FIV 135
Raspunsuri - Pagina 14
Relya spune:
Eu am fost ieri si mi-a dat sperante ca incepe sambata.
Adica mai bine zis am lungit-o cu tratamentul doua saptamani in plus ( in perioada de inhibare ) tocmai sa prind FIV-ul la cabinet la ea. Fac in plus si o zi de stimulare, tot din acest motiv. Si parca vad ca tot la Giulesti ajung... Oricum punctia e programata sambata. Teoretic la Gynera. Practic...vom vedea. Dar la norocul meu in situatii de astea...deja stiu cum va fi
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
bubudream spune:
Buna fetelor!
Am din nou o intrebare. Gonalul si Diphereline-ul se pastreaza la frigider? Sau numai Gonalul? Cred ca o iau razna ... Atata gandesc, ca nici lucruri despre care stiu sigur ca am citit, nu le mai stiu...
Mersi de ajutor.
Va pe toate!
DORIS_71 spune:
Fetelor am si eu nevoie de niste pareri Cand am inceput primul FIV mi-au dat ca tratament de sustinere Prontogest 100 fl, eu n-am ajuns pana la nivelul ala ptr. ca am intrerupt stimularea dupa 10 zile. De data asta mi-au dat ca tratament de sustinere Prometrium 200 mg capsule. Eu am intrebat-o pe gine. daca pot lua Prontogest ptr. ca le am de data trecuta (ceea ce nu-i adevarat, am doar reteta) ptr. ca aud de la voi ca-i mai bun si ea mi-a spus ca pot sa-l iau. Acum nu stiu ce sa fac tinand cont ca eu am oroare de injectii. Conteaza chir atat de mult acest progesteron injectabil? Se face in burtica sau intramuscular?
toate FIV-oasele.
pisix spune:
Relya draga scuze dar ai o atitutudine foarte negativista; trebuie sa crezi ca va fi bine; daca ai vorbit ieri cu ea, inseamna ca asa va fi.
In plus, parea relaxata si sigura pe ea si ferma (adica n-a lalait-o ca poate incepe saptamana viitoare ...poate nu ...) A zis clar ca saptamana viitoare are full. Deci intre luni si sambata nu cred ca e mare diferenta deci eu zic sa fii increzatoare si sa te duci sambata sa faci punctia.
Mi-ar placea sa tinem legatura, vreau sa stiu mereu impresiile tale.
Eu iti doresc mult succes si foaaarte mult optimism :-)
PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)
Relya spune:
pisix de la hormoni mi se trage starea asta " buna "...
Dr. a zis ca de sambata incep sa faca acolo FIV dar 100% sigur stie abia in cursul zilei de vineri. Adica ceva sperante ( sper ca nu desarte ) mai am.
Tineti-mi pumnii !
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
Moniland spune:
Bubuka, gonalul il pastrezi in frigider in cutia de legume. Dipherelinul in camera. Acum nu e f. cald si sigur nu depaseste 25 grade.
Stai linistita si orice intrebare ai avea noi suntem aici si te ajutam. Si eu dupa ceva experienta in ale FIV-ului cand incep tratamentul sau sunt deja in plina procedura tot ma panichez la niste chestii marunte. Acum cand nu sunt direct implicata gandesc cum nu se poate de limpede.
Bubuka, kry (clujencelor ) va tin pumnii.
bubudream spune:
Moniland: iti multumesc ca m-ai ajutat din nou !
Si iti multumesc pentru urari!
Hai si tu ... Sa fim 3 la clinica din Cluj !
toate fetele!
Mirela_1 spune:
Pisix, ai protocol lung pt ca esti tinerica. In general se zice ca protocolul lung e pentru tinerele si cel scurt pt cele mai coapte. Dar am observat ca dr. Dracea da protocolul lung. Cred ca la cel scurt e risc mai mare de hiperstimulare. Asa l-am avut si eu la primul FIV (lung), acum mi l-a schimbat (fac scurt) in speranta ca voi reactiona mai bine. De endometru, ce sa zic, fetele tind spre un 12mm cred, dar eu n-am aspiratii asa inalte. Organismul meu nu cunoaste val asta. Probabil ca si la FIV-ul asta voi avea in jur de 9mm, dar daca pe dr n-o ingrijoreaza, stau si eu linistita. Eu sunt in z. 12 de stimulare, maine dimineata fac ultimele injectii, maine seara pregnylul (astea-s alte injectii pe care ti le va prescrie) si vineri punctia. Daaa, si eu sunt fan Dracea.
Rely, hai ca-ti tin pumnii sa faci la Gynera.
pisix spune:
Relya m-a bufnit rasul ... Ai naibii hormoni !
Si ca sa inteleg bine daca nu faci sambata la Gynera tre' sa faci la Giuli ? Uuuf, greu... Mai ales dupa ce ti-ai facut sperante.
PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)
miruna79 spune:
Felicutz super productie hai sa dea Dumnezeu sa ti iasa din prima ma rog ptr tine si iti tin pumni.La mine s-a amanat pina in noiembrie inseminarea am vorbit cu dr Dracea si asa a ramas e mai bine ca intre timp rezolv restul si o sa fiu cu toate la punct.
Pisix multumim de informatia despre cabinetul dr Dracea e super asa si are si pret rezonabil, ai auzit ceva de inseminari cam cit ar costa o inseminare la cabinet??
Pup toate fetele si inca odata felicitari Diana_d mi ai dat sperante.
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.