Cura de slabire cu apa fierbinte

Cura de slabire cu apa fierbinte | Autor: Graviduta

Link direct la acest mesaj

Fetelor, cunosc pe cineva care a slabit band in fiecare dimineata, pe stomacul gol, cate o cana cu apa cat mai fierbinte. In rest, a renuntat la dulciuri si a mancat mai putina paine, dar manca normal. A slabit in cateva luni (nu stiu exact cate) foarte multe kilograme (parca vreo 20). Oricum, a slabit incet, dar bine. Si acum mananca normal, nu face excese si se mentine.

Ati auzit/incercat o astfel de cura? Eu am iceput-o azi si sper sa dea roade, dar mi-ar placea sa citesc si despre alte persoane care o cunosc.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Eu stiam ca se bea un pahar de apa la temperatura camerei, nu fierbinte, lasat de seara.
Asta accelereaza metabolismul! Si da, da rezultate,dar nu spectaculoase, trebuie rabdare!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

mai, eu cred ca e vorba de apa fiarta si racita , si bauta la temperatura camerei,nicidecum fierbinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by dearChris

mai, eu cred ca e vorba de apa fiarta si racita , si bauta la temperatura camerei,nicidecum fierbinte

- - - - - - -
vau dagoste

Nu, o stiu si pe cea cu apa fiarta si racita. Dar asta chiar e cu apa fierbinte. Am tot cautat si pe net, dar nu am gasit cine stie ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Gravi, nu mai bea apa/ceai/cafea fierbinte ca ai sa faci riduri (am auzit si eu) si dupa aia ce te faci slaba, dar cu riduri. Mai bine mai plinuta si cu fatza frumoasa

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by miki68

Gravi, nu mai bea apa/ceai/cafea fierbinte ca ai sa faci riduri (am auzit si eu) si dupa aia ce te faci slaba, dar cu riduri. Mai bine mai plinuta si cu fatza frumoasa

cristina d.

Pai vreau sa mai slabesc sa-mi cumpar hainute LR. Acum, pe bune, cel care a tinut aceasta cura nu a facut niciun rid suplimentar de la asta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Graviduta

Pai vreau sa mai slabesc sa-mi cumpar hainute LR. Acum, pe bune, cel care a tinut aceasta cura nu a facut niciun rid suplimentar de la asta.

Pai, da tzitzi lui bebita Mara, mananca cumpatat si ai sa vezi ca ai sa slabesti. Tu vrei toate odata? Si proaspata mamica si fotomodel?. Cat despre haine de la LR, lasa ca ai timp pana la reducerile din ianuarie...

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Miki, dar care e legatura intre apa fierbintre si riduri? Adica inteleg ca daca te speli cu apa fierbinte, o sa se strice un pic pielea si sa faci riduri, apoi daca bei apa fierbinte sa se strice dintii caci se crapa desi nu sesizezi cu ochiul liber...samd. Dar ca daca bei apa fierbinte faci riduri nu am mai auzit. Ai citit tu cumva o explicatie stiintifica? Caci m-ar interesa sa stiu.

Eu am citit undeva ca daca bei apa fierbinte (dar nu cit sa iti arzi limba) slabesti pt ca cica s-ar mai topi din grasimile de pe intestine, etc....nu stiu daca e adevarat.

Pupici

Edit: Ce inseamna LR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si eu stiam ca este o legatura intre cafea/ceai fierbinte si riduri.

Printesa Roz nu i recomandat sa te speli cu apa fierbinte! si in nici un caz pe fata...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by printesa_roz

Miki, dar care e legatura intre apa fierbintre si riduri? Adica inteleg ca daca te speli cu apa fierbinte, o sa se strice un pic pielea si sa faci riduri, apoi daca bei apa fierbinte sa se strice dintii caci se crapa desi nu sesizezi cu ochiul liber...samd. Dar ca daca bei apa fierbinte faci riduri nu am mai auzit. Ai citit tu cumva o explicatie stiintifica? Caci m-ar interesa sa stiu.

Eu am citit undeva ca daca bei apa fierbinte (dar nu cit sa iti arzi limba) slabesti pt ca cica s-ar mai topi din grasimile de pe intestine, etc....nu stiu daca e adevarat.

Pupici

Edit: Ce inseamna LR?

POZE

Nu am argumente stiintifice. Anyway, replicile mele sunt o mica tachinare intre mai vechi cunostinte.
LR= La Redoute

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Banuiesc totusi ca nu trebuie sa fie chiar fierbinte. Ajunge daca e calda doar.
Si se bea doar o cana dimineata, seara nu?

Criss si Alex

Mergi la inceput