40 cu + sau - (cap.30)
Raspunsuri - Pagina 5
balanta spune:
De cativa ani, atunci cand am putin timp, mai navighez pe net si printre altele mi-a atras atentia lipsa forumurilor sau lipsa subiectelor de discutie a celor trecuti de 40 de ani. E drept ca de cand tot caut am trecut de 45.Oare chiar sa nu mai putem comunica intre noi, sa nu mai avem nimic de spus sau exista o resemnare generala?
Desprecopii am aflat intamplator si din cand in cand citesc ici si colo incercand sa ma regasesc in vreun capitol.Asta s-ar parea ca ar fi al nostru.La multi ani! celor trecuti de 40 de ani...
Gabi_K spune:
La multi ani fetelor!!!!
Balanta bine ai venit! Sper sa te simti bine aici pe DC!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
doibebei spune:
La multi ani va spun si eu!
Nu stiu daca va mai amintiti de mine eu n-am mai fost de mult pe aici dar v-am mai citit din cind in cind sa stiti....
Pe Doina o stiu de la sor-mea iar Gabi nu stiu daca ma mai tine minte dar am mai vorbit...e mult de-atunci...era in plin divort...ma bucur ca acum esti bine GabiK...
Sa aveti zile bune!
Chiar daca nu te cunosc Ina, da-ne un semn ca ne ingrijoram!
Liana30 spune:
La multi ani va spun si io!!
va pup pe toate..bine v'am regasit![]()
Putin cu putin se aduna marea...
...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....
doinabita spune:
Buna fetelor!!!!
Ina , da de veste !!!te rog!!!!
Si eu va spun :LA MULTI ANI FETELOR!!!!
Cam slaba prezenta pe la noi, pe aici!!!
Va pup pe toateeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
Doina Bita
Gabi_K spune:
Doibebei, imi amintesc de tine:))) Ma bucur ca v-ati intors si tu, si Liana!!!
poze
Totul despre alaptat!
Liana30 spune:
si io ma bucur![]()
va pup pe toatee
Putin cu putin se aduna marea...
...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....
doibebei spune:

Ce mai faceti? Ma bucur ca-ti amintesti GabiK, sper ca esti bine si tu si copii..
Doina sper ca si tu esti bine..Cum mai evolueaza Dan?
Gabi_K spune:
multzam Doibebei, suntem relativ bine... Mai avem probleme cu exul, dar in rest, avem liniste si pace:)
poze
Totul despre alaptat!
doinabita spune:
Doibei, acum Dan are ceva probleme, or sa treaca si astea...eu sunt mai intoarsa pe dos din cauza asta.
Voi fetelor sunteti bine???Va puppppppppppp!!!
Doina Bita