Iasule, mandra cetate (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Caut un traducator din romana-italiana, trebuie sa fie autorizat si nu foarte scump. Trebuie sa traduc un act constitutitc de vreo 15 pagini.
Daca stiti pe cineva, va rog sa-mi dati nr. de tel.
Multumesc.Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

in lapusneanu, linga piata este un birou autorizat unde traduce si din/in italiana

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Daca mai vorbiti mult de eclerele alea eu imi iau copilul, iau primul autobuz si pana in Pacurari nu ma opresc. Da si cand ma opresc!!! A! Si pana ma intorc eu - se intelege treaba ca am ceva de stat acolo, ca doar de eclere vorbim, nu? - poate termina Adi bunul ala cu pere. Ca ma opresc si in Tg. Cucului (astuia mic ii plac plimbarile, deci nu-i bai)

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Adriana, nu am reactionat in nici un fel. Alex e un mare smecher dar cel mai grav e ca nu e atent decat la ce il intereseaza pe el. De fapt pe el l-a durut faptul ca a fost coborat la stadiu de simplu muritor, si ca nu si-a castigat inca rolul de sef de trib pe care l-a avut la cealalta gradinita. Nu stiu daca e cazul sa imi bat capul si sa o intreb pe educatoare pt ca stiu ca e neatent si ca daca se discuta despre ceva ce stie deja sau nu il intereseaza, are tendinta de a face orice altceva si de a-i antrena si pe ceilalti. Oricum trebuie pedepsit dar cum el nu a fost ever batut nu stie ce e aia... asa ca spune diverse...

Problema e ca desi e un nivel mult superior ca programa fata de grupa mica el stie ce se discuta si nu se concentreaza defel. Asa ca... e greu sa ii dai lui ceva diferit sa faca. In plus el vine cu poezii invatate, deseneaza... ii place la gradi... doar ca e neatent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Cristina multumesc!
Si scuze ca n-am reusit sa ajung eu ...
Stiti ce fac maine? Niste cirese in ciocolata :)

www.flickr.com/photos/10546994@N06/" target="_blank">Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

quote:

primesti musafiri?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

3-7 octombrie - Targ de imbracaminte-incaltaminte la Sala Polivalenta

14 octombrie - Palatul Culturii: Holograf, Paula Seling si Al Bano
si artificii 20 de minute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

La multi ani, Loredana! Sa fii sanatoasa, fericita alaturi de cei dragi tie si sa ai multe bucurii si impliniri in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

quote:
Originally posted by buli

quote:

primesti musafiri?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Evident!
Lore la multi ani!

www.flickr.com/photos/10546994@N06/" target="_blank">Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by ionika

Caut un traducator din romana-italiana, trebuie sa fie autorizat si nu foarte scump. Trebuie sa traduc un act constitutitc de vreo 15 pagini.
Daca stiti pe cineva, va rog sa-mi dati nr. de tel.
Multumesc.Ioana

daca nu tb sa fie autorizate te-as fi putut ajuta eu... ca si asa n-am ce face... stau si ma plictisesc pana vine micutza... imi pare rau... dar tot asa cum a mai spus cineva... si eu am avut nevoie de un trad. leg. si tot pe lapusneanu am fost... acum nustiu daca.. a costat mult sau putin ca nu prea am avut timp sa imi dau seama..mai ales ca imi tb urgent.. dar m-a rezolvat repede.. bafta!

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput