca pe cinste!

Am injectoarele tale norocoase, KITOOO, si abia astept sa le folosesc! Vad ca toamna asta suntem multe, ma bucur ca ai deja schema de tratament si sper sa ai rezultate super cu gonalul! Pe Onutza am sunat-o eu dupa ce am venit din concediu ca mi se facuse dor de ea si avea o perioada aglomerata, dar mi-a promis ca imediat ce se elibereaza stam de vorba ca intre fete si vom pune tara la cale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

mai fetelor numa o zi lipsesc de pe forum si vad ca am si ramas in urma.

DIANA D felicitari pt bebe mic din burtik!iti doresc o sarcina usoara si fara probleme!

DORISscuze ca-ti raspund tarziu,am vazut ca m-ai intrebat ce cantitate de gonal fac,150ui+1/2 decapetyl,s-ar putea azi sa-mi mareasca sau micsoreze doca,am sa-ti spun cand ajung acasa,

tineti-mi pumnii pt azi la primul eco de outze,sper sa fie ok!

pupicuri la toate!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Kora, multumesc, si tie mult succes in urmatoarea incercare! am vazut ca doctorii ti-au schimbat schema si e foarte bine, vom face in aceeasi perioada ca multe fete, dealtfel... nu degeaba se spune ca toamna se numara bobocii... Scumpa, nu ma trece inca pe lista ca sunt superstitioasa si nici nu sunt inca sigura cu cine si unde voi face, am o programare la Monsenior dar ma tenteaza tare sa incerc si cu doctorita cu care am facut primul fiv (dr.Dracea) care ma cunoaste si stie acum cum reactionez la tratament... ma tenteaza mai mult pentru ca poate face acum la clinica transfer de blastocist si ma gandeam ca poate sansele sunt mai mari... in fine, ma voi programa si acolo si ma hotarasc pe parcurs...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

KORAimi pare sincer rau pt bunicutul tau!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput