40 cu + sau - (cap.30)
Raspunsuri - Pagina 3
Gabi_K spune:
Ina, nush ce sa-ti zic. exului meu prima reactie a fost si mai dura: decide-te de care copil vrei sa scapi? ca unul mie, unul tie.
Ulterior s-a gandit si el ca e mai ieftin sa-mi lase pe amandoi,iar el plateste un milion pensie si cu asta basta datorii de tata. Ii duce de doua ori pe luna, cate doua zile, la parintii lui, acolo vai si amar de copiii mei, asta inseamna 12 zile fericire, doua zile stres. Totusi e un mare pas fata de stres non-stop, nefericire non-stop. Deci eu zic ca merita. Si da, am pierdut foarte mult la capitolul finante (as zice tabula rasa) dar la capitolul suflet si sentiment am castigat toti trei.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
lilach spune:
Ina trebuie sa te gindesti ca si intr-o zi va fi bine si pentru tine. Spera...e tot ce pot sa-ti spun ...spera ca si pe strada ta va fi soare intr-o zi.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
lilach spune:
wow...ce rar se intra pe aici...sper ca toata lumea e ok.
Sa auzim numai de bine.
O saptamina placuta.
ella&com.
Gabi_K spune:
noi suntem o.k.... Ina, ce mai faci?
Doina, voi bine?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
lilach spune:
Gabi,
ce supriza!!...nu te-am vazut demult pe yahoo. Sotul meu este in Oradea pina miine...mi-a spus ca e tare frig...si eu ii povesteam cum ieri am fost la mare si am stat vreo 2 ore pe iarba si Laura era in costum de baie.
Se intoarce la Bucuresti pentru ca are niste intilniri de afaceri.
ella&com.
Adrianaa spune:
Iata un articol care m-a facut sa-mi mai vina sufletul la loc...
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/show_article.php3?article_id=4714&page_nr=1
pag. 2 a articolului
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/show_article.php3?article_id=4714&page_nr=2
istorioare cu talc (pentru copii)
www.crestinortodox.ro/AscultaCasa_cu_mireasma_de_brad_lectura_Florian_Pitis-1261.html" target="_blank">povesti audio (pentru copii)
doinabita spune:
Ina, intra sa vorbim.Nu te inchide in tine!!!!nu e bine!!!Indiferent ce hotarasti ...comunica!!!!da afara tot ce nu iti convine.Cel mai periculos este sa nu comunici.
Noi suntem bine fetelor, numai ca sunt ocupata cu gradina pentru la primavara, am facut curatenie generala, zilnic mancare , treburi casnice.Sper ca si voi sunteti bine.Va puppppppppppppppppppppppp!!!!
Doina Bita
lilach spune:
Sint pe aici ...dar foarte dezamagita de acest forum...am scris la un subiect in urma cu citeva zile si nici pina astazi nu mi s-a raspuns...nu neaparat mie dar asa ca sa simt ca macar e cineva cu mine...
Nu stiu daca voi mai scrie...
Sper ca toata lumea e bine.
Gabi_K spune:
hop si eu in zona... am avut o saptamana grea, mama era plecata cu fiul meu, eram noi 2 cu Lili acasa, si cum avem program foarte incarcat (adica ea), ieseam zilnic la 7 si un pic din casa, intram la 8-9 seara... m-am trezit ieri cu toata casa vraiste, morman de haine nespalate... am facut ordine, seara au sosit ai mei acasa, din nou am turn de haine nespalate, casa vraiste... moamaaaaa, ce ma distrez!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!