burtica la gravide

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arima spune:

silmatei, iti spun din ce am vazut la altele, pentru ca la mine nu e cazul(si sper sa nu fie).nu cumva retii apa? am avut o colega de servici, care a avut acelasi tip de burtica, mare, dar ea retinea apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Buna, sunt Maia nou venita pe forum si as vrea sa adaug si eu cate ceva la subiect.Am o fetita de 13 ani si acum sunt insarcinata in 16sapt.In legatura cu marimea burticii depinde de fiecare individ in parte.Eu,de exemplu la prima sarcina aveam burtica mai mica la 3 luni comparativ cu acum,la a doua cand mi se cunostea burtica de la 2 luni.Nu sunt o persoana robusta dar nici slabuta.Am nascut fetita de 3,400kg desi toti se mirau cum de nu am nascut sau ca nu am gemeni.Acum la a doua sarcina cred ca va fi la fel caci sunt marisoara.Comparativ cu o cunostinta de-a mea care a nascut o fetita de 3,200kg abia i se cunostea burtica pe la 7 luni.Deci si eu sunt de acord cu faptul ca nu marimea burticii conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arima spune:

a mai trecut timpul, am avut si zile bune si zile rele, ca orice graviduta.
am asteptat atat pana la un nou post aici, pentru ca voiam sa vad cum evolueaza sarcina.
daca ar fi sa ma iau dupa ce zice echografia, puiul meu a miscat primat prima data la 3 luni si 1 saptamana. n-am mai auzit asa ceva.
mi-am pozat burtica. daca ma descurc sa o postez aici, o veti vedea. acum, calendaristic vorbind, ca si mai inainte, am 4 luni si 1 saptamana de sarcina(dupa echografie).
s-ar putea spune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

"Banditul" meu a miscat prima oara la numai 13 saptamani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Eu nu am mai auzit sa-ti spuna la ecografie cand a miscat bebe! Ori simti ori nu simti cand misca...ptc bebe tooot misca de cum se formeaza mugureii de membre, dar il simtim mai tarziu.

31+ AMR 9 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si eu sunt un pic ingrijorata de marimea burticii...eu am o burtica mai rotunda din conformatie si nu-mi dau seama daca ceea ce se vede e de la sarcina sau din cauza ca tocmai am mancatDaca trag burta, se face aproape plata si e moale. N-ar trebui sa se intareasca deja? Ca imediat intru in 4 luni.

15+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bea minim 2 litri de lichide, de preferat apa plata si nu minerala, ceaiuri, sucuri naturale neacidulate.
Cu burta m-am convins si eu ca nu e absolut nici o regula-mai nostim e ca mie diferite persoane imi spun ba "vaaai, ce burta ai deja" ba "dar nu se cunoaste deloc burtica" (sunt in sapt 18). asa ca...

naty 17+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu apa beau de la robinet 2 l pe zi, plus lactatele, plus supa si se aduna.

15+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Eu nu am mai auzit sa-ti spuna la ecografie cand a miscat bebe! Ori simti ori nu simti cand misca...ptc bebe tooot misca de cum se formeaza mugureii de membre, dar il simtim mai tarziu.

31+ AMR 9 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Laura ioana, eu cred ca ai inteles tu gresit. Arima a vrut sa spuna altceva, anume ca ea l-a simtit pe bebe ca misca la 3 luni si o saptamana, varsta a sarcinii stabilita conform ecografiei.

Arima, nu esti prima care simte bebele miscand asa devreme. Nu-ti mai fa griji, nu exista o regula privind marimea burtii. Daca ar fi probleme sunt sigura ca un medic ti-ar spune ceva, iar la ecografie se poate stabili destul de bine varsta sarcinii, se fac tot felul de masuratori.
Pentru a ma linisti, eu as merge la 2 sau 3 ecografisti diferiti, le-as spune ca nu stiu cand am ramas si as cere o estimare a varstei sarcinii.

Vio 20+
http://community.webshots.com/user/violetahar

Mergi la inceput