Iasule, mandra cetate (59)
Raspunsuri - Pagina 9
herra spune:
multumim pentru urari!!
si o saptamana usoara!!!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
ghinetz spune:
Va doresc si eu o dimineata frumoasa, o zi buna si o saptamana superba.
Cristina ne-a facut chef de duca, cand a povestit de Varatec, asa ca in we asta am fost si noi plecati. O splendoare. Am fost tot in Neamt - am stat la Agapia, la o pensiune superba, Vila dintre pini. Am fost pe Cheile Bicazului, la Baraj, la manastiri. Am prins vreme buna. Muntele e minunat. E marea mea dragoste. Mai ales toamna.
Poze www.flickr.com/photos/12244302@N04/1466841400/in/set-72157601758664510/" target="_blank">aici
Gabi, erai aseala la McDonalld? Mi s-a parut ca-l vad pe Matei. Ce a mai crescut!
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
GabrielaG spune:
Buna dimineata si o saptamana minunata....
Oana, am fost aseara la Mc..intr-adevar. Unde erai, ca nu te-am vazut? Era si Octavian, dar el intr-adevar este mare.
Pupici la baieti,
Gabriela si baietii
GabrielaG spune:
Mai...dar ce activitate slaba astazi...hey...e luni, wake up.
Maine dau cafea de dimineata sa va trezesc.
Cine a fost sa-l vada pe Base? Ce noutati mai aveti?
Pupici,
Gabriela si baietii
elbi spune:
ne-am intors si noi in tara...
LA MULTI ANI sarbatoritilor!
ce bine e din nou acasa!
miha, cum e cu sarcina?
adi, ce mai faci bun? catalina e la scoala?
gabi, ce-ti fac baietii?
nadia, pupici multi andreiei!
promit ca am sa citesc din urma! mi-ati lipsit...
vom avea inca un flacau, asa ca voi fi soacra cu 3 nurori
.
oana,cum e traseul spre bicaz? stii cat e cazarea la casute? voiam sa mergem si noi in weekend, dar problema e ca trebuie sa inchiriem o masina, iar noi nu stim traseul.poate ma poti ajuta.
si inca ceva: inainte de a pleca am lasat cerere la administrator ca vom pleca cu totii. acum ne-a anuntat ca indiferent ca sta sau nu cineva in apt trebuie trecuta o persoana la intretinere. e adevarat? exista vreo lege?
numai bine!
ghinetz spune:
Gabi, hai ca dau eu cafeaua azi. Pot? Da eu prefer Jacobs.
Asa e, cam slaba activitate ieri. Se vede treaba ca ati inceput in forta saptamana de lucru. Numai eu stau acasa. Si cum bb doarme, iar Stefan e deja la gradi am timp de forum.
Elbi, traseul e fff fain. Drumul e bun. Noi ne-am orientat dupa harta www.neamt.ro/Info_utile/tour_nt.html" target="_blank">asta. Am dormit la o super pensiune in Agapia. Si de acolo am facut trasee. Sambata pe Chei + Baraj. Duminica la plecare am fost la manastiri: Agapia, desigur, Varatec, Secu, Sihastria. Tot atunci am fost si la Creanga, la Humulesti. In principiu noi am vrut sa stam cat mai mult acolo, la poalele muntilor. Sa ne refacem. daca ar fi fost dupa mine nu as fi plecat nicaieri, as fi stat doar in livada. Sa vad muntii si nimic altceva. Daca vrei info despre cazare si poze cu pensiunea da-mi un PM cu mail-ul tau si iti trimit.
Oana, Stefan
si Victor 
GabrielaG spune:
Buna dimineata si multumim de cafea Oana
. Si mie imi place Jacobsul pt ca e aromata, dar deocamdata vad ca numai Lavazza am prin dulap...asa ca poate iti fac o vizita...
Intalneala, intalneala cand mai facem? Chiar mi-e dor sa vad cat au crescut puiutii nostri, sa mai schimbam pareri...
Elbi, bine ai venit pe meleagurile noastre
si eu si Oana vom fi soacre cu 2 nurori...asa ca facem clubul soacrelor....hi, hi
Pupici si o saptamana minunata,
GAbriela si baietii 
ghinetz spune:
O luam si pe Gabi Arama in club, nu? Si pe Cristina. Hai...cine mai vine? Ca eu zic sa ne pregatim de pe acum niste chestii cu care sa scoatem peri albi norelor. Ce sa lasam pana atunci, sa improvizam la fata locului...? Ca mie cam asa imi par soacrele, ca si cum ar avea "intepaturile" pregatite de cu muuuulti ani inainte.
Oana, Stefan
si Victor 
g_ioana spune:
Neatza,am si eu o rugaminte,recomandati-mi si mie un stomatolog bun pentru pitici ca mandra mea se plange ca o doare un dintisor!!!
pupici
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
diaan spune:
Buna
Caut si eu un stripper
in Iasi,am o petrecere a"burlacitelor"
si as vrea sa i fac o surpriza viitoarei mirese.
Multumesc mult!