Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(82)
Raspunsuri - Pagina 8
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by pussi
bb eu sunt curioasa .. din fire desigur, cum se intampla in realitate?... ca cineva tot trebuie s-o impinga pe Ana... cine o s-o faca? Elena o sa fie prin zona... dar Ana care e sus??
PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Pusii la ceza in 3 min maxim te-a taiat si in 30 de secunde il si scoate pe bebe ...la tine intr-un minut dupa ce te-a taiat sunt scoase amandoua bebelinele. Nu e nevoie de nimeni sa impinga...le trage dr .
Dana 28+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
Ank83 spune:
[/quote]
Roxxy iti sustin parerea.
Nu vreau sa va speri fetelor dar daca va spun ce mi-au vazut ochisorii azi... cred ca visati urat. V-am spus mai devreme ca am fost la spital la o prietena care a nascut vineri...
Ce ma ingrozit a fost o tipa pe care am vazut-o pe salon, draguta ...dar daca ii priveai ochii inlemneai pe loc,erau aproape negri nu iti puteai da seama ce culoare au...erau si umflati. Prima data cand am privit-o am crezut ca a batut-o cineva,dar sotul prietenei mele mi-a spus ca a nascut normal si din cauza asta e asa. Si acum ma gandesc cat o fi suferit biata fata... vreau sa va spun ca si sotul meu a vazut-o si e marcat nu mai vrea sa nasc normal. Cat o fi impins biata fata...
Dana 28+ Luca-Rares
[/quote]
eu stiu ca ochii arata in halul ala la o proaspata mamica ce a nascut natural pt ca nu a stiut cum sa impinga si in loc sa impinga pe jos (adica sa se screama)si-a incordat muschii gatului si ai fetei...si astfel ii pleznesc venele de la fata si ochi.
Ank 35+
Raul
Mai avem maxim 5 saptamani pana la marea intalnire !!!
bb_yasmi spune:
dany eu stiu ca cezariana cu totul dureaza vreo juma de ora!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
34+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 6 sapt!!!!
dany2007 spune:
Ank83 - nu stiu cum a impins tipa cum s-a scremut...dar pe mine m-a ingrozit.
Dana 28+ Luca-Rares
Ank83 spune:
spun asta pt ca la ultima vizita la ginecolog , doctorita chiar m-a avertizat cu privire la aspectul asta, si zicea ca ochii iti pot ramane asa pana pe la 6 saptamani.Tu iti dai seama ca arati ca cu ochii rosii de la venele sparte
Ank 35+
Raul
Mai avem maxim 5 saptamani pana la marea intalnire !!!
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
dany eu stiu ca cezariana cu totul dureaza vreo juma de ora!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
bubulina noastra
AMR maxim 6 sapt!!!!
Poate sa dureze si o ora...depinde de dr cat se misca e repede. Dar pe bebe il soate in max 5 min dupa ce te-a taiat. Si dupa ce termina de cusut cand inca nu te-a dus la salon te trezesc.
Dana 28+ Luca-Rares
Victo spune:
bai fetelor..eu am avut ochii rosii de la cat de mult am vomitat, asa ca-s obisnuita..ajunsesem de ma durea gatu de muream de la atata efort, zi de zi..:(
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
bb_yasmi spune:
noi ne bagam la un film ca ne doare de la scaun!!!
de abia astept pana marti sa vedem ce pozitie mai are bubulina si ce greutate!!!
va pupam pe toate!!!
noapte buna!!!
bubulina noastra
AMR maxim 6 sapt!!!!
Victo spune:
ha ha ha
azi mi-am socat vreo 3 prietene care nu ma vazusera de pe la 5 luni..si le-am aratat burta la camera web..he he he..:):)
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by Victo
ha ha ha
azi mi-am socat vreo 3 prietene care nu ma vazusera de pe la 5 luni..si le-am aratat burta la camera web..he he he..:):)
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
si care a fost prima lor reactie?
Dana 28+ Luca-Rares