Iasule, mandra cetate (59)
Raspunsuri - Pagina 4
ralnied1 spune:
Buna dimineata!
Mai serviti ceva la ora asta? Cafea, ceai, capuccino, cioco calda?
Am trecut sa va salut si plec la munca.
Va pup!
edit: Gabi si Mihaela, nu v-am uitat, doar ca sunt prinsa de treburi pana peste cap si nu mai am cand sa ma uit si acolo, atata tot. Sper ca nu v-ati suparat.
ralnied1 spune:
Cristina (herra), la multi ani pentru Vladut! Sa creasca mare, sa fie sanatos si sa aiba mult noroc in viata! Iar voi sa va bucurati din plin de el!
ps - scuze de intarziere, dar nu stiu de ce aveam impresia ca pe 28 e ziua lui
palmyrah2002 spune:
LA MULTI ANI ,VLADUTZ !Sa cresti mare,sa fii sanatos si sa ai o viata senina si linistita!
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI VLADUT! Sa cresti mare si frumos!
Miha si Robert
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
edit: Gabi si Mihaela, nu v-am uitat, doar ca sunt prinsa de treburi pana peste cap si nu mai am cand sa ma uit si acolo, atata tot. Sper ca nu v-ati suparat.[/b][/blue]
Cum sa ma supar pe tine mey? Esti o draguta,stai linistita. Cnd ai sa poti,ca nu-i mare graba.
Miha si Robert
Ramonika spune:
palmyrah - ce cofetarie ai in pacurari?
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
palmyrah2002 spune:
Se numeste ECO-Log,e chiar in statia de autobuz de la Petru Poni,linga Farmacia Gabi Farm si magazinul cu rochii de mireasa
l_carmen2003 spune:
La multi ani Vladut!
Sa fii sanatos! Si fericit si norocos si sa ii faci pe mami si tati mandri de tine! O copilarie fericita si minunata!
Cristina, sa iti traiasca voinicelul!
Sotul meu a fost plecat cateva zile si copilul se ruga seara de seara 'sa vina tata acasa'. Iar a doua zi inca nu venise, asa ca seara urmatoare se ruga mai mult si cu mai mult patos... mi se rupe inima cand ma gandesc ce e insufletelul lui cand lipsim amandoi...
Aseara era hotarat ca l-a rugat 'bine' pe Doamne Doamne si vine tati... Si taica-sau a venit pe la 22,05 cand copilul nu era inca gata adormit... suna la interfon, ma duc si dau drumu' si inchid repede usa la camera... da' si lui taica-sau ii era dor si voia sa vada copilul asa ca intra in camera... ii fac semn sa iasa cand copilul se intoarce spre mine: 'mami a venit tati?' Ii spun ca a visat iar el se intoarce si adoarme! Dimineata intreaba cu ochii inchisi: 'a venit tati?' ' da.' ' Atunci sa deschid ochii... '
Mi s-a rupt inima... cata incredere are in noi... si ce minunat de pur si candid e!
l_carmen2003 spune:
Daca tot a fost plecat sotul meu de duminica pana ieri am avut program complet cu copilul... Adica duminica toata ziua, luni de cum am venit de la serviciu, la fel ieri idem.
Adica am ajuns sa comunicam ca pe vremuri...
Mama mi-a spus ca doamna i-a povestit o gramada azi despre ce a facut el ieri insa nu am apucat sa intreb despre ce era vorba...
Asa ca il intreb aseara cum a fost la gradi' si mi-a raspuns ca 'la batut doamna' Oau!!! parca nu imi venea a crede. 'Adica cum? si de ce?' Imi raspunde ca a fost 'obajnicut' inceput sa cante cand doamna le vorbea despre anotimpuri... 'si?' 'pai m-a pus sa stau pe scaunul de pedeapsa...' si unde te-a lovit? 'nu m-a lovit. M-a batut... n-a facut na-na ...' 'Aaaaaa... Adica te-a pedepsit, nu te-a batut.' ' pai am simtit ca ma doare cand mi-a spus ca sunt obajnicutz!'
'Bun, si mai apoi?' ' Pai mi-a spus sa colorez legumele si eu am colorat si fructele?' 'Si?' 'Mi-a spus ca nu imi noteaza desenul... ' 'si tu ce ai spus?' 'Ca asa sunt eu in artist in pictura...'
Important e ca are o parere buna despre el,nu?
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by palmyrah2002
Se numeste ECO-Log,e chiar in statia de autobuz de la Petru Poni,linga Farmacia Gabi Farm si magazinul cu rochii de mireasa
Eu am "probat" prajiturile de acolo...si is tare bune... Pacat ca e cam departe...
Miha si Robert