Mamici de septembrie - octombrie 2007 (85)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

'Neata!

Tabitha felicitari pt. bebe Nathan!
Missy felicitari pt. Maia!
Isabeluta felicitari pt. bebe Vlad Matei!
Vmkriss si Flori felicitari pt. bebe Eduard Alexandru!

Aniast,Rodica bine a-ti revenit!Andreea,ai un bb falcos si dulce,sa va traiasca!

Roxali frumoasa descriere a ceea ce simte bb la mami in burtica,nu mi-as fi imaginat...

Alinus mie imi place Iulius Andrei

Fetele,am si eu o intrebare:cei doi ani de stat acasa mai constituie vechime sau nu?

Dana 37s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Stiti cumva daca conopida se poate manca in timpul alaptatului? Stiu de varza si fasole, de care nu mananc.Eu ca legume mananc cartofi, brocoli, ardei, si legumele din supa-ciroba:morcov, albitura, loboda.A cumparat sotul o conopida-ca stie ca imi place.

Bernix, eu cand ies in parc cu Antonia, ma imbrac numai in camasi sau bluze cu fermoar, care se pot deschide usor in caz ca i se face foame.

Roxana, sora mea a avut dibet gestational la bb2, si a tinut regim a nascut bebe de 4200(dar si bb1 a fost maricica 3800). Dar la ea, s-a depistat pe la 5-6 luni.Dar am inteles ca la tine nu erau indicii de diabet, bebe era la eco in jurde3.5. Daca te framanta aspectul acesta, poate e bine sa consulti un diabetolog cand ai timp, sa intrebi daca se putea declansa in ultima luna si alte detalii.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bine-ai venit Eduard Alexandru!! felicitari taticului si refacere usoara mami Flori!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Buna dimineata de la noi...iata ca reusim sa intram un pic sa vedem ce mai fac mamicutele cu bebei si gravidutele in asteptare....
Noi ne-am intrat in ritm...la 3 ore si uneori la 2,30...laptic avem,dar daca nu ne odihnim suficient scade...deci fetele mult ,mult somn si ceai de fenchel foarte bine merge....suntem cumintica si frumoasa...avem un program bun , exceptie seara intre 22 si 24 cand avem concert inca nu am descoperit care ecauza..dar suntem in cercetari...

Felicitam si noi pe ultimii veniti pe lume , nu am apucat sa citesc dar am vazut ca a venit bebe Alexandru de Vmkriss si Flori, sa fie sanatos si mancacios si sa va umple viata de bucurii..
Fetelor vroiam sa va spun ca Onuta ne-a umplut viata,ne este draga de ne topim langa ea, mi-i drag sa o alaptez , sa o schimb, sa o imbrac , e ca o papusa..fac totul cu o placere imensa..nici nu stiu de unde vine....chiar si cand plange si plage frate nu se incurca...ma doare sufletul..si as vrea sa ii iau cu mana orice suferinta...e a noastra...nici nu stiu cum am trait atatea ani fara ea...

Haideti ca m-am intins..dar e aci langa ine ..trag cu ochiul la cat de frumos doarme si nu ma pot opri...

Pentru Nanita ,draga de tine,am eu asa un feeling aparte...iti spun din proprie experienta..si sper la fel sa se intample si la tine... de atata asteptare se vor derula toate cu o viteza uimitoare cred..
eu nu am descris inca nasterea Onutei dar credema ca vei sti...mie mi s-a rupt apa..fiind pe toaleta a inceput sa curga ceva lichid rozaliu..dopul nu l-am vazut , nici nu stiu cum arata de fapt...
apoi a inceput sa picure(norocul meu) de am putut ajunge la spitalin conditii bune fara sa patez acar un tampon din ala mai mare..dar si durerile de burta si sale nemaiavute pana atunci au venit totodata..eram dilatata 2 si durea cu intermitente , aici e important sa respiri prelung , rar nu repede ca si cum ai fugi desi asa iti vine sa faci....
Asa a inceput la mine ....nici oxitocina nu mi s-a administrat totul apoi a decurs surprinzator de repede...
Revin cu povestirea pt ca Onuta face ochisori...
Stiu a sa ziceti ca vb si nu am pus o poza ceva o sa fac si asta...imediat ce ma dumiresc cum fac...

carmen siOana Isabella 16.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna dimineata ,

noi raportam o noapte cam urata.nu colici.

Bebe fornaie asa tare ca nu mai stiu ce sa-i fac.
i-am pus ser fiziologic in nasuc insa degeaba.nu scoate pompa nimic din nas.nici macar nu are muculeti.
insa asa cum zicea si Roxana acel horhait il are undeva intre nas si gat.acolo se aude.

pediatra l-a consultat si mi-a spus ca e bine sanatos.
nici nu se mai odihneste bine din cauza fornaitului.
sunt disperata.oare se poate ineca?

ce sa ma fac???
cum pot sa-l ajut???

va pup si va urez o duminica frumoasa.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Felicitari pentru Mirela, sarcina usoara!

Afibebe, pune-i ser asa cum scria Sim, numai intr-o nara, si incalzeste serul inainte sa i-l pui in nasuc. Dar daca zici ca nu are muculeti, nu vezi nimic, poate ca fornaitul e normal, cum zicea si Roxana. Pai ce ti-a zis pediatra despre fornait?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Sunt tati de Vlad Matei...
Am promis sa revin cu poze si ma tin de cuvant chiar daca nu prea am timp:http://family.webshots.com/photo/2287292290102218871vhznwx
Mami si BB sunt bine, speram ca maine sau marti sa vina acasa deorece tati e nerabdator sa il tina in brate pe odorul lui.
Felicitari mamicilor care au nascut intre timp, si viata lunga si fericita pentru BB-i lor.
I'l be back
Felicitari site-ul

Mergi la inceput

Mandarinuta nu mi-a spus nimic.l-a consultat dr si mi-a spus ca e ok.

iar in ce priveste fornaitul mi-a spus sa-i pun ser fiziologic in nasuc.dar u da randament.

nici nu mi-a spus de cate ori pe zi sa-i pun.
i-am pus numai odata pe zi seara cate 2 picaturi.

pot oare sa-i pun de mai multe ori pe zi???

mi-e frica sa nu pateasca ceva sa nu se asfixieze.stam toata noaptea si-l pazim.
mi-e frica.

offf cate si mai cate.........

Mergi la inceput

tare scump Vlad Matei, ce buzite frumoase are. Multumim tati pentru poze si refacere rapida mamicii.

Poze

Mergi la inceput

v-am pus cateva poze cu noi pe mailul comun.

Mergi la inceput