si eu sunt de parere ca ai lamblii, sotul meu tot asa patea si aveam impresia ca nu ii place mancarea mea, dar dupa ce s-a "deparazitat" ca sa zic asa, are pofta de mancare, si nu mai are greata, balonari si mai stiu eu ce simptome avea, ca lamblii astia ataca si pancreasul am inteles, fa-ti in examen si trebuie sa luati tratamentul toti din casa, se iau niste pastile si se repeta doza, dar nu stiu cum le spune la medicamente, il intreb pe sotul meu si iti spun.
eu am avut simptomele astea la diskinezie biliara. am renuntat la prajeli de cativa ani si alte mancaruri nesanatoase si n-am mai avut nicio problema. e putin mai greu poate decat sa mananci un hamburger rapid si ai scapat de grija dar din punctul meu de vedere merita. n-am mai racit tot de atat timp, am mai multa energie si analize foarte bune la ficat. nu cred ca e doar o coincidenta.
Iei pe stomacul gol vreun medicament? Ca eu asa am patit, luam Revalid pe stomacul gol, si ma apuca o greata, mama- mama...As fi vrut io sa fiu insarcinata!
Nu stiu ce ai mai facut intre timp, poate ai aflat de la ce ti se trage, sau nu.
Eu am patit asa acum cativa ani,nu numai ca mi era greata, dar si vomitam , mai ales noaptea.
Medicul mi-a dat un tratament homeopat - HEPATODRAINOL-picaturi si mi-a trecut imediat.
Vreau sa-ti spun ca m-am chinuit cu greata si cu voma vreo 6 luni pana sa fac acest tratament.
Sanatate!
Iliuta cand mai mergi cu masina drum lung ia Emetostop si nu o sa mai ai nimik. Si eu sunt la fel si asta imi face bine. Am mers de 2 ori pana in Grecia si nu am avut nimik, chiar am mancat pe drum.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007