"moartea pasiunii"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Zice bine Adina Iulia. Sunt intru totul de acord!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

pai daca-i vorba de amuzament si exercitii de imaginatie atunci ia sa vedem : la inceputul relatiei , un preludiu romantic cu lumanarele si manele , un striptease in care apare la vedere o lenjerie la moda pe vremea bunicii(bunicului) de la tara , o locatie personala cu vecini nervosi cu copiii foarte nazdravani , tot timpul existand acompaniament de tipete si bubuieli , ceva "deserturi" de dormitor iesite din termenul de garantie si care au ca efect ceva greturi , varsaturi , dureri de burta , o soacra sau un ex- care suna incontinuu sub diverse pretexte tocmai in cele mai fierbinti momente, un sonor de tv dat la maximum cu ceva politica (corneliu vadim tudor) sau sport (gigi becali)si in plus chiar sa-l captiveze pe partener emisiunea tv ....
toate astea duc mai degraba la "lesinul " pasiunii , moartea ei fiind determinata ,presupun, din neglijenta din toate pdv-urile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
Originally posted by monixy

pai daca-i vorba de amuzament si exercitii de imaginatie atunci ia sa vedem : la inceputul relatiei , un preludiu romantic cu lumanarele si manele , un striptease in care apare la vedere o lenjerie la moda pe vremea bunicii(bunicului) de la tara , o locatie personala cu vecini nervosi cu copiii foarte nazdravani , tot timpul existand acompaniament de tipete si bubuieli , ceva "deserturi" de dormitor iesite din termenul de garantie si care au ca efect ceva greturi , varsaturi , dureri de burta , o soacra sau un ex- care suna incontinuu sub diverse pretexte tocmai in cele mai fierbinti momente, un sonor de tv dat la maximum cu ceva politica (corneliu vadim tudor) sau sport (gigi becali)si in plus chiar sa-l captiveze pe partener emisiunea tv ....
toate astea duc mai degraba la "lesinul " pasiunii , moartea ei fiind determinata ,presupun, din neglijenta din toate pdv-urile.

espiritu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

monixy, "aprob pozitiv" tot ceea ce ai spus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Un cuvant, doua cuvinte:
Infumurarea/prostia

Chestiunea este ca nu prea ma atasez de astfel de personaje, astfel incat pasiunee.... deeeeparteeeee eeeeee...

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

exact! aroganta-si gata pasiunea!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia spune:

quote:
Originally posted by espiritu

primele chestii care mi-au trecut prin cap sunt : igiena si sa nu fie epilata corespunzator.

nu epilata oricum, ci corespunzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

Da' chiar, si eu voiam sa te intreb espiritu: TU esti epilat corespunzator?! Ca nu mi se pare corect sa ii ceri asta numa' ei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
Originally posted by Rosey

Da' chiar, si eu voiam sa te intreb espiritu: TU esti epilat corespunzator?! Ca nu mi se pare corect sa ii ceri asta numa' ei....

http://bd.lilypie.com/AVkRp3.png
http://by.lilypie.com/imG0p3.png

desi nu ai cum sa controlezi asa ca va trebui sa ma crezi pe cuvant,ei bine da sunt epilat corepunzator.multumita?

espiritu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Ce inseamna " un barbat epilat corespunzator " ? ( scuzati-mi indiscretia .... nu astept raspuns.... deja m-am rusinat ) )

Mergi la inceput