FIV 135
Raspunsuri - Pagina 15
pisix spune:
Mirela_1 - bine ...deci am ajuns la concluzia ca n-am cu ce sa ma agit pana atunci, raman pe acid folic si gata :-)
Mama mi-ai creeat un gol in stomac ...deci mai ai asa putin !!! Am emotii deja pt tine ... si ET cand vei face ?
Si dupa aia mori de stres 14 zile ... De cand faci ET pana la test de sarcina nu ai cum sa afli nimic, nu ?
miruna79 - ah, de astea nu mi-a dat prin cap sa intreb ... Sorry, chiar nu stiu :-(
PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)
Mirela_1 spune:
Relya, nu fi suparata, ca e OK si la Giuly, mai putin faza cu blastocistii, asta nu se face din pacate.
Relya spune:
pisix, ai inteles bine. N-am nimic cu Giuli, Doamne fereste ! Dar mi-am facut atatea sperante ca pot face la Gynera ...ca ma buseste plansu' daca nu-mi iese pasenta. La propriu ! Nu mai spun ca m-am plictisit de injectii pana peste cap...
Mirelush ( tiza mea )fata.
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
Moniland spune:
Bubuka, vin, vin dar inca nu . Imi este draga echipa de acolo, si mai ales ca eu am avut un FIV reusit la ei, dar am fost ghinionista.
felicia_ spune:
Pisix, bine ai venit! Imi place optimismul tau, stiu ca at trecut prin multe..Si eu fac protocolul lund, si sunt tinerica!
Relya, lasa supararea ca vor iesi bb-ii incruntati! Tocmai fiindca la inceput ai avut unele "schimbari de planuri" ar trebui sa te gandesti ca acum ar fi cazul sa mearga toate unse! Hai ca vei fi cea care inaugureaza noua clinica!
Mirela, saru'mana pt raspuns! Bine ar fi sa cresaca si ai mei 5 mm in 4 zile.. dupa calculele mele cresteau vreo 10 mm...Acum, vedem vineri la eco...
Andrada, asa de optimista sa ramai, ok?
Nusy, Aly, Miruna
poze
pisix spune:
Da Relya stiu cum e ...si eu am inca pogramare la Giuli (mi-am facut preventiv si acolo); dar sincer si eu deja sunt setata pe Gynera
PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)
Mirela_1 spune:
Pisix, fara emotii ca nu fac bine cica. ET-ul il fac luni. Chiar ma intreb cum s-o imparti Dracea intre Giulesti si Gynera. De data asta incerc sa las stresul deoparte, o sa stau acasa doar o saptamana si apoi voi merge la serviciu. Testul se poate face si din z 10, de fapt asa l-am facut ultima data. Si nu prea ai cum sa afli pana la testul de sange, ca simptomele sunt inselatoare. Data trecuta ma dureau sanii de la utrogestan (cred) si eu ziceam ca de la sarcina.
Miruna, cred ca poti sa-i dai un telefon Claudiei (tipa de la receptie) si afli.
KITTA spune:
KoraPopmultam. Poti sa treci 3 esuari de FIV din cauza de intrerupere tratament. De fapt, chiar 4, asta ar fi no.5! Doamen a trecut 1 an de cand m-am apucat!
Andradate-am sunta odata, uitai ca esti in concediu. Bine ai revenit, asteptam sa ne povestesti la o intalneala...
Fetelor, stati asa cu intalneala, ca sa se mai adune evenimente!
Andradodeci, incepusi ieri? Eu eram sigura ca azi va fi Z1 (imi si facusem programare pentru Z7 de stimulare) si cand colo nu veni nici azi. Poate maine ca il astept ca pe DD si imi curg balele uitandu-ma la fiolele de Gonal.
Am uitat cine a scris ca i s-a marit doza la 600 UI Gonal? Scuze dar m-am updatat cu 16 pag in 15 min. Nu e cam mult? Parca in prospect scrie ca max. 475?
Fetelor, Gonalul se da compensat, ca eu de fericire ca acum incerc altceva (adica un protocol cu alte medic.) m-am repezit sa pun laba pe ele de la Giuli. Oricum mi-am luat pt. 6 zile si oricum nu am nervi sa alerg cu capul plecat pe la 1000 de usi sa mi se dea compensat, mai ales ca dr. de familie e in Grecia. Asa ca asta sa fie paguba mea.
Cine vrea Diphe o fiola de 0.1 cedez gratis! Si sa vaz ce mai am prin frigi, ca acu vad ca sun pe alt fagas. Apropos, Gonalul nu e nevoie la frigi!
Danyalotu nu ne mai bagi in zeama? Sau plecasi cu Avalonsi Carmencitain Germanica? Si ea s-a dat la fund sau cine stie ce o fi pe la fundu' ei acuma!
Moanahai mai treci si tu pe aici sau macar la o intalneala cu vechile prietene ca ne e tare drag de tine! Nu te lasam noia sa usor!
Mirela_1 spune:
Feli, stai linistita, ca are grija Monseniorul. Din cate stiu eu foliculii cresc in medie cu 1,5 - 2mm pe zi, sa ma corecteze fetele daca spun prostii.
Rely, suntem tize? Bravos! Nu te mai stresa, mai e un pic si afli unde faci.
DORIS_71 spune:
KITTA eu sunt cea cu 600 UI gonal. Am inceput primele 2 zile cu 600, urmatoarele 2 cu 450 si azi dupa eco mi-au marit din nou la 600 si mi-au micsorat doza de enentone de la 0,2 la 0,1 ml. Se vede ca nu raspund bine la tratament.
Fetelor v-am intrebat si eu ceva, chiar nu stie nimeni ce sfat sa-mi dea?
toate FIV-oasele.