Teo vrea sa fie un copilas ca toti ceilalti

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Probabil ca incearca spitalul sa mai acopere din costuri fara sa va ceara voua si asa o fi ajuns la urechile domnului cu organizatia situatia voastra. Si cei din Bremen au incercat cat au putut sa apeleze pentru noi la tot felul de organizatii, la statul german, la statul roman... E tari nemtii astia, ce mai

In rest... ce sa zic... stau cu inima cat un purice mic-mic si astept si eu ca si tine sa treaca zilele acestea, cu ajutorul lui Dumnezeu, cu bine.

Noapte buna!

Happiness is a smile

Andrei are nevoie de ajutorul vostru ! (mai sunt de strans inca 44.000 EUR, din 161.000 EUR)
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

cum se simte Teo post operator cum evolueaza starea lui?

Sa dea DD sa fie bine si sa auzim numai vesti bune!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenycuta30 spune:

Vesti bune!!!!
Astazi dupa ce dr Foker a vazut radiografia la plamani a lui Teo a decis sa ii scoata medicamentele de relaxare pentru ca se vedea o acumulare de lichid ce trebuie eliminata.
Pe la ora 12.30 a inceput sa se miste putin iar mai pe seara a deschis ochisorii lui frumosi.Dupa cateva minute m-a privit lung apoi a zambit.
Sa dea Domnul sa zambeasca mereu pentru ca merita sa fie fericit.Orice copil merita!!
Maine o sa vb cu dr.Foker despre ce vom face mai departe.Am inteles ca peste 2 saptamani o sa ii faca un test pentru a vedea daca are reflux gastric.Mai avem drum lung pana vom fi acasa dar macar sunt fericita ca suntem pe drumul cel bun.

Copoiu Eugenia
--------------------
Teo te roaga sa il ajuti! Are nevoie de 18.477 EUR
http://teo.seek-on.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Astea da, vesti bune! Multa sanatate lui Teo si recuperare usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Jeni, ne dati vesti minunate!
Doamne ajuta sa fi trecut peste hopurile cele mari si sa fi scapat de probleme!
si inca un , nu ma pot abtine, ce sa ii faci

Happiness is a smile

Andrei are nevoie de ajutorul vostru ! (mai sunt de strans inca 44.000 EUR, din 161.000 EUR)
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

jeni, sa dea Domnul sa mearga bine, nu mai aveti mult. Stiu ca sperati sa mergeti acasa de sarbatori, dar uite ca totusi Mosul nu v-a uitat si v-a adus vesti bune. Va pupam si sa auzim numai de bine!

-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

De cand am scris ultima data nu prea sunt schimbari doar ca azi sigur ii vor scoate tubul de la intubat.
Luni vedem cum este esofagul si daca are reflux cu toate ca doctorul a spus ca mai mult ca sigur ca va avea.
Teo este slabit dar incearca sa se joace si sunt fericita ca nu a uitat sa zimbeasca.

Copoiu Eugenia
--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

jeni, a scos tubul? cum a fost?

-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

Cu lacrimi in ochi am intrat pe forum sa va spun ca Teo nu este bine.A aparut o fistula in esofag in locul in care s=a facut anastomoza.Cat de rea este situatia nu stiu dar de dimineata Teo se simtea rau si i=au facut o radiografie.In aceasta se vedea aer in torace ceea ce nu este normal.Cand asistenta a venit sa imi spuna ca trebuie sa il pregateasca sa mergem cu el pentru ai face testul cu solutia de contrast mi-am dat seama ca ceva nu este in regula.
Imediat dupa aceea am vorbit cu medicul chirurg si acesta crede ca ar trebui sa asteptam poate se inchide singura. A fost din nou intubat dupa o zi in care a stat fara tub pe trahee.Din nou cu medicamente de relaxare si cu sonde pentru saliva pe gurita.
Astazi erau 10 zile de la operatie si chiar ma gandeam ca am scapat de complicatii.
Teo este atat de slabit nu stiu daca mai poate rezista la alte operatii.In cazul in care nu se inchide fistula medicii de aici spun ca singura optiune este sa ii scoata esofagul la gatut,acolo unde era atunci cand am venit,iar esofagul de jos sa il inchida si sa il prinda in interior dupa care trebuie sa se vindece foarte bine ca sa mai putem incerca anastomoza.
Nici nu vreau sa ma gandesc la aceasta varianta pentru ca simt ca inebunesc!!!
Imi pare rau ca va aduc vesti proaste !!!

Copoiu Eugenia
--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

of, ce pacat...
Doamne-ajuta sa se inchida fistula de la sine !

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput