Buna burticilor,
sunt insarcinata in 3 luni si jumatate si
de cateva zile am niste mici dureri de ovare,cand in stanga ,cand in dreapta.V-ati confruntat cu asa ceva?credeti ca este vorba de o raceala?
in trecut aveam mereu probleme cu anexita .Daca este vorba despre o anexita poate afecta sarcina?
Am programare la medic peste o luna,pt ca abea am fost saptamana trecuta cand am facut translucentza nucala dar atunci nu aparusera durerile de ovare.Credeti ca e necesar sa ajung mai repede la medic?
ce pot sa-ti spun... nu pot sa-ti spun ceva cu siguranta caci nu am idee..
si eu am avut..si inca mai am...cate-odata dureri ba in stanga ba in dreapta...ba chiar la inceputul sarcinii dr. mi-a spus ca ar fi normal...in caz ca nu prezint dureri prea mari...caci dupa parerea ei n-are tb sa ma doara...tare...
ce stiu eu acum...?
se poate trata si de o racela...dar numai medicul iti poate zice mai exact...
eu inca mai am dureri dar doar in partea stanga in dreptul ovarului ..si asta nu mereu..dar tind sa cred ca atunci cand ma apasa bb ca e destul de mare...dar suturile le simt f. clar.... mai ales caci cred ca e o parte mai sensibila....
daca crezi ca te ajuta la ceva... daca nu imi pare rau.... oricum tot la medic tb sa ajungi...dar sincer nu iti pot spune daca e un caz de urgentza...dar oricum o luna mi se pare un pic cam mult...nu ai un nr. de tel. sa suni..?
Stefania x 2
min.8sapt.
e normal sa ai mici dureri, ele se datoreaza uterului care se mareste constant/ muschii se intind. si eu am aceste dureri si tot 3 luni jumate am. uneori ma doare si in stanga si in dreapta in acelasi timp. Dar sunt dureri intermitente, le simt cateva secunde-un minut si apoi dispar, si tot asa. Atata timp cat nu sunt de lunga durata, puternice sau insotite de sangerare sau alte simptome, nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi.
sunt normale durerile de ovare la inceputul sarcinii pt ca se intind ligamentele burtii