Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(82)
Raspunsuri - Pagina 9
Victo spune:
quote:
Originally posted by dany2007
[quote]Originally posted by Victo
ha ha ha
azi mi-am socat vreo 3 prietene care nu ma vazusera de pe la 5 luni..si le-am aratat burta la camera web..he he he..:):)
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
si care a fost prima lor reactie?
Dana 28+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
pai una spre ex, m-a intrebat daca nu ma dezechilibrez...:):)
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
loub_erika spune:
buna dimineata,am venit sa va servesc cu o feliuta de tort,ca azi e ziua mea de nastere ,sunt foarte bucuroasa ca de ziua mea am asa o burtica !!!
Ieri am ajuns cu bine la Bucuresti,dar seara si noaptea am avut niste contractii la fiecare 15 min ne-dureroase,dar simteam asa o jena ,un disconfort,ca si cum mi-ar venii "musafirii" ,am luat nospa,ma mai lasau,dar azi noapte am avut din nou ,burta tare,asa ca am mai luat un nospa,of ma c-am speriasem un pic,bine macar ca sunt in Bucuresti acum ,la doar 10 min de spital,Doamne ajuta!! Am citit pe net despre aceste contractii la 15 sau 20 de min distanta ca pot fi doar contractii false,si ca se pregateste uterul...,dar totusi aveam inima cat un purice,iar sotul era numai un zambet,cu toate ca incerc sa il fac sa inteleaga ca nu e momentul potrivit sa nasc,dar el tot imi spune,mai dar daca ea vrea sa iasa nimeni nu o va putea oprii ,are dreptate dar eu ma rog sa mai stea macar inca 4 sapt,maine noi intram in sapt 34 !!
Acum ma simt mai bine,asa ca am sa profit de ziua mea dar nu cu plimbari ,sau cine stie ce alta agitatie,asa usor ca-i mai dragut,nu!?
ancadragoman LA MULTI ANI!!! ,sa ai parte de o aniversare de vis si sa te bucuri alaturi de ce-i dragi,multa sanatate si tot ce iti doresti!!!
pussi,sa sti ca am pus poze pe mailul comun,cu cartile ptr Angelina,una e in Romana ptr primul an din viata,iar cea de a doua e in engleza ,ptr primii 5 ani din viata ei ,amandoua imi plac la nebunie,le-am gasit in librarii,prin mall,sigur ve-i gasi si tu in librarii ca sunt mai multe tipuri,succes,ca merita !!
32+ Angelina
AMR 8 saptamani!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
Lala_D spune:
LA MULTI ANI ERIKA !!!
LA MULTI ANI ANCUTA !!
Sa fiti fericite fetelor, sanatoase, norocoase, sa nasteti usor si sa aveti bebei sanatosi si frumosi !!
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
pet.cost2005 spune:
La multi ani, erika !!!!!!!!! Sa ai parte numai de bucurii !!!!!
Multumesc pt. tortul ala virtual ... imi imaginez si eu ca e ala cu visine si cioco ...
La multi ani, ancaD !!!!!!!! Sanatate si numai bine alaturi de cei dragi !!!!!!!!!
Petronela
bb Silvia
pufulet74 spune:
Buna dimineata !!!
LA MULTI ANI ERIKA SI ANCUTA, sa aveti parte numai de fericire si bucurii, sa creasca bebeii mari si sa fie o mindrie pentru voi !!!
------------------------
Flory 33+ Joshua Raphael
AMR 7 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Roxxy80 spune:
Buna dimineata.
LA MULTI ANI ERIKA SI ANCA!!!!!! SA FITI SANATOASE, SA AVETI NASTERI USOARE SI BEBEI GRASANI, MANCACIOSI SI SANATOSI!!!!!
Roxxy 29+Rares Matei
Roxxy80 spune:
Fetelor, referitor la discutia de aseara pe tema cezarienei, eu pot sa va spun ca am in jurul meu 3 persoane (nasa, matusa si fina) care au nascut prin cezariana. Nici una nu s-a simtit rau dupa, au avut dureri suportabile, au putut sa-si tina copiii in brate. Singura problema a fost ca au alaptat de a doua zi. Toate 3 au alaptat cel putin un an. Poate si din cauza asta nu sunt asa de speriata. este adevarat ca poate eu nu o sa am norocul lor, insa sunt optimista. Recunosc ca le admir pe femeile care au curajul sa nasca natural.
Roxxy 29+Rares Matei
RAMONELLA spune:
La multi ani Anca si Erika!!!!!!!!!Sa fiti fericite si iubite!!!!!!!!Si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca!!!!!!!!!!Si sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi!!!!!!!!!!!!!
Iuipii!!!!Azi mancam tortulet!!!!!!!!!Si bem suculet!!!!!Eu vreau Pepsi!!!!!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel34+ Beatrice Alessia
AMR 6 saptamani
iuli-ana spune:
Buna dimineata,burtici frumoase!
LA MULTI ANI,ERICA SI ANCA!!
SA FITI SANATOASE,FERICITE SI SA VA VEDETI TOATE VISELE IMPLINITE!SA VA DEA DUMNEZEU ANI MULTI,COPII FRUMOSI SI SANATOSI,UN SOTZ CARE SA VA SUSTINA IN TOATE SI MUUUUUUUUUULTA BUCURIE!!!
Ana 26+