Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (7)
Raspunsuri - Pagina 6
danast spune:
Bine ai venit la noi in gasca Ecaternia si felicitari pt sarcina!
Adela iubita pe unde esti? Ce iti mai fac prichindeii? 
Dana si www.dropshots.com/danast1" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
irlandeza spune:
Ce liniste pe aici......
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
29+
bb PATRICIA ALEXIA
danast spune:
Irlandeza
cum creste burtica? Cum te mai simti?
Dana si www.dropshots.com/danast1" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
ancaurn spune:
Buna fetelor,
Desi citesc forumul de mult, abia azi am inceput sa postez. Si asta pentru ca in prima sapt din iunie 2008 voi deveni mama pentru a doua oara. Ce ziceti, ma primiti printre voi? Fiind tot din Baia Mare, parca avem mai multe in comun. Mai este cineva care naste in iunie?
Anca
+8 & Cezara 4ani si 4 luni
olim spune:
salutare tuturor
fetelor, eu sper sa am net acasa de saptamana viitoare si sa intru mai des.
irlandeza, sa stapaniti sanatosi carucioru.Si noi am luat tot jane, dar e carrera cup.Is curioasa cat te-a costat .Pe noi 400 cel cu matrix cup, ca eu nu am vrut landou.
va pup pe toate si sa ne auzim cu bine
irlandeza spune:
Danast, burtica e bine acum, nu mai am probleme, poate putina indispozitie pe sub coaste, dar e normal , nu ? Sunt din ce in ce mai greoaie. Mai am aproape 10 sapt. Nu mai e mult
Olim, aici Carrera Pro Matrix , e cam 587 euro. Pe site-ul lor am vazut ca in acest pret e inclus scaunul de masina si caruciorul, care-l folosesti pana la 3 sau 4 ani.
Al nostru a costat 700 euro, probabil pt. ca e cu 3 roti.
Toata lumea a zis ca suntem nebuni ca am dat atatia bani, dar noua ne place si cum am avut si posibilitati......Asa cum ai zis si tu, sa le stapanim sanatosi.
29+
bb PATRICIA ALEXIA
MissJJ spune:
Buna fetelor!
Indraznesc si eu sa intru la subiectul vostru cu o rugaminte.
Noi venim in concediu in Romania in iarna si vrem sa inchiriem un apartament in baia mare cu cel putin 2 dorm ca suntem noi trei(bebe, sotul si eu) plus parintii mei pe perioada 27 decembrie-4 ianuarie.
Rugamintea mea e stiti pe cineva care inchiriaza apartament si ar fi dispus sa inchiereze pe perioada asta? Intreb aici la voi ca as vrea sa fie cineva care cunoasteti sa fie de incredere. Avem nevoie de un apartament mobilat, nu ultimul racnet sau ceva dar sa fie curat si sa aiba incalzire centrala si apa calda curenta ca na avem bebe mic si tre sa facem baitza.
Va multumesc anticipat si astept raspunsurile voastre!
Pupici din uk.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
irlandeza spune:
Ancaurn,
bine ai venit si sarcina usoara sa ai. Da-ne mai multe date despre tine .
Ali,
vad ca esti cam ocupata, nu mai scri la noi.
29+
bb PATRICIA ALEXIA
irlandeza spune:
Ce liniste !!!!!!!
30+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 10 SAPTAMANI !!! 
ancaurn spune:
Buna tuturor,
Multumesc Irlandeza pentru primire.
Eu stau pe langa Expocom, am 32 de ani, mai am o fetita, Cezara de 4 ani si 3 luni si sunt din nou insarcinata de 8+ saptamani. Din fericire, aceasta sarcina, spre deosebire de prima, nu imi face nici o problema. Daca cu Cezara la varsta asta de sarcina eram cu peruzii in spital din cauza varsaturilor foarte dese, de data asta am doar in unele dimineti mici greturi, dar fara a ajunge sa vomit. Sper sa fie tot asa. In schimb am ceva emotii in legatura cu anticorpii anti RH, pentru ca eu am RH-ul negativ si sotul meu il are pozitiv. Cu Cezara nu am avut probleme ca a mostenit RH-ul meu si dl doctor spune ca din aceasta cauza nu ar trebui sa fie probleme nici acum, dar stiti voi cum suntem noi mamele. Oricum voi merge zilele astea sa-mi fac analizele.
Vreau si eu in listuta. Trebuie sa-mi introduc eu datele, sau o face un moderator pentru mine? Si va rog sa-mi spuneti si mie cum pot sa pun poze. Promit sa invat repede
Anca
+8 & Cezara 4ani si 4 luni