Teo vrea sa fie un copilas ca toti ceilalti

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jenycuta30 spune:

Va multumesc tuturor pentru ca ne sunteti alaturi!

Azi am facut din nou testul cu solutia de contrast si era bine.Au inceput din nou cu ceai pt ca toata perioada asta s-au oprit sa se vindece locul.
Inca nu stim daca e reflux sau doar stomacul inca nu functioneaza cum trebuie.Ma gandesc ca la reflux ar trebui sa vomite imediat dar si azi dupa ce i-au dat 20 ml ceai a vomitat cam la o ora si jumatate.
Dr Foker vine la sfarsitul lunii si sper ca el sa rezolve toate problemele pentru ca dr de aici sunt depasiti de atatea complicatii.
Anastomoza arata bine la radiografie nu este chiar asa de strimt locul si nu ar avea nevoie momentan de dilatare asa ca nu stim cand va fi aceasta.
Cred ca a prins un virus pentru ca tuseste si stranuta dar nu este ceva grav.
Teo este tot timpul vesel si zambeste la toate asistentele . Se joaca mai bine si si-a recapatat un pic vocea chiar daca a uitat sa vorbeasca.Piciorusul e mai bine dar inca il mai doare cand il schimb de pampers.
In rest cam toata ziua stam la spital , mai dam o fuga la MC Donlds House sa mai mancam cate ceva si seara ceva cumparaturi iar apoi la bucatarie sa gatim.Nu stiu cum traiesc nemtii astia ca nu prea ii vad gatind.Noi sntem morti fara o supa sau o ciorbica.

Copoiu Eugenia
--------------------
Teo te roaga sa il ajuti! Are nevoie de 6738 EUR
http://teo.seek-on.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

jeni, nemtii astia mananca f bine, doar ca au alte obiceiuri gastronomice decat noi:)) Ce mai faceti? cum va petreceti weekendul?

-----------------------------------------------
Michidutza: "Du bist meine Lieblingsmutter"
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

Buna seara.
In ultimul timp am venit foarte tarziu de la spital si mai ales foarte obosita si nu am fost in stare sa intru sa va mai scriu.Nici in seara asta nu sunt sigura ca nu o sa ma intorc la spital la Teo.
Astazi trebuia sa fie operat (fun duplication) contra refluxului dar ieri dupa amiaza in timp ce dormea a inceput sa ii creasca temperatura si intr-o ora a ajuns la 40,2.Sa nu mai zic ca doctorii spuneau ca daca totul merge bine dupa operatie cam in doua saptamani putem pleca acasa.
Sincer mi-a fost frica sa ma bucur pentru ca nu e prima data cand mi se spune asta.Cat despre plecat acasa trebuie sa ne facem un plan din timp pentru ca biletul meu expira pe 2 martie iar singura nu am cum , nu cred ca m-as descurca cu Teo.
In oras este epidemie de gastro-enterocolita si din cate se pare a luat si Teo.
Acum nu stiu cand va fi operat dar dr Foker vine pe 24 februarie si poate il opereaza el,daca are timp .
In rest nu prea mai avem tmp de nimic .
Duminica am fost si noi prima data dupa 7 luni afara in parc, dar numai 10 minute.Teo era fascinat de tot ce vedea in jur cu toate ca nu a fost frumos afara.Offff si ce se mai juca chiar mi se parea ca este cel mai bine din toate aceste luni.
Tot astazi am fost informati oficial ca ar trebui sa incercam sa mai platim ceva din suma pe care o datoram spitalului.Am cerut medicului sa imi faca o scrisoare unde sa specifice acest lucru iar noi o sa incercam cu toate ca nu cred ca o sa putem.Factura sitalizarii lui Teo a depasit demult 200 000 euro.

Va mai aduc vesti maine , sper poate mai bune!!!!

Copoiu Eugenia
--------------------

Mergi la inceput

Am sperat sa va aduc vesti mai bune astazi dar nu este asa.
Teo are infectie in singe de la linia intravenoarsa(cateter).
In numai o zi infectia s-a intins in tot organismul iar din cauza aceasta rinichi nu mai functioneaza cum trebuie.
Teo astazi arata ca un balon gata sa explodeze din cauza apei care s-a acumulat in tesuturi.Dupa amiaza a inceput sa elimine mai bine lichidele si nu a mai facut temperatura. Sper ca antibioticele sa inceapa sa isi faca efectul.Acum trebuie sa asteptam sa isi revina dar infectia este foarte mare si nu stiu cand va fi asata.Dupa aceea va fi operat.
Din pacate nu va putea fi operat de dr Foker .

Copoiu Eugenia
--------------------

Mergi la inceput

uoffff, mai jeni. Nici u stiu de unde mai iei putere... Dar sunteti aproape... f aproape si va tinem pumnii sa plecati in curand acasuca....

Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eugenia, imi pare rau sa citesc ca Teo e bolnavior . Insanatosire grabnica! Ai sa vezi ca o sa isi revina si o sa fie bine!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

a venit Dr. Foker? cum se simte piticu? asteptam vesti!

Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

Buna tutror!!!
Dr Foker a venit marti si a plecat miercuri dupa ce l-a operat pe Ionut.
Teo se simte mai bine dupa infectia cumplita pe care a avut-o in sanga.
La testul cu solutia de contrast se vede lichid iesind ca intr-o cuta mai sus de locul in care este anastomoza.Pentru a se vedea ce este exact acolo trebuie sa facem endoscopie iar medic de aici vor sa fie dr Foker aici in cazul in care se intampla ceva.
Teo este programat duminica la endoscopie si apoi daca totul merge bine ii fac si operatia pentru refux.
In rest este foarte jucaus si a inceput sa si rada in hohote cateodata.
Noi stam cum stiti mai mult pe la spital iar acum stau cu inima stransa sa vedem endoscopia.

Doamne ajuta...

Copoiu Eugenia
--------------------

Mergi la inceput

Offffff Doamne imi este frica sa ma mai bucur!!!!!
Teo se simte foarte bine dupa operatie nici macar nu zici ca a fost operat.Maine vedem daca operatia a reusit pentru ca maine vor incerca sa ii dea ceva mancare, cred ca lapte.
Daca totul este bine este posibil ca vineri sa il luam la Mc Donald House
iar apoi dupa o saptamana putem pleca acasa.Asta bineinteles daca nu apar ceva complicatii.Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.

Copoiu Eugenia
--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Draga mea, Dumnezeu sa va ajute sa aveti curand bucuria reintoarcerii acasa SANATOSI. Jeni, am observat ca la semnatura scrie ca aveti nevoie de vreo 6000 EURO. Ma gandeam ca ar fi bine sa schimbi. N-am verificat, dar s-ar putea si la inceputul subiectului, unde e rezumatul cazului, sa fi ramas aceeasi suma. Ma gandesc ca unii oameni, daca vad o suma mai mica, se gandesc ca nu e asa urgenta nevoia ca la alte cazuri unde trebuie sute de mii de dolari. Iar la voi din pacate s-a ajuns la o astfel de suma, deci ar trebui sa se stie. Oricum, cumva se va rezolva si problema banilor, important e ca Teo e bine. Pupici multi si numai bine.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput