FIV 135

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Chiar daca cu intarziere, Diana, te felicit si eu pentru reusita si-ti doresc sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos.

Avalon, ma bucur ca esti la start. Sa dea Dumnezeu ca sarbatorile de iarna sa le petrecem fericite, cu "sambureii" nostri in burtica.

Kora, nu am reusit sa fac rost inca de progesteron, dar "lucrez" la asta.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Anca bafta maine ,te asteptam cu rezultat de nota 10.

-ici speciali pt MOana si Sherica de care mi-e dor,la pregatirea FIV-ului meu anterior ele m-au invatat multe si m-au sfatuit,dragele mele eu nu v-am uitat

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

rami73 Tragem deci concluzia ca foliculul spart (gol/golit; chiar daca n-a avut ovocit) se transforma in corp galben care secreta progesteron. Vestea buna e ce am citit in mesajul de la luci.eilm (careia ii multumesc mult pentru informatii )ca ar fi mai mult cauze legate de medicatie decat cauze clinice. Asta ma face sa ma gandesc la o stimulare cu Puregon/Gonal. O sa mai citesc despre subiect.

Mirela1 Temperatura bazala tot de la progesteron creste asa ca-i aceeasi oala.

medamaya M-am uitat la pozicile tale si v-am vazut pe toti 5. Sunteti nemaipomeniti! Sa ne scrii cum a fost joi la eco.

AndradaP Nu stiu daca si data trecuta ai facut acelasi tip de inhibare, adica cu Cetrotide. Tipul asta de inhibare presupune sa o incepi in momentul; in care primul folicul are 14 mm. Daca incepi inhibarea tarziu risca sa fie batrane ovocitele la punctie, chiar daca nu se sparg.
Pe mine m-au chemat prea tarziu la eco (ziua 7) si foliculii crescusera pe la 16 cand am inceput inhibarea si, personal, cred ca de aici au decurs rezultatele proaste la punctie care au urmat.

DORIS71 Iti tin pumnii. Fii optimista. Important e sa fie un embrion norocos!

pisix In primul rand iti doresc sa-ti implinesti dorinta de a fi ! Poti urma regimul descris in prima pagina a subiectului pentru a imbunatatii calitatea ovocitelor (in principal proteine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Diana, felicitari!!!

Doamne, fetelor, cit de mult ati luptat si inca o faceti!
Fiecare reusita ma umple de bucurie si sperante!

Va doresc bafta tuturor celor care au intrat in linie dreapta!
Sa dea Domnul sa aveti parte de minunile cu ochisori, dorite!

Acum sa va spun ce urmeaza sa fac eu. Pare cam simplu (ma refer ca schema de tratament) dar...daca asa a spus profesorul!
Deci o sa fac timp de 10 zile (protocol scurt):

Diphereline (subcutanat) 0,1 mg zilnic din a 2-a zi de ciclu, dimineata la aceeasi ora.
Menogon (intramuscular)75 UI X 4 fiole, zilnic din a 3-a zi de ciclu.

In ziua a 9 -a o monitorizare la ecograf.

De aici nu mai stiu ce urmeaza, in ceata am fost, in ceata am ramas..
Cu clestele trebuie sa scoti informatiile, prin spital. Iar eu nu-s cine stie ce descurcareata.

Banuiesc ca, daca la ecograf se stabileste ca lucrurile arata bine (de la voi am dedus ca se uita dupa endometru, foliculi sau?) ma va programa pentru o punctie, nu?
Punctia asta o face de obicei tot profesorul Marinescu sau dr. Cocei ( fiindca eu echipa asta am ales-o)?. Dar ET-ul?

multumesc si va pup

LEdit: am uitat sa va spun de histeroscopia de luni. Nu m-a durut fiindca mi s-a facut anestezie generala.

In schimb m-am cam speriat si am plins ca o fraiera si cred ca l-am suparat pe domnul profesor.
O sa ma duc la un medic sa-mi prescrie calmante (ceva natural daca se poate) ca nu se mai poate asa ...sint prea stresata si nu prea cred ca face bine la pregatirea pentru FIV.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Pisix, multumesc ca o sa te gandesti la mine. Sper sa fie bine de data asta.
Avalon, eii felicitari pentru normospermie. Uite unde duce perseverenta. Sotul meu s-a lasat de orice tratament. Si poate nu mai ajungi in Germanica (cum zice Kitta) si iti iese FIV-ul de la Giulesti. Cu cine faci de data asta?
Aly, merci, si tie multa bafta sa se fi prins embrionasii. Raluca a inceput deja?
Dany, ma bucur ca ti-ai revenit, cu chistul o rezolvi tu.
Marrina, nu m-am gandit de ce creste temperatura. Dar totusi cand imi faceam monitorizarile cu temperatura bazala si i le aratam Monseniorului imi zicea ca nu ovulez. Si apoi am inceput sa-mi fac progesteronul in z 21 si era OK. In fine, probabil cu adevarat stii doar daca faci o punctie ca si Rami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Avalon Bine ai revenit si bafta! Multumim de informatiile utile. Eu citisem de Dexamethazone dar am luat tot Medrol ca asa era schema la Giuly. Cred ca a fost un "lot" de testat rezultatele. Toate fetele care au facut in axceeasi perioada ca mine, luasera Medrol. Poate ne dai detalii despre
schema pe care ai primit-o din Germanica.

danyalo Ai toate sansele ca chistul sa dispara. Nu te mai gandi la el. Eu asa am facut si la urmatoarea ecografie (fara nici o legatura cu chistul) nu mai era nici urma. Poti sa iei niste zmeur daca vrei.

daniela b La urmatoarea eco ti se va spune ce tratament faci mai departe. Cand se va considera ca foliculii sunt destul de mari ti se va recomanda Pregnyl si ti se va spune ziua punctiei pe care ti-o va face Marinescu. Si ET la fel. Cocei se va ocupa de fertilizarea in vitro (adica ceea ce se intampla in laborator). Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Daniela_b, ma bucur ca ai trecut cu brio de histeroscopie. Cum l-ai convins pe Monsenior sa te anestezieze? Bafta multa cu tratamentul si incearca sa te mai relaxezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

daniela b- bafta in continuare! Lasa calmantele....vorbeste moi...care era praf cu nervii! Incearca sa nu te mai gandesti!
pisix- sa dea DD sa-ti indeplinesti visul cat mai repede si sa ai un fiv norocos!
Mirela-
marrina- ce anume exact...tinctura de mugur de zmeur?? asa cum scrie pe prospect?? de la Dacia Plant??
Anca Wish - tinem pumnii in continuare!
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by Mirela_1

Daniela_b, ma bucur ca ai trecut cu brio de histeroscopie. Cum l-ai convins pe Monsenior sa te anestezieze? Bafta multa cu tratamentul si incearca sa te mai relaxezi.

Mirela, nu pe el l-am convins ci pe medicul anestezist. Daca m-ai fi vazut cum aratam (alba ca hirtia, tremurind si clantanind din dinti) si tu m-ai fi anesteziat, cred ca a fost spre binele tuturor.

Dar, asa cum am mai spus, o sa merg la medic sa-mi prescrie calmante si... nici sa merg la un psiholog sa ma hipnotizeze (sa nu mai mor de frica asta aiurea de fapt, ca doar nu-mi ia cineva capul!) n-ar fi o idee rea.

Marrina, mersi de info, intr-adevar asa da, mai capata un sens!...carevasazica mai poate dura inca vreo doua luni, poate, nu?

Si inca ceva, sotul meu nu trebuie sa faca nimic in timpul asta? Sa ia si el ceva, o pastila, o bulina, un ac in fesa (ce, numai io?)?

Eu am primit schema de tratament fara ca profesorul sa revada analizele sotului si fara sa se mai uite la valoarea FSH.
Si m-am mirat, m-am gindit ca si alea ar conta foarte mult in "peisaj". Oare sa aiba asa o memorie de buna incit sa tina minte ce-i cu infertilitatea noastra, de parca n-ar avea un milion de probleme in cap?

Si oare daca faci FIV primesti o schema de tratament si daca faci FIV+ICSI primesti alta schema de tratament?

Mersi de incurajari, danyalo...asta ar fi cel mai grozav, sa nu ma mai gindesc...

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

daniela b bravo pt histeroscopia bifata si trecuta cu bine,vezi ca toate se rezolva pana la urma?Esti simpatica la fel ca de obicei...sotul tau sa incerce sa duca o viata cat mai sanatoasa,daca sta bine la capitolul spermograma,nu prea are altceva de facut,daca nu...se schimba datele problemei si ar putea lua Tribullus Terrestris cate 2-3 pastile/zi pana la punctie cand va "dona" .Poti lua si tu niste elevit tot pt intarirea si pregatirea organismului.Nu stiu cum procedeaza prof. Marinescu,dar daca dansul ti-a prescris un tratament va trebui sa il asculti cuminte si sa fii un elev sarguincios si la sfarsit sa te vedem premianta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput